Tillbaka till civilisationen :-)

Aja, har varit hemma några dagar nu, men har bara inte orkat blogga, det har som varit ganska så fullt upp...
Vi börjar med julafton:

Startade dagen med att åka till Petrus syster. Dit kom även farfar och Barbro och firade julaftonsmorgon med oss. Alicia fick öppna några paket där som innehöll en dammsugare, ett moppsett, en mickrofon på stativ, mössa, puzzel, 2 målarböcker + tuschpennor och sist med inte minst en hello kitty väska med lera och lerverktyg i :-)
Hon va mycket nöjd.
Jag och Petrus hade tydligen också varit snälla och fick oss pengar och en picknickväska med innehåll.

Det blev tyvärr inte så länge vi han träffa farfar då dom va så sena och vi va tvugna att skynda oss hem så att Alicia skulle hinna sova innan vi skulle vidare....men det får vi ta igen en annan gång helt enkelt. Ändå jobbigt att stressa på julafton.

Vi for bara hem och packade och for sen vidare till stavaträsk. Där blev det först Kalle Anka, middag och sen kom 2 tomtar. Alicia va inte alls rädd utan sprang och öppnade dörren då tomtarna kom :-)
Det va så kul att se henne öppna paketen, för hon blev så glad för varje sak hon fick...
Nu ska vi se om jag kommer ihåg innehållet i paketen där :-)

Bob + ett skinn att sitta på, tjocksockar, Nalle Puh pyjamas, pengar, tunika, Lilla Gubben + Herr Nillson, bordstablett (moln), dockstol, trätårta, Hello Kitty mockasiner, Skinntofflor (typ Bobux), Klänning + väst, kritor, Hello Kitty målarbok, Nalle Puh shampoo, bolero, leklera, dvd, 2 vhs-filmer, nagellack, mick på stativ, bil + hästvagn och 2 hästar, stort mjukisdjur...
Har garanterat glömt bort nåt också...

Jag och petrus hade också varit snälla och tomten kom med en ny dammsugare till oss... Det behövs verkligen då vi haft så otur med våra senaste dammsugare. Tyvärr hade vi otur med denna också. Startknappen fastnade efter provanvändningen så jag fick fara och återställa den idag. Blev en annan en då den gamla va slut...)
Vi fick också pengar, flera presentkort, biocheck + barnvakt, handskar, gravid-bola (smycke), heminredningsbok, vantar & sammanlagt 3 st Paradisaskar... Har garanterat glömt nåt där också :-)

Juldagen så va det den årliga släktmiddagen hos min farbror som också bor i Stavaträsk. Alltid lika trevligt och massor med mat. Det är ungefär som i Emil i Lönneberga...all maten dom har där innan jul :-)

Annandagen va vi bjudna till min morbror så då fick vi träffa min kusin med familj från Stockholm. Det va så kul, för barnen har blivit så pass stora så dom fick gå upp och leka där själva utan vuxen, dock så va Saga som snart blir 6 år där också och hade ett öga på dom yngre :-) Efter ett tag så kom barnen nedspringandes och ropade att "Tim nöp Alicia på tissen" :-) Hahaha... Hon kom själv ner också och va helt förskräckt och sa samma sak. ;-)
Petrus körde till Piteå för att festa med kompisarna medan jag och Alicia + min familj körde tillbaka till Stavaträsk för att sova där en natt till.

Med andra ord. Vårat jul har varit helt perfekt!!



Bilder kommer senare, för just nu så är batterierna på laddning :-)

Vill önska er alla en riktigt....


Tårta!!!

