Vad händer?

Så många läsare och så få kommentarer.
Ger snart upp!!!

Torsdag.

Dagen idag har gått riktigt bra faktiskt. Jag har ju som sagt varit jättenervös för att vara i förskoleklassen, men det gick jättebra, för vi va 2 fröknar :-) Jag va dock själv mellan 8-9 men det gick jättebra. Hade så snälla barn så...
Sånna här dagar måste ju jag ha drömjobbet, för det är inte alla som får vara ute och njuta det här fina vädret på arbetstid.

Nu efter middagen så hände en liten olycka. Alicia följde pappa till garaget och på vägen in igen så klämde hon småfingrarna i dörren. Och självklart vid gångjärnet också... Inte nog med det. Våran garagedörr är en sån här seg en som man måste ta i och smälla igen hårt för att den ska gå igen. Tur att barn har så mjuka fingrar. Hade det varit jag så hade ju fingrarna gått av.

Nu ikväll så är jag supertrött. Det sliter på mig att jobba så pass mycket som jag gjort sista tiden, men jag ska inte klaga :-) Mycket och mycket... egentligen är det väl inte så mycket, men för mig som varit hemma i 1,5 år känns det mycket :-)
Nu ska jag snart ta och krypa i säng. Natti.

Underbara dag!!

Idag har varit en lugn dag på dagis. Vi har ätit lunch i mullekojan och myst. Slutade efter 14 och for då bara hem och drog med min resten av familjen ut. Vi tog med oss spark och madrass och for först och köpte med oss 2 semlor och en flaska Pucko och sen så for vi till en backe här i närheten och satte oss på madrassen i solen och bara njöt av dom goda semlorna :-) Det är livet det...
Sen så åkte vi flera gånger på madrassen, alla 3 och vi hann  inte mer än att komma ner så skrek Alicia "mer, mer, mer"

Jag fick nyss förfrågan om jag kan jobba imorgon också. Tackade förstås ja och fick sen veta att det är i en förskoleklass!!! som jag ska vara... Oj, gruvar mig redan måste jag erkänna. Hoppas att jag får en lapp på vad vi ska göra, för inte är väl jag någon slags lärare heller... Jag kommer ju inte ihåg vad man gjorde när man gick förskolan. Någon som har nåt tips??

Ikväll blir det träning... Känns skönt, men samtidigt jobbigt. Jobbigt att ta sig dit bara, för när man väl är där är det hur kul som helst...

Egentligen så va tanken att vi skulle fara till Malå redan imorgon, men då jag ska jobba får vi fara dit på fredag istället. Hoppas att det här underbara vädret håller i sig. Då blir det nog snowboard för mig faktiskt. Jag som inte stått på brädan på flera år  kommer nog att se ut som en nybörjare. :-) Men vad gör det egentligen...

Nä nu ska jag ta och gå och leta fram nån middag. Blir nog rester idag.
Tjing tjing.

Fettisdag.

Och självklart blev det semlor för oss också...
I år blev det att göra egna och självklart hade jag hjälp i köket :-)



Jag kan lova att det inte va lätt att baka med en lilltjej som är snabbare än blixten. Vissa semlor blev helt tillplattade och vissa blev bra :-) Men jag hade ju heller inte förväntat mig att dom skulle bli perfekta. Goda blev dom då i alla fall... och det är väl det som är huvudsaken :-)


Och är man less på att bli så kladdig på fingrarna så är ju det här en bra taktik också ;-)

Bilder från helgens bravader...

Först lite bilder från Boda Borg...

 
Mina lagkamrater Terese och Camilla. Här ska man med hjälp av 4 snören följa banan...


Här är det "inte-röra-mark" som gäller, så jag tar precis sats för att leka lite spiderman :-)

Några timmar senare...

   

Jag vill ha era åsikter!!

http://www.borastapeter.se/provtapetsera/FondoCore/Viewer.aspx?si=1&li=1&rs=1x106xHAx8534z10y8588z160x1102z2y1103z2y1104z1y1105z3y1106z3y1107z2y1108z3
 
Om ni fick välja mellan dom här 2 tapeterna till ett datarum, vilken hade ni då valt som fondvägg?

Varför!?!

Gud vad jag velar...

Nu när jag äntligen trodde att vi bestämt oss för vilka tapeter vi ska beställa så börjar jag tveka, nu när vi äntligen hittat nåt som vi båda tycker om. Varför ska jag ångra mig hela tiden?!
Blir så arg på mig själv...
Tror att jag bara ska ta och bestämma att vi beställer dom som vi sa från början och helt enkelt sluta att leta efter "den rätta", för det blir nog bra ändå...
Kan inte ni mina kära läsare tipsa om någon supersnygg tapet?! :-)

Helgen.

Lördagen började ju med Boda Borg. Riktigt skoj. Det kommer jag absolut att göra om...och om inte alltför länge.
Vi delade upp oss i 2 lag och det var nästan kamp om liv och död :-) Haha...
Tror att alla vi är väldigt tävlingsinriktade så det va kul.
Vinnande laget behöver väl inte nämnas här, för det är väl ovesäntligt, eller hur!? ;-)
Vi va och sprang runt där på Boda Borg i 3 timmar, då orkade vi inte mer, så då begav vi oss hem för att göra oss i ordning.

När jag kom hem så hade vi fått besök här av en gammal kompis till oss som skulle göra Petrus sällskap under kvällen, så det blev att vara lite social innan jag hoppade i duschen.
Planen va ju egentligen att jag och Camilla skulle och äta innan, men innan vi va klara så började vi förstå att allt inte skulle hinnas med. Så vi tog istället med oss mat från Wok & Roll till förfesten.
När vi fått i oss lite alkoholhaltiga drycker så va det dags att gå ut.
Först så skulle vi på Old Williams, men efter en runda där så märkte vi att alla andra gäster där va ca 10 år äldre än oss :-) Så vi begav oss vidare till Johanna i Parken.
Där va det fler av samma årsmodell :-)
Det blev en absolut lyckad kväll...

...men som många vet så blir ofta en lyckad kväll en midre lyckad dag efteråt... så idag har jag nästan bara legat i sängen. Steg upp vid 14.30... Som tur va så var ju Alicia hos momme och moffe så hon behövde inte vara med om en trött och tråkig mamma. Efter middagen blev jag betydligt piggare...så då for vi ut och gick en sväng, skottade gården och så fick Alicia ta sig ett kvällsbad.


Från början va hon lite försiktig och ville inte sitta ner och bada...


...men efter ett tag så satte hon ner sig i alla fall och kom på att det är väldigt kul att plaska med vattnet...