Tidigare då man frågat vad Alicia önskat sig i julklapp har man fått till svar:
-Ett barnhus (dockhus)
Känner att hon är för liten för det och dessutom så önskar hon sig nog det bara för att hon hört att stortjejerna på dagis sagt att dom önskat sig det, för hon har aldrig sett eller lekt med ett dockhus ens :-)
Nu när man frågar henne så säger hon att hon vill ha en tårta. Har som bara skrattat åt henne och inte tagit henne seriöst, men nu idag har hon pratat mer än någonsin om denna tårta, så jag frågade henne vad hon egentligen menade med tårta. Ville hon ha en riktig tårta att äta upp eller ville hon ha en leksakstårta och då va det ju en leksakstårta hon ville ha.
Måste nog köpa det till henne ändå... Annars blir hon nög besviken :-)

Det blir nog ingen av just dom här, men en liknande. Hoppas hon blir glad :-)
Hon tycker ju om att duka och bjuda på fika och mat på hennes rum...

Nu ligger lillan och sover och Petrus är och hälsar på sin mormor i Arvidsjaur. Är så orolig nu när han är ute i trafiken i denna snörök... Fy om det skulle hända nåt. Vill inte ens tänka på det!!

Har massor att göra idag. Huset ska städas, eller egentligen bara plocka bort, för dammsög och skurade gjorde vi i förrgår...sen så har jag några ärenden på stan. Julmaten ska inhandlas, jag ska göra knäck och sen är det en massa annat småfix som ska hinnas med....
Nä nu kan jag verkligen inte sitta här mer.
God jul på er alla!


Dan före dan före dopparedan...

Dagarna går verkligen fort nu. Hinner inte med.

Igår så kom Lidde, Alicias gudfar, på besök och övernattade. Hon som tjatat om han dom senaste månaderna dagligen va ju helt i 100...hon skulle visa alla leksaker i hennes rum osv. För er som inte vet så bor han i vårat kära grannland norge, så dom ses inte så ofta...
Hoppas dock att det snart blir hemflytt för han ;-)

För drygt 1 vecka sen skyndade jag mig att skicka in mina semperkoder då jag fick veta att dom ska sluta med kampanjen "samla och få" så det blev lite bråttom där. Har som suttit på nålar dom här dagarna och kollat sempers sida femtielva gånger om dan ungefär för att se om mina poäng kommit in, men icket. Och för 1 vecka fanns det 3 premier att välja mellan. 1 smycke, 1 röd barnmatsstol och 1 vit barnmatsstol...och det är den sistnämnda jag varit ute efter. För nån dag sen så tog smycket slut och idag såg jag till min fasa att den vita stolen va slut... Kände mig rätt så uppgiven. Här har jag suttit och klippt ut streckkoder sen Alicia va typ 8 månader och så ska allt vara förgäves.
Tog tag i saken och ringde till semper för att höra hur lång tid det egentligen ska ta innan mina poäng kommer in. Hon började kolla i datorn och kunde efter många om och men se att där va det en vit stol bokad på mig den 18 dec. Gissa om jag blev glad :-) Jippi!!!
Men blir dock inte förvånad om det kommer nåt krångel innan jag väl har stolen här...det brukar vara så :-)



Idag har jag varit en sväng till stan. Irriterande då man får springa runt och leta efter en julklapp och inte hitta den nån stans. Ska dock ge det ett försök imorgon också, för jag vet ju precis vad det är jag ska ha.... :-)

Nu ikväll så har jag och Alicia varit på julkonsert i kusmarkskyrkan. Ljuvligt för öronen. Även Alicia tyckte att det va riktigt bra. Tänk om man ändå kunde sjunga vackert :-)

Nä nu ska jag ta och krypa under täcket. Fryser så mycket så det ska bli skönt. Natti!


Tänkte även skriva lite om magen här också, bara för att jag ska ha själv och kunna gå tillbaka och titta.

Fortfarande väldigt lugnt i magen...inga sparkar eller så, men dom kommer väl snart :-) Längtar.

Resultatet...


Tack och lov så gick allt bara bra idag. Så jag vill tacka för era tummar ;-)
Blev flyttad en dag dessutom..."rätt väg" så den 27 maj är denna lilla älsklingen beräknad.
Alicia vet fortfarande ingenting och då hon fick se bilderna så sa hon att "det är Martinas mage", för när vi va i Piteå sist så fick hon se Martinas ul-bilder, så vi fortsätter att låta henne tro att det är martinas bäbis vi har bild på ;-) Otroligt vilket minne ungen har alltså.
Nu kommer jag att gå med ett stolt leende på min mun resten av kvällen och aldrig mer dölja magen, Nu är det tighta tröjor som gäller hädanefter :-)

Dagen med stort D...

Ja, idag är dagen som jag längtat till så mycket.
Nu längtar jag inte längre, nu är jag mer nervös och grubblar en massa... "tänk om"
Ni som inte förstår vad det är som jag pratar om kan jag meddela att det är dags för ultraljud för oss idag!!!
Behöver alla tummar och tår jag bara kan få... och hör ni inte nåt från mig ikväll, då vet ni att det gick snett, annars lär jag vara ganska snabb med att lägga upp bilder då jag kommer hem ;-)
Kl 16:15 är det dags.

Nu ska jag gå och städa lite bara för att fördröja tiden lite, för det känns som att det här kommer att bli en lååååång dag och en evig väntan.

Puh...

Satte mig precis för första gången på 4 timmar!!!
Jag har storstädat i köket och nu är min rygg helt död.
Har städat kylskåpet och skurat ur den, skrubbat ugnen både ut och invändigt, samt skurat alla luckor och lådor i hela köket!! Har även dammtorkat överallt i köket och nu väntar bara dammsugning + skura golv. Alicias matstol behöver nog kanske en omgång också.
Jag kan lova att så här rent kök har vi aldrig haft. En riktigt skön känsla. Det är dessutom kul att städa då man ser en sån skillnad. Stålull är verkligen guld värt!

Nu är Petrus och Alicia på väg till pulkabacken. Tror att jag ska fortsätta min städning så att jag hinner med nå mer, för ikväll får vi besök av faster Lina och jens. Vi ska se Sunes Jul :-)

Hej svejs.

Lördagmorgon.

Nu har jag lite mer tid att sitta och skriva här. Alicia sitter och ser på "Bollibompa" och Petrus ligger och sover. Själv så har jag hunnit med att städa bort lite i hall och kök, sätta igång en tvättmaskin och ätit frukost. Inte ofta jag hinner göra så mycket innan kl 10 annars lediga dagar :-)

Petrus som for på pokerkväll med grabbarna igårkväll kom hem kl 03 i natt...och han smög inte kan jag säga. SÅÅÅÅ IRRITERANDE!!! Jag som i vanliga fall somnar/somnar om på 1 minut har nu som gravid jättesvårt att somna, så där mitt i natten låg jag och vände och vred mig ett tag innan jag somnade igen.
Kl 8 vaknade Alicia, hon som va vaken till 22:30 igår. Hade faktiskt trott att hon skulle sova längre, men icket.
Låg i alla fall och myste lite innan vi steg upp...och här sitter jag nu.

Senare idag så ska jag och min lillbror åka in till stan och försöka göra bort dom sista julklapparna. Hade varit så skönt att få det bortgjort, men känner jag mig själv så kommer jag inte bli klar.

Kl 16 blir det nog kyrkan för oss. Åtminstone för  jag, mamma och Alicia. Då är det det årliga Julton. Alltid lika mysigt :-) Hoppas bara att Alicia klarar av att sitta still och vara tyst...

Nä nu ska jag gå och se vad det är Alicia ropar om.


Föressten. går in i v. 18 idag!!! Känns stort. Tiden har som bara svischat förbi på nåt sätt...


Nyss hemkommen...

...från innebandyn som slutade oavgjord. Spännande match!!! :-) Är ändå nöjd över resultatet då dom låg under i slutet...

Är så trött och slut och illamående just nu att jag inte orkar uppdatera med än så här. Måste krypa isäng och det nu!!
Natti.

Dagen idag...