...så tillslut blev vi tvugna att dra ur proppen då det va vatten överallt :-)

Självklart har jag tagit en massa bilder från lördagen, men med en lånad kamera och det gick inte att föra över bilderna till våran dator, men dom kommer sen... :-)

JabbaDabbaDooo...

Idag startade vi morgonen med ett bvc-besök. Besöket gick över förväntat.
Alicia har gått upp ca 400gram på en månad, och det är inte dåligt för att vara Alicia... Så nu väger hon ca 10300gram och är 82 lång. Våran stortjej ;-)

Idag ringde dom och frågade om jag kunde jobba nästa vecka också på mån, tis och ons, men tyvärr är det bara 4-timmarsdagar, men det är ju alltid nåt. Dessutom så trivs jag ju otroligt bra på den förskolan.

Ikväll har vi lekt kurragömma och det är så kul när vi leker det, hela familjen. När ex Petrus räknar så springer jag och Alicia och gömmer oss, men hon har inte riktigt förstått det där. För hon avslöjar alltid vart vi gömmer oss :-) Nu idag så gjorde jag "hysch-ljud" till henne men det enda hon gjorde då var att härma mina ljud, fast mycket högre. Varför jag måste göra "hysch-ljud" är för att när Petrus ropar på henne så svarar hon alltid :-) Så vi har med andra ord haft en riktigt mysig kväll...en riktig familjekväll :-)

Imorgon kommer jag nog inte att uppdatera bloggen speciellt mycket.
På dagen så ska nämligen jag och tjejerna på Boda Borg och leka av oss lite. För er som inte vet vad Boda Borg är, så är det typ som fångarna på fortet, så det ska bli riktigt skoj.
Efter det så blir det att fara hem och duscha och göra sig i ordning och sen vända om till stan. Blir då middag och sen tjejfest. Hoppas att det blir lika kul som jag tror. Vi har nämligen inte festat hela "gänget" sen 2003 tror jag...
Vad händer hos er i helgen??


Torsdag...

...och bara en dag kvar till helg. Det ska bli skönt :-)

Idag har jag hunnit med en sväng till stan efter jobbet. Har inhandlat lite inför helgen...
På vägen hem så hörde jag Lady Gaga´s nya singel.... Riktigt kass va den! Jag som hade så höga förväntningar då radioprataren sa att den skulle komma, så jag skruvade på max, men jag va tyvärr rätt snabb på att slå av snabbt.
Poker fejs är ju bara hur bra som helst. Älskar den...nog för att man börjar bil lite less den nu men...

Idag har Petrus och Alicia haft en hemmadag. Som jag sagt tidigare så byter Alicia väldigt ofta på bokstäverna... Ex, GunBritt-Bunnit och Zeb-Bez ... Idag va det dags för ett nytt ord... Hon skulle härma Petrus och säga gubbe...Men sa bugge... Så då va han tvungen att testa om hon kunde säga "göb"...och visst kunde hon det.... BÖG blev ju det ;-) Haha...

Ikväll så ska jag faktiskt fara och sola solarium. Något jag ALDRIG annars gör. Är smårädd för strålningarna, men idag ska jag faktiskt unna mig det. Så härligt att bara få ligga där och vila. Sen så är det ju så billigt här i Kåge också... Sist jag solade kostade 30 min endast 20 kr... Men det va flera år sen så dom har säkert höjt priset.
Nä nu ska jag skynda mig att göra nån nytta innan jag ska iväg igen...

"mamma kånnå"

Jag har en dotter som sitter och ropar för fulla muggar ifrån köket... "mamma kånnå...kånnå mamma..." Och som ni förstår så betyder "kånnå" "kom då".

Idag har dagen gått lika bra som igår. Trivs verkligen bra på det där stället. Synd att jag bara har veckan ut, för jag hade väldigt gärna fortsatt där.

Adidasdressen som jag ropade hem till Alicia har kommit och den var verkligen i nyskick. Är supernöjd! Tradera är verkligen min grej ;-)

Nä nu får jag väl ta och gå in till den där lilla damen som fortfarande sitter och ropar.

Tisdag.

Idag har jag varit och jobbat. Det va riktigt skoj. Va på det provisoriska dagiset här i Kåge så det är helt nyuppstartat. Öppnade förra veckan om jag förstod det rätt... Så det är ju lite kul... Kul att få vara med från början.
Blir att vara där resten av veckan.

Vi har varit och firat min kära far idag som fyllde år igår...
Fick en massa gott, så just nu känner jag att jag rullar fram... Usch.

När vi satt och pratade i köket så försvann Alicia ut ur rummet och va borta nån minut utan att jag hörde henne, så jag började misstänka att nåt lurt va på g och visst hade jag rätt.
Kom på henne med att ha ett godishjärta i ena handen och locket till godiset i andra handen... och i förpackningen så låg det flera godisar som va blöta och sockret va borta på... :-) Busfrö!

Måste bara få visa det fins kortet som Alicia gav till morfar som hon (nästan) har gjort själv.
Har hjälpt henne med at skära ut papperna och limmat på dom, men hon har valt ut vilka papper vi skulle ha och klistrat på bokstäverna samt färglagt apan... Tänkte att hon skulle få pynta med en blomma också, men enligt den lilla damen så räckte det minsann inte med bara en blonna. Hon skulle ha flera. Gissa om hon va stolt över sitt kort efteråt ;-)



Slänger in en bild på våran söta pusseltjej också :-)


Ännu ett traderafynd.

Nu har jag äntligen klickat hem en sån här. Egentligen så ville jag ha en brun/rosa, men då får jag betala nästan 200 kr mer, så jag får väl "nöja" mig med den här. Det blir säkert bra :-)
Fick den ju till ett kanonpris så....
Nu är det bara att vänta på att den ska dimpa ner i postlådan :-)


Första kortet färdigt.


Framsidan...


Och insidan...

Idag hände det som inte får hända.

Vi kom precis hem efter at ha varit och ätit på församlingshemmet. Idag fick vi lyxmiddag, i alla fall lyxigt för den lilla peng som vi betalar för att få äta där. Det kostar 20 för vuxna och 10 för barn och idag fick vi tacos. Gott!
Idag hade Alicia ovanligt många kompisar där, så hon hade kul :-)

När vi kom hem så skyndade sig Petrus att låsa upp dörren och sprang in medan jag tog skötväskan och lyfte ut Alicia ur bilen. Va riktigt kallt ute. - 23.
Alicia gick till morfars släp som står på våran gård just nu, säkert nyfiken på vad det va, så jag gick till dörren och väntade på henne. Hon vill oftast inte gå in när man ska in utan ska först sopa av lite snö först, antingen på sparken, bilen eller nåt liknande, så jag tänkte att det va det hon skulle göra med släpet också... Men icket. För det SLICKADE hon på och ni kan ju bara gissa vad som hände då...
Precis. Där satt hon som sten!!
Skrek på Petrus som fick springa in och hämta varma vatten medan jag stod och höll hennes huvud hårt (för hon prövade att slita bort tungan så hon blödde) inte kul kan jag lova.
Men när han kom med vatten så släppte tungan direkt och hon va ju förstås jätteledsen!