Idag har jag jobbat på Alicias dagis igen och nu vet dom om att hon ska bli storasyster.
Vi pratade om semester i sommar, att vi kanske far på en liten Sverigetrip och då sa ena fröken att då behöver vi ju inte ha med oss barnvagn, för då behöver inte Alicia det... Så då erkände jag att vi visst kommer att behöva en då det kommer ett syskon...
Fick då till svar att hon va ju tvungen att få luska lite... Hon hade funderat på att säga grattis och klappa mig på magen men inte vågat :-)
Så nu går inte magen att dölja längre trots att jag hade på mig en stor huvtröja... Kanske lika bra att ge upp?! :-)
Fick även veta att våran lilla skruttunge berättat att "mamma kräks"...Lilla rackarungen... Deras misstankar blev nog inte mindre då :-)
Annars har det varit en riktigt bra dag. Har sluppit vara sträng mot nåt barn och sånt gillar jag. Annars så ska det ju prövas väldigt mycket då man kommer som vikarie. Testas gränser och så...

När jag kom hem så stod min stora och lilla älskling och rullade köttbullar. Då blir man så glad och stolt. Petrus gjorde nog närmare 300 köttbullar. Synd bara att jag inte är nåt stort fan av just köttbullar...

Jag och Alicia tog oss en tur till affären efter middagen. Det va inte skönt kan jag lova. Packade ner henne i sparklådan med en filt över halva ansiktet. Vissa gånger drog hon filten över hela huvudet för att det gjorde så ont i ansiktet då det blåste till... Tur att vi hade medvind ena vägen i alla fall :-)

Nu ska jag surfa lite till innan jag ska sätta mig framför tv:n och se Glee... Riktigt bra tycker jag. Fick även med mig en mörk choklad med apelsinsmak från affären som jag tror få joina mig i soffan :-)

Jobb imorgon igen. Sånt gillar vi!!

Sångfågel på repeat :-)


Torsdag...

...nu är det nedräkning här. 5 dagar kvar till ul. Så spännande!!! :-) Har egentligen en dum tid, men det spelar ingen roll, för så länge som jag får göra innan jul så är jag nöjd :-)

Idag blev det sovmorgon (igen) för mig. Steg upp närmare 11 tiden...välbehövligt då jag fortfarande är sjukligt trött. Inte kommer jag ihåg att jag sov så här dåligt förra greviditeten. Eller jo, jag sovde dåligt då, men det berodde på tokarna ovanför oss som började med renoveringen i deras lägenhet kl 23 varje kväll och så slutade dom där vid 6-7 tiden :-(
Har problem med att fingrarna domnar bort och har haft det typ sen jag plussade. Lustigt, för det är egentligen senare i graviditeten som man kan ha så och då är det pga att man är vätskefylld.

Har tagit tag i det här med husvagnsgardinerna idag. Fyndade ett tyg från Spira förra veckan som jag börjat klippa och sy i, men vilket projekt då det är hela 8 st gardiner som ska göras!! Så det kommer att ta tid. Har än så länge bara klippt ut och "zickzackat" runt... resten får bli en annan dag :-)

Om det nu går enligt planerna  så blir det pepparkaksbak ikväll. Va egentligen tänkt för länge sen men det har alltid kommit nåt ivägen. Igår va också tanken att baka, men då man har en trotsig 2 åring hemma blir det inte rätt att hon ska få belönas med nåt hon tycker är kul, så vi får hoppas att middagen går bättre idag än igår, då blir det bak :-)

Det här med 2-årstrotsen är verkligen inte roligt alls. Det är grin och gnäll vid påklädning, tandborstning, måltider, nattning, ja egentligen typ hela dygnet runt. Tur att hon mellan dom där sakerna oftast är sitt gamla vanliga jag, annars vet jag inte vad jag hade gjort.
Men det är bara så trist att man måste vara arg hela tiden, för det hjälper inte heller....

Nä, nu måste jag ta och skynda mig å skriva en handlingslista, för gubben ska på affären.

Bästa julklappen.

Idag kom Alicia hem med den här från dagis...





Hur glad blir man inte av sånna här presenter. Glad och stolt! :-)
Den ena tomten hade en grej på ryggen, så jag frågade vad det va för nåt.
- En säck kanske...
Självklart, hur dum får man vara :-) Haha... Borde ju förstått det direkt.

Kollage.

Fick P att fota min mage igår. Har precis suttit och fixat ihop ett litet kollage så att man kan jämföra med när Alicia va i magen, och lite skillnad måste jag ju säga att det är... Större skillnad än vad det ser ut som på bilden faktiskt...


Helgen som varit

Har tagit helgledigt från bloggen i helgen. Skönt måste jag säga, men orsaken till att jag gjort det är för att vi haft lite fullt upp.

Fredag fick vi besök av Johanna och hennes kille Andreas som vi träffade för första gången. En riktigt bra kille verkar det vara, så jag hoppas att det håller mellan dom :-)
Vi såg idol och åt hallonpaj, chips och godis. Mycket nyttigt ;-)
När jag lix är inne på idol kan jag ju passa på att säga att jag tyckte att Calle gjorde låten mycket bättre. Erik har en sångröst som kan vara "vem som helst" medan Calle har en mer egen och personlig röst. Då va det sagt också...

Lördag så for jag och Petrus till stan ungefär samtidigt, men på olika ställen. Han for på samlingen på innebandyn medan jag for på scraploppis :-) Det va kul, men det blev inte så mycket fyndat för min del...
Sen bar det av till Eddahallen för att se Petrus spela match. Det va en mycket spännande match som slutade med vinst. Alicia, Johanna, mamma och pappa va också med och hejjade fram dom till vinsten...
Jag knäppte en massa bilder på matchen och det här är nog min favorit...

Men vad gör Petrus där borta i högra hörnet???

Suddig bild, jag vet, men här ser ni i alla fall vad det är han sysslar med :-D


Hans sko flög av mitt i matchen :-) Hahaha...

Efter matchen tog jag och Alicia en tur till Ica Maxi och sen for hela familjen till mamma och pappa och åt middag där. Sen blev det hockey och nintendo wii... Mycket trevlig kväll. Alicia fick stanna och sova hos mormor och morfar, så jag och P for hem själva. Kändes lite konstigt, man är ju inte van det :-)

Söndag så blev det sovmorgon för oss båda två. Skrev ut dom sista julkorten och letade fram adresser till alla sen for vi på fika till faster Lina. Köpte med oss man från Wok n´Roll och Kåge pizzeria och så for vi hela gänget hit och såg Sunes Jul. Så bra det är alltså!! :-)

Ja, det är min helg det....eller våran rättare sagt.

Nu ska jag ta och göra färdigt julkorten så att dom kommer iväg nån gång. Att jag alltid ska vara i sista minuten. Så typiskt mig!!

 

(Som vanligt så orkar jag inte läsa igenom och rätta det jag skrivit, så ni får stå ut med mina stavfel/slarvfel som alltid annars )


Nej, klipp inte min mage!!!

Vaknade av att Alicia skrek det inatt. Stackars liten vilken hemsk dröm hon måste haft.
Själv har jag då också drömt mardrömmar.
Jag drömde att jag for till sjukhuset för att träffa bm. Va lite sen (som vanligt) så det var stressigt. Sprang på en toa på sjukhuset för att kissa i urinprovet som jag skulle ha med och då kom det en massa blod...
Så missfall igen... :-(

Sen så drömde jag något väldigt lustigt också. Drömde att min bästa vän Johanna fått en liten flicka. Världens sötaste med en massa mörkt hår.
När vi kom till bb för att hälsa på så va hon inte speciellt brydd av flickan och avslöjade att hon inte hade tänkt att amma för att flickan va såld!!! Hon skulle alltså adoptera bort flickan, eller sälja henne som hon själv sa, men än hade hon inte hittat nån intresserad. Snacka om att jag drömmer sjuka drömmar. och dom är så tydliga också. Kommer ihåg så mycket av dom på morgonen vilket jag inte gör i vanliga fall då jag inte är gravid.