Så nu går hon här hemma och pekar ut genom fönstret och säger "bil ajaj"... Hoppas att hon lärt sig en läxa nu, vilket jag egentligen inte tror. Det är säkert borta redan imorgon och vi kommer helt säkert att vara med om det fler gånger. Usch, vill inte det :-)

Nu ska jag ta och gå och göra lite kort som jag har beställning på. För sen i veckan är det rätt så fullt upp, speciellt nu när jag ska jobba också...

Tjing!


Den passade!!!

Den satt mycket bättre än jag förväntat... :-)

Självklart så lyckades jag inte knäppa nån bra bild, men man ser ju i alla fall på ett ungefär.
Dock så har hon bara sina vanliga kläder under, så med "rätt" kläder blir det mycket finare.



Nu har jag precis kommit hem efter er stadstur. Har avklarat endel ärenden och inte köpt nåt annat än det som stod på min handlingslista :-) Ofta brukar det slinka ned nåt annan också, men inte den här gången. Känner mig duktig.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, sen så ska vi på "middags paus" blir trevligt. Då får Alicia leka av sig lite. Hon tycker att det är riktigt skoj att vara där.

Idag fick jag föressten veta att jag har jobb resten av veckan, så det blir skoj. Ska vara på ett dagis som jag aldrig varit på tidigare, men det blir säkert bra. Det är dock inte hela dagar vilket är lite tråkigt, men men, det är ju alltid nåt i alla fall.


Klänning a´la 70-tal

Så ja... Nu har jag äntligen knåpat ihop klänningen :-) Har faktiskt aldrig gått så här bra nån gång tidigare. Maskinen va verkligen på min sida idag.
Nu när jag ser på klänningen så tycker jag att den är skitläcker och snygg, men tyvärr så tror jag inte att den är riktigt lika fin på, mendet återstår att se. Får ta och prova den på när gumman kommer hem från dagis.

Här har ni den i alla fall...

Fram:

Och bak är det knytning:


Åh så kul... tror att det blir en till klänning inom en snar framtid... Måste bara göra om mönstret lite först. Inte lätt då man är nybörjare och gör egna mönster.

Nu ska jag gå och ta mig lite lunch :-)

Ha en fin måndag allihop.

Oj så många...

...som varit in på min sida idag. Tråkigt att bara 5 av dom kommenterat!
Ett stort tack till er 5!!! (ni vet vilka ni är) ;-)

Skyddsängel...

Ja idag har jag haft tur kan jag lova.

Mitt minne har ju gått och gömt sig nån stans som jag sagt tidigare, för jag har då inte kvar det i alla fall...

Jag tänkte vara lite duktig och riva lite tapeter tidigare ikväll och hämtade vatten och satte fast kannan så hällde den i vattnet av sig själv, satte på maskinen och gick till Alicias rum...
Självklart så glömde jag rätt så snabbt att jag ens slagit på ångmaskinen, glömde att jag skulle vara duktig och riva tapeter tom och satt och lekte med henne på hennes rum.
Går in till köket för att sätta batterierna på laddning och då börjar jag höra ett konstigt ljud.
Stod och lyssnade och försökte fundera ut vad det egentligen va som Alicia lekte med... men så kommer hon ut från sitt rum (säkert för att hon också hör ljudet) och då kommer jag ju på att det är den där förbaskade ångmaskinen som står och puttrar. Springer dit för att vrida av munstycket (jag trodde att det bara va det som låg och puttrade) men när jag kom in så ser jag ju att kannan fortfarande står i och att det bubblar ut vatten ur maskinen. Dum som jag är så skyndar jag mig ju för att ta ut kannan utan att tänka mig för och *poooof* så blir det som en "bomb" som sprutar upp kokhett vatten i hela mitt ansikte (hann inte ens stänga ögonen) och på kläderna...  FY FAN vad ont det gjorde!!!
Samtidigt som det gjorde fruktansvärt ont så blev jag ju förstås rätt... Tänkte att jag skulle fått brännskador i hela ansiktet... Och Alicia den stackars som stod i dörröppningen såg allt och hon blev förstås också väldigt rädd.
Gick direkt och tvättade ansiktet för att kyla ned det lite och efter det blev det bättre.
Nu nån timme efteråt så är jag bara öm på vänstra ögonlocket, så den här gången hade jag väldigt tur, för det kunde verkligen slutat illa det här.
Kommer garanterat att vara mer försiktig nästa gång jag håller på med maskinen, för den är ju farlig den där.

Kan ju tillägga att Alicia är smårädd för maskinen nu... för jag slog på den och då blev hon helt hysterisk och fick panik... Fick henne tillslut att hålla i den och hjälpa mamma att riva tapeter :-) Något jag inte skulle låta henne göra i vanliga fall (pga den varma ångan) men det är ju inte kul om hon ska vara så rädd den heller, så då väljer jag hellre att låta henne göra något "olovligt" :-)

Så idag tror jag faktiskt att jag hade en skyddsängel sittandes på min axel elelr nåt ;-)

...

Sitter och kollar igenom lite bilder här på datorn. På mina gravidbilder. Åh vad jag saknar magen, men jag hoppas att jag en vacker dag får uppleva det igen...att jag får tillbaka min kula ;-)

Kolla in den här bilden.



Det här är den allra första bilden på magen... och här tyckte jag att det syntes mycket. Tänkte att alla som såg mig kunde se min "kula"... Haha... visst man ser ett litet put, men inte finns det nån som kan ana vad det beror på.
Ska tillägga att jag här är i v. 15+0 och har alltså legat och spytt i 7 veckor här... har gått ner 5-6 kg och kan inte ha mina vanliga jeans...
Kanske jag ska ta och bli gravid så att jag kanske tappar dom här sista 5 kilona jag har kvar sen graviditeten. Ja det va väl en bra idé...eller?! ;-)



Här i v 22+3 och nyårsafton. Magen börjar växa till sig lite nu i alla fall... :-)



1 dag före bf...



Och ut kom den här underbara lilla människan. Det vackraste jag någonsin sett.
Du är det bästa som finns älskade barn!

Söndag.