Förstår att det finns några som är nyfikna på hur det gick, i alla fall om man kollar min statistik på hur många sidvisningar det varit idag :-)
Och det gick bra måste jag väl säga.
Barnmorskan kände på magen och livmodern va så högt uppe som den ska vara i den här veckan och så gjorde hon ett gravtest som visade 2 starka streck direkt, så nu får jag helt enkelt ta och försöka slappna av och försöka skjuta bort dom där onda tankarna som dyker upp i mitt huvud.
Herregud, vi väntar väl ändå barn och inte missfall. Det är så jag tänker att tänka nu framöver. Kan ändå inte göra nåt åt det ifall det skulle gå galet...

Nu måste jag ta och krypa isäng. Ska upp och jobba imorgon. Kul :-) Men skönt med en ledigdag som denna då jag fått uträtta några ärenden på stan. Lite väl tomt i plånboken efter en sån dag bara ;-)

Natti.


Nojjig!

Jag måste ju vara världens nojjigaste. Kan verkligen inte slappna av, utan oroar mig för bebisen i magen hela tiden. Det känns som att nåt är fel...
Kan inte somna på kvällarna och drömmer mardrömmar om att jag får missfall. Längtar såååå mycket tills ul:et så att man förhoppningsvis får höra att allt är bra.
Förstår verkligen inte varför jag bara inte kan njuta av graviditeten istället.

Även om det inte är så lätt så blir det så att jag försöker dölja magen, för jag vill inte berätta om min graviditet. Speciellt nu när jag far runt här i Kåge och jobbar. Dock tror jag inte att jag lyckas så bra, för senast idag så fick jag ett "grattis" av en gammal kompis mamma. Ifrågasatte inte hennes grattis utan sa bara tack... Förstår inte vad annars det kan vara än magen som hon menade?!

Ringde idag till mödra för att be om att få byta till bm som vi hade dom 3 sista veckorna med Alicia, men tyvärr så hade hon slutat. Så typiskt. Jag som inte känner mig så nöjd med våran bm.
Aja, får väl ge henne en till chans och hoppas att det känns bättre nästa gång.
Berättade även till bm i telefonen om min oro. Så imorgon så ska jag dit och så ska hon känna på min mage om det känns normalt.
Tycker att det är så konstigt då jag ligger ner, att jag inte känner nån knöl eller nåt hårt nån stans?! Borde man inte det?? Dessutom så har jag inte känt några sparkar sen i fredags, så jag börjar tro att det bara va gaser jag kände...

Oj vilket svammel det blev från min sida... Har ni orkat läsa så här länge har ni gjort det bra ;-)

Återkommer imorgon efter att jag varit där.

Rysningar.

Fick höra en hemsk sak idag.
En yngre kille från kåge, som dessutom har en liten son på 8 månader, har hängt sig. Han hängde i 8 min innan det va någon som kom och "räddade" han, så han ligger nu på sjukhus och är förmodligen hjärtdöd... Så inom 1 vecka är han en ängel.
Förstår inte hur man tänker. Speciellt inte då orsaken va att flickvännen gjort slut. men man vet ju aldrig, det kan ju finnas även någon annan orsak.
Det är verkligen helt fruktansvärt.
Har vi inte haft tillräckligt med många dödsfall bland unga människor?!?! 

Ny vecka - Nya tag

Idag har jag varit ledig. Skönt och välbehövligt. Har varit så trött!!
Imorgon blir det dock jobb.

Alicia har tagit premiärturen med min gamla lilla spark. Det blev dock inte så mycket sparkning för henne, utan hon stod på och jag sparkade, så just nu så är min rygg av. Aj!!! Tur att jag lånade hem mammas spikmatta igår. Det blir att ligga på den en stund ikväll.