Fy vad trött jag va i morse när A vaknade, men det va bara att ta på sig morgonrocken och gå och göra en flaska till henne. Sen så la vi oss i soffan och såg på barnkanalen :-) Sen så behöver jag kanske inte säga att jag låg där och halvsov, men det gjorde jag :-) Va såååå trött. Inte gjorde det nåt, för Alicia låg och lutade sig mot mig och bara myste eller mös eller hur man nu säger.

Just nu så ligger Alicia och sover i vagnen och sambon är ute och lastar av veden som vi var och hämtade igår. Själv så har jag städat bort här inne och precis satt mig här framför datorn för att slappa lite. Har även tvättat och hängt upp tyget på tork, det som jag köpte igår, så snart blir det att ta fram saxen ;-)

Sen idag så ska jag på helkroppsmassage. inte vanlig massage utan taktilmassage. Det kommer att bli riktigt skönt. Kommer garanterat avv somna. Petrus kommer att hämta upp mig där för att vi sen ska vidare för att se Kaif spela match. Ska bli kul. Hoppas förstås att dom vinner!! :-)

Annars så blir det nog inte så mycket mer idag. Vad händer hos er?

Lördag.

Idag så har vi varit en tur till Stavaträsk, byn där min pappa växte upp och där jag var massor som barn... Ett ställe som är perfekt om man bara vill slappa av. Inte för att vi slappat så mycket just idag men...

Direkt vi kom dit så for jag och mamma till Jörn för att fara på loppis. Tyvärr så va 2 av loppisarna stängda lördagar, men en ordentlig loppis fick vi oss ändå på :-) Jag köpte ett retrotyg som jag tänkte sy en klänning till Alicia av, så vi får se hur det blir med det. Tror att det kan bli rätt så bra ändå. Vad tror ni?



Tycker att tyget är snyggare i verkligheten än på bild (som vanligt)

Alicia är väldigt intresserad av traktorer, bussar och lastbilar för tillfället....eller egentligen alla fordon, så det va väldigt spännande då det stod en traktor i garaget.
Självklart va hon ju tvungen att få provsitta :-)



Lite småläskigt va det ändå och hon ville inte sitta där så länge.

Vi var också och hälsade på min farbror när vi va i byn. Frågade Alicia om hon kunde säga Leif och GunBritt och Leif va inte så jättesvårt, men GunBritt va lite svårare. "Bunnit" blev det :-) Haha, tyckte att det va så sött. Ofta att hon blandar om bokstäverna sådär. En pojke på dagis heter Zeb och till han säger hon "Bez" :-D

Idag fick vi veta att Alicia äntligen fått sig en tremening... Han tyckte att det va så gosigt i magen att han inte ville komma ut verkar det som, för 2 veckor över tiden stannade han kvar i alla fall. Tyvärr så har han inte fått den bästa starten på livet, men vi håller tummar och tår för han och hans familj att allt ska bli bra. Ett stort GRATTIS till er i alla fall.

Nu ikväll har vi haft en liten myskväll med underbart god mat, fläskfilé med hemmagjort potatisgratäng och rödvinssås som sambon lagade till oss... och så har vi gett varandra lite fina presenter :-)
Jag fick världens finaste teckning av våran dotter

Och en jättesöt choklad med Mirandanallen på där det står "to someone special", men den fick jag av sambon.
Själv så hade jag köpt den vanliga traditionella förpackningen med gelehjärtan :-)
Sen så fick även Petrus en halsduk, piké t-shirt och ett par tofflor... Låter kanske mycket, men det tycker inte jag för jag gav endast 19 kronor styck för dom... Jag och mina fynd :-D

Nu ska jag ta och gå och ta fram chips och dip och krypa ned bredvid sambon i soffan och slå igång en film. Hoppas att ni andra haft en fin alla hjärtans dag också, för jag har i alla fall haft en toppendag!

Fredag.

Idag fick jag en liten sovmorgon då jag vaknade med en dundrande huvudvärk... Tog alvedon och somnade om.
Alicia vaknade tidigare än tidigast idag. 07.20!!! Det blir bara tidigare och tidigare. Hjälp, vart ska det här sluta?!

När jag steg upp och fått i mig frukost och Alicia lunch så klädde vi på oss och gick ut. Tog sparken och Alicia fick sitta och mysa i sparklådan. Det tog inte lång tid föränn hon somnade. Jag som skulle på affären. Som tur va så mötte jag min morbror utanför affären, så han stod ute vid sparken medan jag sprang in och köpte samarin till Petrus. Verkligen tur att jag mötte han där, för jag vet inte om jag vågat lämna henne där ute alldeles ensam...
Hade nog väntat tills nån kom som jag kände. Kåge är  ju så pass litet så det är ju typ så att alla känner alla :-)



Va ju så kallt ute så jag va tvungen att bädda ner henne helt :-)



Se så mysigt man har det där under filten...

Nu ikväll så har min familj varit här på middag. Sen blev det efterrätt och Lets Dance. Jag och mamma passade på att riva lite tapeter, för hon tycker att det är så kul...

Stackars liten va febrig nu på kvällskvisten. 38,6 visade termometern. Hoppas att det bara är nåt tillfälligt och att hon är frisk imorgon, för då blir det ut på nya äventyr :-)

Nu börjar det vara dax igen...

Har bokat Me & i party nu igen...

Måndag 16 Mars kl 19:00 är alla som vill välkomna på klädparty hos mig. Självklart är det lov att ta med sig nån vän också...
Hör gärna av dig om du är intresserad.



Torsdag.

Det här har varit en segstartad dag. Egentligen så hade jag tänkt att fara till stan efter frukost för att lämna igen tapetböckerna vi lånat + några ärenden till, men jag sköt upp det hela tiden så jag fort inte förän efter 4 nån gång.

Så idag har jag varit i stan och rivit tapeter. Jippi vilken dag, inte alls, men sånna här dagar måste ju också få finnas... Kan ju inte jämt ha roligt heller :-)

Måste bara få skryta lite...
Alicia är så himla duktig på att lägga pussel. Hon har ett hos mormor och morfar som hon bara älskar. Hon letar reda på det direkt hon kommer dit och hon klarar av att bygga det direkt också.
Hon fick ett i julklapp som hon har här hemma, men det enda hon gjort med dom tidigare är att gå och ha dom i munnen så att dom blottnar upp och blir förstörda, så jag har letat rätt på alla bitar och lagt bort det.
Tog fram det en dag tidigare i veckan och lillgumman klarade av att bygga det direkt!!! Blir verkligen imponerad! Trodde inte att ett så pass litet barn skulle klara av sånna grejjer, men se så fel man kan ha.
Nu blir det snart att köpa lite nya pussel, för dom där kommer ju snart att vara alldeles för lätta och tråkiga för henne...