Idag så testar jag för andra gången att vara utan Postafen. Sist jag provade i ca v. 10 så gick det inge vidare. Då va det att springa på toan en hel dag och kräkas. Idag har det *peppar peppar* gått bra!!! Så nu är det där hemska illamåendet över. Jippi!!!! :-)

Nu ska jag ta och surfa en liten stund till, sen blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon...
Natti.

Plötsligt så händer det...

Jag har inte vunnit pengar :-) Nåt ännu bättre. Jag har kännt dom första sparkarna idag. Det har sparkats massor och det har tom gått att känna på magen :-) Underbart!
Nu kanske jag kan sluta oroa mig så mycket och bara njuta av graviditeten istället.

Förra helgen så trodde jag att jag kände sparkar också, men tyckte att dom kändes vara för högt uppe så jag tänkte att det nog bara va gaser. Nu vet jag dock att det va sparkar då också. :-)
Åh så bra det känns nu efter lite livstecken. Nu ser jag fram emot ultraljudet massor!!!

Nu salta kex, 2 olika mjukostar och idol.

Imorgon...

Imorgon kommer Alicias dagis att få veta våran lilla hemlighet. Eller kanske inte veta, men i alla fall börja misstänka det. Jag ska nämligen jobba där imorgon. Kommer inte att säga nåt om ingen frågar, men dom kommer nog att kunna se det på min mage :-)
Det känns som att den tvärväxt och dessutom så putar naveln redan ut och har nu gjort det ett tag...
Aja, nån gång måste ju dom få veta också :-) Vill bara inte att Alicia ska få reda på nåt.

Annars så har det här varit en bra dag. Har jobbat till kl 15. For hem och kollade datorn snabbt och sen for  vi till stan hela familjen. Jag och petrus fick oss varsin helkroppsmassage. Underbart skönt och välbehövligt.
Kom hem vid 19 så då va det ju nästan läggdags för lilldamen direkt.
Det va jobbigt att lägga henne idag. Hon "lurade" mig 2 gånger att hon behövde komma upp och bajsa. Kom dock bara några droppar kiss båda gångerna. Men vad ska man göra egentligen??!! Jag kan ju inte förbjuda henne att komma upp om hon verkligen behövde bajsa... Inte lätt det där, men nu sover hon som en liten prinsessa i alla fall :-)
Sen så har jag sett Mammas pojkar och Glee och nu är det dags att krypa under täcket så att jag är laddad och uppvilad för jobb imorgon.

Natti.

Ointressant inlägg.

Har jobbat även idag. Nu är det ju jobb varje dag ju. Verkligen ojämt det här, men jag klagar inte, för vill ju jobba så mycket som möjligt nu så att det inte blir 180kr/dag i fp för mig...
Men guuud så trött jag blir av att jobba. Är mer död än levande då jag kommer hem känns det som och det är inte så kul då jag har en dotter att ta hand om då jag kommer hem. Känner mig som världens sämsta mamma :-(
Tur att hon har en pappa då i alla fall.
Just nu så är dom nog på väg hemåt. Dom har tagit en tur till mina föräldrar med pulkan...men blev där längre än tänkt, för det va ju egentligen läggdax för en stund sen för lilla damen. Tur att dom är hemma imorgon så att dom kan ta sovmorgon om dom vill :-)

Nu ska jag bara äta upp min kvällsmacka och sen krypa isäng och hoppas att jag har lite mer energi när jag vaknar imorgon :-)

Natti

Tisdag.

Dåligt med uppdatering nu, men det beror på att jag jobbat både igår och idag.
Igår efter jobbet så låg jag och vilade pga huvudvärk HELA dagen. For till mamma och fick massage och sen la jag mig direkt vi kom hem.

Idag så har jag och Alicia bakat negerbollar efter jobbet. Mycket mer än så har vi inte hunnit, då bakning innebär en hel del disk också.

 

Det här får bli allt för mig idag. Väldigt tråkigt inlägg, men ett inlägg i alla fall :-D


RSS 2.0