Från det till nåt helt annat.
Jag har så sjukt ont i magmusklerna idag, så tydligen har jag nog ändå kvar några, jag som trodde att dom försvunnit helt ;-) Känner mig så peppad att fara och träna igen, så det blr nog att jag far redan på måndag. Nu ska fläsket bort!!! :-)
Inte för att jag tror att det kommer att göra det... har som accepterat att det är så här jag kommer att se ut... Mina smala dar är nog över :-) Men skulle vara skönt om man kunde få lite bättre kondition i alla fall.... och kanske nåt kilo mindre ;-)

Pyssel/Scrapbooking

Nu börjar mitt scrapsug att komma smygandes. Speciellt efter Scrapeventet som jag va på i helgen.
Blev ju faktiskt några grejjer köpta där. Dessutom så köpte jag hem nya färgläggningspennor, några som jag aldrig tidigare provat, så nu kliar det verkligen i fingrarna på mig. Tror att jag måste gå och prova nu faktiskt ;-)



Ps. Kika gärna in på min gamla blogg. (www.emmize.blogg.se) har uppdaterat där nu :-)

Utedag...

Idag när Alicia kom hem från dagis så stannade vi ute, för hon ville inte gå in. Först va vi här utanför och klättrade i den enorma snöhögen, sen tog vi oss en tur till pulkabacken. Emma och Knut kom också dit ett tag. Tror dock att Alicia kommer att uppskatta sånt mer nästa vinter, för hon tycker inte att det är så där superkul att åka i backen. lite läskigt tror jag att hon tycker att det är.

Här kommer i alla fall lite bilder...







Man blir verkligen glad av sånt här väder. Hoppas att det håller i sig :-)

Föressten. Idag blir lilltösen 21 månader...alltså 1 år och 9 månader... Snart 2-årskalas :-)






Måste bara få skryta lite extra idag också. ÄNTLIGEN fick jag mig iväg på ett träningspass. Och kul va det. Så nu kommer jag hädanefter att träna regelbundet vilket känns riktigt skönt. Min kropp behöver det, speciellt efter graviditeten. Magmusklerna är som borta, så dom måste jag försöka locka fram igen :-)
Beach 2009 - Here I come.... eller så inte :-)

Ännu en upptäckt...

Har ju tidigare visat bild på tapeten som va under våran fula tapet... En tegelväggstapet gömde sig ju där under...
Nu på nästa vägg har det dykt upp en annan tapet. Riktigt cool dessutom! Hade det bara gått att ha kvar den hade jag nog gjort det tror jag... i alla fall funderat på saken.
Här har ni tapeten.


Onsdag.

Ännu en dag med underbart väder. Något (läs mycket) kallare idag än igår, men förhoppningsvis så stiger graderna under dagen.

Idag blir det inte en lekdag som gårdagen bjöd på, utan idag blir det att vara i datarummet och riva tapeter... Inte lika kul men dock något som MÅSTE göras....
Som det är nu så måste vi dammsuga varje dag, för man drar med sig tapeter under sockarna och runt hela huset, så vi måste dammsuga varje dag. Lite jobbigt. Så därför har jag nu bestämt mig för att bli klar med det här så fort som möjligt. Tyvärr får jag ingen hjälp idag då sambon fortfarande ligger och inte alls är kry, men då får jag bara jobba dubbelt så effektivt istället ;-)

Ikväll blir det att fara och träna lite. Har tänkt att göra det FLERA veckor nu men vill inte fara själv och den jag ska träna med har bangat... så därför har det inte blivit nåt för mig heller. Ikväll så nog Emma med så det blir kul.... :-) Nu är maskinen uppvärmd och klar så nu ska jag börja med väggarna.

Det är för bra för att vara sant!!

Idag har jag tillbringat 1,5 timme på en färgaffär här i stan. Tillslut så hittade jag 2 tapetböcker som jag lånade hem.
Som ni vet så har jag och P så olik smak som man bara kan ha. Jag älskar stormönstrade moderna tapeter medan han hellre vill ha lite mer diskreta tapeter :-(
Tro det eller ej, men han gillade faktiskt dom tapeterna som jag valt ut!!! Unbelivable!!!
Så nu är bara problemet hur vi ska göra i vardagsrummet. Det är så himla tråkigt och man kan inte möblera som man vill...det är ett jätte svårmöblerat rum. Får kanske göra oss av med lite möbler. Vi får se...
Sen så är han så missnöjd med våran tv-bänk som jag övertalat han om för ett år sen. Måste kanske göra oss av med det också då så att han blir nöjd... Jag känner att om nu jag får som jag vill med tapeterna så kan han få som han vill när det gäller tv-bänken :-) Man måste ju kompromissa lite i alla fall. :-)

Lek i det underbara vädret.

Alicia är nu på dagis så jag och Petrus passade på att skotta av garagetaket...
Man kan ju inte bara jobba och stå i utan måste ju ha lite kul samtidigt tänkte vi, så här kommer lite bilder från Kåge. endast - 7 grader och strålande sol. Kan det bli bättre?! Saknas bara mackor och varm oboy...

     

 


Här hoppas jag från taket vilket inte syns... Petrus klagade på att jag såg ut som en stel pinne, men det beror på att jag håller hårt i jackan så att det inte ska komma en massa snö i ryggen vilket det gjorde ett tidigare hopp...


Va därför tvungen att göra om det och skita i det där med jackan :-)


Och här kommer en flygande Petrus. Klart bästa bilden, men det beror ju på fotografen ;-)

Sår i öronen...

Nu är det så att vi har fått en dotter som älskar all få använda sin mun och röst. Vad hon babblar...!!!
Ibland är det bara babbel som hon förstår själv och det låter så roligt... Men ofta är det också riktiga ord hon använder sig av.

Tex idag efter vi duschat så gäspade jag. Då sa hon "mamma tött" Tyckte det va så gulligt, för det är första gången hon använder det ordet. Sen så började hon med att säga "min mamma" igår... Moffe har köpt en likadan mobil som mig och det är mycket förvirrande för henne. Så  hon envisades med att det var "mamma fån" och "min mamma"... Min goklump...
Ibland så kommer det också 3-ords-meningar så som "mamma dikka battn"

Tycker att det är så tråkigt att jag inte hinner dokumentera allt hon gör och lär sig, men det finns verkligen inte en chans att hinna med allt. Hon lär sig ju alldeles för fort! :-D

Nu ikväll så har jag klippt henne för första gången. Här kommer resultatet...
Först en före:



Och efter:



Imorgon ligger dock inte håret som dom gör på bilderna här. Då står det ut som vanligt ;-)

Nimbys Lekland

I lördags så va vi en sväng till Piteå. Först blev det shopping, fika och sen for vi till havsbadet på leklandet.
Oj så skoj det va. Både för stora och för små. Det där är något som vi absolut kommer att göra fler gånger. Det lär bli rätt så många gånger också :-)

Här kommer lite bilder... (tyvärr dålig kvalla)



Alicia som har tillräckligt flygigt hår i vanliga fall fick världens frilla av att leka i bollhav och krypa i tunnlar. Fast det fick resten av barnaskaran där också :-)



Petrus hjälper till lite...



Hopp på studsmatta.



Jag måste ju få leka lite också :-)



Knut njuter av att bada :-)



Cyklingsdax...



Hon glömde bort att det fanns trappsteg, så hon kämpade och skulle slita sig upp istället :-)



Sen till den fulaste och roligaste bilden av dom alla. Jag hade egentligen inte tänkt att lägga ut den här, men kan inte låta bli, för den är ju så rolig.
Petrus åkte ner före oss för att kunna ta bild på mig och Alicia då vi kom ner för rutchbanan...
Banan var lång och den gick riktigt fort.
Vad Petrus glömde bort va att flytta på sig då vi kom så vi kraschade i full fart in i han.... Och ja, det här va enda bilden han lyckades knäppa :-D Här förbereder vi oss inför den stora kraschen :-D :-) Haha.... Kan verkligen inte sluta skratta åt bilden :-) Fulare bild får man ju söka efter...

Fredag...

Efter en sen kväll och jobbig natt så hade jag planer på att få sova ut lite på morgonen. Men icket. För dom ringde och ville att jag skulle komma och vicka på Alicias dagis.
Det kändes lite konstigt både för mig, för barn och för resten av personalen :-) Men det gick bra i alla fall...
Kul att få vara där då man ändå känner alla där, mer eller mindre i alla fall.

När jag kom hem så va P och A ute och skottade snö och när Alicia fick syn på mig så kom hon springandes med utsträckta armar och jag fick en bamsekram. Då är det kul att komma hem :-)
Johanna (Alicias gudmor) kom kort därefter för att hämta Alicia, för att hon hade lust att umgås med henne lite. Så Alicia fick följa med Johanna till Örviken och även övernatta där. Det känns verkligen tryggt då hon är där, för jag vet att hon är i trygga händer och dessutom så är Johanna en av Alicias största favoriter...Så hon har inget emot att fara dit :-)

Så när vi nu va barnfria så passade vi på att umgås lite. Vi åkte in till stan och åt buffé på Balzac, nåt som jag verkligen rekomenderar. Supergott va det, så dit blir det absolut att fara fler gånger!
När vi va proppmätta så gick vi och köpte oss lite godis och dricka och sen gick vi och såg "Benjamin Button" (tack Therese för tipset!) Det blev lite stressigt då vi stod i kö för att köpa biljetter och så ser vi att filmen börjar 20.30 och inte 21 som vi trodde...klockan va då ca 20.35, men det va fortfarande reklam då vi kom in i salongen, så det va då ingen fara.
Riktigt bra film va det i alla fall. Man får sig en liten tankeställare.

På vägen hem så höll vi på att krocka... Hade jag bara kört rakt fram (som jag egentligen skulle) så hade jag kanske inte suttit här nu, men som tur va så svängde jag vänster istället...och va tvungen att köra sakta. Hade jag däremot kört rakt fram så hade jag kört mycket fortare och då hade bilen (som körde mot rött!!!) förmodligen kört rakt in i oss. Usch, vill inte ens tänka på det...
Kommer nog hädanefter att vara väldigt misstänksam i trafiken, för man vet inte vilka dårar man möter på vägarna.

Torsdag.

Idag 08.07 så ringde telefonen och dom ville att jag skulle komma och vicka, så det va bara att kravla sig upp ut sängen och hoppa i duschen...
Och vilken tid det tog att ta sig dit. Det hade ju snöat massor och det va inte plogat... Men fram kom jag tillslut.
Dagen gick jättebra, men det gör det alltid där, är mitt favvoställe.
Sen så gör det ju inte dagen sämre när man får höra av en 4 årig kille att " jag är så glad att du kom idag" Det värmer verkligen hjärtat :-)

Efter middagen så bestämde vi att jag skulle ta med mig Alicia till bibblan medan Petrus skulle ut och skotta, men det ångrar jag bittert att jag gick med på.
Bara efter att jag gått 3 hus bort så va jag helt slut i armen. Att dra nån på pulka i djupsnö är inte så lätt... Egentligen så är det inte långt till bibblan från oss, men det tog då i alla fall 3 gånger så lång tid som det hade gjort om vägen va plogad.
På hemvägen var det desto värre, för då blåste det och snöade rätt i ansiktet på hon, så hon tyckte inte alls att det va roligt längre.
Va tvungen att bära henne en bit, men det va inte länge jag orkade, hon fick prova att gå, men det var inte många steg hon tog då heller för att det blåste så mycket att hon va tvungen att gömma sig mot mitt ben. Tillslut så kom jag på den briljanta iden att sätta henne bakvägen, för då blåste det ju bara på ryggen. Det gick bra. Ändå tills vi kom hem och jag drog henne över snökanten och hon föll med ansiktet rätt ned i djupsnön. Tror att hon fick lite panik då hon inte hann ta emot sig med händerna utan bara låg med ansiktet rakt ned, men jag var ändå rätt så snabb på att dra upp henne och torka av ansiktet och det va inte föränn då skriket kom :-) Stackarn.

Nu ikväll så har jag fixat med mina avlutade traderaauktioner. packat och vägt och så. Fy vad tråkigt det är!!!

Nu ska jag surfa lite innan jag ska krypa isäng.

Höres imorgon.



Fick en chock nu ikväll när jag kollade ut ur sovrumsfönstret... Förr har man nästan inte sett snön alls, men snart täcker den ju hela fönstret...
Undrar just om man ens kommer att ta sig ut genom ytterdörren imorgon om det fortsätter i den här takten?!

Varnar känsliga läsare...

Jag tänkte att jag skulle visa hur vårat datarum ser ut nu innan renoveringen...
Det är verkligen äckligt fult!!!



Direkt man kommer in så möts man av det här. En ful gammal skinnsoffa som dom gamla ägarna lämnade kvar. Den ska bort!



Direkt till vänster. En gammal bokhylla (eller vad man nu kallar det) som Petrus hade när han va liten. Den blir det att ha kvar men måla om. Vet inte riktigt vart den kommer att stå i framtiden, men till en början i datarummet. Egentligen va tanken från början att vi skulle ha den i Alicias rum, men så blev det inte det i alla fall...
Gardinerna skrivbord/databord och stolen ska vi heller inte ha kvar. Gubben som sitter när kan nog få stanna... Ett tag till i alla fall... Haha nä då, nu va jag elak. Han får stanna resten av livet helst :-)



Vilken dålig bild. Men det jag tänkte visa är bara garderoben som står till häger på bilden. Det är en garderob som sitter där den sitter och den ska bort. Det blir så mycket svårare att möblera ett rum då en sån där stor ful grej står ivägen :-)
Oh när vi tar bort den så blir det förstås att vi måste lägga nytt golv också. Egentligen onödigt kan man tycka då det är ett rätt så nytt golv, men vi kan ju inte ha ett stort hål i golvet heller :-D



Närbild på den hemska tapeten.


Efter lite rivande så dök den här tapeten upp. Lite cool ändå, men bort ska den också :-)

Det va det. Nästa gång får ni förhoppningsvis inte ser den där hemska tapeten i alla fall... Men som jag sagt tidigare så kommer den här renoveringen att ta riktigt länge då det tar en sån tid att få ner tapeterna. Dom sitter som sten.
Som jag precis sa till Emma.... Är det nån som har lite att göra nån dag så vet ni ju vart vi bor ;-)


Föressten. Nu när ni sett bilderna. Vilken vägg tycker ni att fondväggen ska sitta på?


Jag är så nöjd!!!

Nu har jag gjort ett traderafynd. Visserligen blev det inte så billigt, men jag har varit ute efter sånna här byxor väldigt länge nu. Närmare 1 år faktiskt och dom kommer ut väldigt sällan i rätt storlek, men nu äntligen kom dom... Och dessutom så fick jag ju en body på köpet :-)
Helt klart Me&i´s snyggaste plagg genom tiderna!









Vad hände föressten med kommentarerna??

Onsdag.

Dagen har mest innehållit tapetrivande... Fy vad less jag börjar bli och då är vi fortfarande på första väggen!?!? Att det kan ta sån tid!!!
Har lånat föräldrarnas ång/skurmaskin och det funkar rätt så bra... I alla fall bättre än vad det gick med sprayflaska, roller eller trasa :-)

Nu ska jag ta och återgå till "arga snickaren"

Utmanad.

 


Jag har blivit utmanad av Emma...

Utmaningen innebär att man tittar i sitt bildarkiv, letar upp den sjätte mappen och sedan i denna mapp väljer den sjätte bilden. Sedan ska man dessutom berätta lite om bilden.

Egentligen så var den 6:e "bilden" ett filmklipp, så därför så tar jag och lägger upp den istället :-)
Det här är i alla fall en film från Linas (Alicias faster) 30-årsfest. Dom hade 90-tals afterski som tema. Jag va tyvärr nykter men hade riktigt kul i alla fall. Mycket pga den fantastiska sångaren här.  ;-)
Nåt som också va kul va att festen va i Piteå men ändå så var det en massa Skellefteåbor där. Till och med fler gamla Kågebor som jag inte träffat på länge. Så det va kul...

Nu utmanar jag: Jossan, Emmeli, Johanna Strand, Silje & Malin 

Datarum.

Nu har vi tagit tag i renoveringen igen och den här gången blir det datarummet som ska få sig en liten uppfräshning. Det är verkligen behövligt!!! Tapeterna är hemska här!

Det här är en bild från innan vi köpte huset. Tyvärr så ser man inte mönstret på tapeten så jättebra, men en bättre bild kommer senare. Min kamera (eller kabeln) har fått fnatt!!! Det går inte att föra över bilder längre... :-( Skumt.

I alla fall så har jag rivit, klöst, sprutat vatten och skrapat tapeter halva dagen och ändå har jag bara klarat av att göra ca 2 meter av väggen. Den gamla tapeten sitter så fruktansvärt hårt. Är det nån som har nåt bra tips på hur man får bort tapeter lätt? Tar emot alla tänkbara tips :-)

Petrus har också jobbat på bra idag. Han har satt upp köksluckehandtagen färdigt (utom ett dom han missade) och limmat ihop dom lådor som var trasiga, så snart så har vi ett ordentligt och färdigt kök. Känns skönt! Måste bara fixa glas till vitrindelen. Nån som vet vart man kan köpa det? Beställa måttanpassat frostat glas?

Nu ska jag ta och kika på lite tapeter på datorn...

Glömde visa...

Petrus hade ju med sig lite presenter till Alicia när han kom hem nu från norge.

   
- ullbyxor
- ulltröja
- ullrånarluva
- sverige t-shirt (står "little princess" på ryggen)
- bil
- ko-ryggsäck med klubbor i magen (han som inte tycker att hon ska äta godis :-)

Har varit ute efter ullunderställ ett bra tag nu så jag är supernöjd!

Bilduppdatering.

Här har ni en bild på loppisfynden...

 

En dammsugare till Alicia för en 10:a och en CultDesign ljushållare för en 5:a.... :-)

Och så en bild på Kavatskorna



Slänger även in en bild på det jag fyndade på rean.
Fick med mig en 50kronorskupong av mamma för att hon inte skulle hinna använda den själv. Och det här fick jag för den.
 Inte vantarna dock. Dom hittade jag på Stadium för 10 kr :-) Haha... jäkligt fula va!!! Men dom går ju vika upp så då ser dom inte lika hemska ut. Gillar färgkombinationen.


Ser i efterhand att jag har vääääldigt många stavfel i mina inlägg och det beror helt enkelt på att jag har för bråttom då jag skriver och orkar inte läsa igenom det innan jag postar det... Får nog ta och börja göra det så att ni förstår vad jag skriver :-)

Uppdatering från helgen som varit...

Lovade ju igår att jag skulle fortsätta att skriva idag, så här kommer det.

Lördag: Alicia den lilla skruttungen vaknade 07.30!!! vilket inte alls är vanligt för att vara henne. Inte va jag sugen på att stiga upp då inte. Som tur är så har jag en snäll dotter som gärna sitter bredvid mamma och leker så att mamma kan vila lite till :-)
När jag vaknat till liv så gjorde vi oss i ordning och mötte upp Johanna på stan. Var på Waynes och lunchade. Mysigt...
Det blev även shopping på stan... (bilder kommer sen)
Efter stan och Solbacken så for vi raka vägen till "momme", "moscha" och "Emim". Åt en jättegod köttgryta där. Lördagar är ju som sagt den värsta dagen på hela veckan, för jag känner mig ensamast i hela världen då... Så det blev att vi stannade hos päronen hela kvällen och sov även där.
Såg "Who´s your daddy". Rätt så bra film faktiskt...

Söndag: Alicia som ju mellan mormor och morfar så då var det ju inte mer än rätt att dom fick äran att ta henne på morgonen då också :-) Så jag faktiskt en liten sovmorgon. Välbehövligt!
Hon vaknade samma tid idag som igår. Hoppas bara att det inte håller i sig...att det blir en vana. För mamma vill ju sova :-)
Jag och mamma for en sväng på loppisen i folkparken men gjorde inte så jättemånga fynd... Det är ju så äckligt mycket folk där och folk trängs och knuffas och man blir egentligen bara irriterad. Ändå är man så dum och far dit :-)
Efter det så for vi på Coop och bytte Alicias skor som hon fått av momme. Vi bytte bara till en större storlek så att hon förhoppningsvis kan ha dom nästa vinter också.
Så till er som bor i Skellefteå. Finns Kavatskot för endast 125kr på Coop. Normalt pris 499kr. Fynd är vad det är :-)
När jag och Alicia for hem från päronen så va jag med om något riktigt obehagligt!!
Jag la Alicia direkt vi kom hem och stod och vaggade henne här utanför så att hon skulle somna snabbare. När hon precis lagt igen ögonen så hör jag hur grannen (som stod med en till person utanför deras infart när vi kom hem) skriker högt och låter väldigt arg. Tänkte att han var irriterad på frugan som tog för lång tid på sig eller nåt sånt. Han skrek så högt att Alicia vaknade till och sa "oj"...
Inte slutade han heller, så jag smög mig fram och kikade bakanför bilen och då ser jag ju hur det ligger en livlös kvinna på vägen och att han står över henne och skriker till henne och förföker få något livstecken. Jag springer förstås dit...
Han ber att jag ska hämta hans fru som är inne i huset men hinner inte ta många steg innan hon kommer. Det är deras dotter som ligger helt livlös på gatan.
Jag frågar om jag ska ringa ambulans och det ville dom...
Jag va skakig och rädd och visste inte riktigt vad jag skulle göra...och självklart så kom jag inte ens ihåg nödnumret så jag blev tvungen att fråga om det... 112 såklart... Det MÅSTE man ju bara komma ihåg!!!
Medan jag pratade med damen ipå andra sidan luren så började kvinnan i alla fall visa livstecken, men hon var jättekonstig. Såg ut att vara hög som ett hus ungefär, men det var hon då definitivt inte...utan bara konstig efter det som precis hänt. Usch. kan inte få bort bilden av hur hon såg ut... Helt frånvarande... Hon såg verkligen död ut...
Stå kunde hon heller inte göra, utan var tvungen att ligga och sitta tills ambulansen kom.
När dom kom så gick jag hem igen.
Man får sig verkligen en tankeställare när nåt sånt här händer. Livet är verkligen inte att leka med och man ska ta vara på varje liten stund...

Nog om det... Annars så hände det inte så mycket på söndagen föränn på kvällen/natten då jag äntligen fick fara och hämta älsklingen på flygplatsen. Som jag har längtat!!! :-)

Lika bra att skriva om idag då jag lix håller på.... :-)

Måndag: Idag så har vi varit i stan och gjort några ärenden. Petrus har varit på arbetsförmedlingen och jag och Alicia har gått en snabbis på stan. Skulle egentligen hämta ut min lön, men det blev inte då jag först blir skickad från den ena Nordeabanken till en annan... Då jag kommit dit och stått i kö ett bra tag så får jag veta att jag inte ska hämta ut det där utan ustället gå på Swedbank... Blev lite less, så jag orkade inte gå till banken igen utan gick istället för att möta upp Petrus. Vi gick till färgaffären och kikade lite på tapeter... Oj så svårt det är. Det kommer ju att ta år och dar innan vi bestämmer oss. Vi har såååå olik smak att jag undrar hur detta ska sluta...
Vi träffade även upp Alicias faster och hennes kompis och fikade med dom.
Middag åt vi som vanligt på församlingshemmet. Det är så himla skönt att få fara dit och slippa laga mat själv :-) Dessutom så gillar Alicia att vara där och få leka av sig lite :-)
Nu ska jag ta och krypa ner bredvid P i soffan och ta fram lite chips och dip och se en film.

Vilken syn!

Alicia vaknade i morse och ville komma upp o våran säng.
Petrus vände sig bort för att hon inte skulle se att han låg där. för att hon inte skulle vakna till ordentligt... men inte missade hon det inte.
Hon kollade på han med stora ögon och sa "pappa??" "Heeej pappa" och ville direkt gå ner till han. Kröp dit och la sig på hans bröst och skulle pussas.
Vilket välkomnande.
Idag släpper hon han knappt med blicken utan vill vara med han hela tiden. Tycker att det är riktigt bra, för alltid annars är hon ju så mammig.
Tror att han njuter av det också, att känna sig så uppskattad :-)

Nu ska vi ta och bara mysa hela dagen. Bara njuta av att vara en familj igen... 

Semester...

Semester från bloggen, ja det är precis vad jag tagit :-)

Den här helgen har gått alldeles för fort, så jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera bloggen. Tänkte göra det nu istället.

Fredag: Jobbade 11-16. Lagom lång dag enligt mig. Och på ett sätt så är det skönt att börja 11 också, för då får ju jag och gumman lite tid på morgonen också istället för att stressa iväg på dagis...
Efter jobbet var det bara att hämta lillan, fara hem och göra sig i ordning och sen köra in till stan för att träffa 2 gamla kompisar. Den ena ringde dock då vi stod i hallen och skulle fara och sa att han inte skulle hinna för att han var i Umeå... Vi bestämde oss för att ta middagen i alla fall då klockan va så pass mycket och ingen av oss hade ätit
M som aldrig träffat Alicia förr tyckte förstås att det va jättekul att träffa henne. Hon tyckte dock inte att det var lika kul, inte från början i alla fall. Hon är ju en sån som tar kontakt med allt och alla, men är det någon som tar kontakt med henne först, då blir hon blyg och det var just det som hände idag. Men efter ett tag så gick det bättre....


fortsätter med helgen imorgon, för jag hade skrivit ett låååååång inlägg, men det var bara det här ovanför som stannade kvar...resten försvann.
Jävligt irriterande!!!!!
Ska snart och hämta Petrus på flygplatsen och måste hinna duscha och fixa bort lite innan så därför hinner jag helt  enkelt inte skriva om allt nu... Så kika in imorgon så får ni lite mer uppdatering.
Var med om nåt riktigt obehagligt idag så även det kommer imorgon...

Hej svejs

RSS 2.0