Tänkte inte på det...

...är det föressten nån här som är intresserad av flickkläder???...mest i strl 86-98, men även några plagg i mindre och större....

Söndag.

Och jobb imorgon. Gruvar mig redan.
Har varit så konstig i magen i helgen. Haft massor med sammandragningar och haft riktigt ont i magen. Hoppas att det är bättre imorgon för annars blir det inte kul att jobba.

Idag så har jag varit på loppisen i parken. Blev inte lika många fynd som jag hade hoppats på, men tomhänt kom jag inte hem i alla fall och det är väl huvudsaken ;-)


Fyndade Kuomaskor till nästa vinter för 60kr och en Jättefin GNEIS lurvfleece för 50kr även den till nästa vinter, men den kommer hon att få börja ha redan nu.

Annars så har det här varit en ganska tråkig dag. Har gått igenom Alicias garderob och fotat det som ska säljas.
Har även betalat räkningarna. Kul att ha typ 0 kr at leva för resten av månaden... Fy f*n... Så nu blir det att sälja lite som bara ligger här hemma och även att sy så symaskinen går varm.
Så säg till om det är nåt ni vill beställa ;-)

Lördag...

Idag har vi haft en riktigt härlig lördag, utan en massa måsten. SÅååå skönt!!
Petrus åkte tidigt i morse för att köra mina päron till flyget, i Umeå. Dom är nu på väg till Indien dom rackarna. Nä då, inte är jag nå avis alls. I 2,5 vecka kommer dom att vara borta...

Jag och Alicia steg upp vid 8:30 och bara doolade på här hemma.
Vi har varit ute i hobbyrummet och försökt att få lite ordning bland alla lådor och kartonger, men det är inte lätt. Men snart kanske jag ser ett slut på det hela. Nu har jag i alla fall koll på vad som är i alla kartonger :-) Mycket som ska upp på vinden, men det blir inte mitt jobb. Har aldrig ens sett hur det ser ut där uppe faktiskt :-) För det är alltid P som går upp med saker dit.

Nu jäklar ska det rensas här. Sälja på loppis, tradera och ge bort, för det är inte nån vits att samla på sig så mycket. Har massor med kläder där ute som bara ligger. Kläder som jag hade innan jag blev gravid med Alicia...sånt som jag hoppats att jag ska kunna få på mig en vacker dag, men det är bara att glömma. Kommer aldrig att få tillbaka den kroppen, så nu ska dom kläderna bort. :-(

Sen har jag gått igenom pappet och äntligen hittat papperna från graviditeten med Alicia. Det är kul att kunna jämföra :-) Har inte sett till dom där papperna sen flytten, så det föll verkligen en stor sten från hjärtat idag när jag hittade dom...Började nästan tro att dom råkat komma bort i flytten, men icket :-)

En tur till Solbacken har vi också hunnit med idag. Har även varit och pantat 2 sopsäckar med burkar. Skönt!!

Nu ikväll så har jag och Alicia myst och sett på melodifestivalen. Direkt en låt börjar så ställer hon sig framför tv:n och dansar. När låten är slut så vill hon att man applåderar och så bockar hon. Sötungen :-)
Petrus har varit på fest här i Kåge, så vi har varit själva i stort sett hela dan...

Har suttit och gjort en fotobok nu ikväll också. Nu har jag gjort fotoböcker så att jag är less...Lär dröja läääänge innan jag gör en igen! :-) Men nu är det gjort i alla fall.
Känner att ögonen går i kors nu efter allt datorsittande för kvällen så nu är det dags att låta dom vila lite...Ska bli skönt att få sova.

Måste bara visa denna fina bild.
Det är från våran första tid i norge när vi bodde alla 4 i lägenheten.



Haha, det va tider det :-)

Vecka 27+0

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 26 feb 2010.
Din graviditet startade Fre 21 aug 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 4 sep 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 190 av 280. (67,9%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 27 maj 2010
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.

Favorit!!!

Nu har jag hittat min favorit! Jag är kär :-)



Det här underbara aptyget va mycket finare än vad jag någonsin vågat hoppas på.

Alicia har fått sig både mössa och singoallatunika i det...:-)
Tror att jag även måste göra en fin filt till bäbisen också... Törs jag chansa på att göra en rosa? Jag känner mig sååå säker på att det är en liten tjeja där inne och skulle faktiskt bli lite snopen om det kom en kille tror jag. Tror att jag kör på rosa faktiskt :-) Den går ju i värsta fall att sälja eller ge bort.

Det är som så konstigt...

...sorry, men det är bara så konstigt att det helt plötsligt börjar dyka upp nya orter av besökarna här på min blogg. Jag vet att inte orterna behöver stämma helt till 100%, men det är så konstigt att nu efter att det va så länge sen som jag bytte lösenord, att det nu börjar dyka upp nya orter.

Fortsätter det så här så kommer jag att lägga ner bloggen. Byta lösenord ännu en gång och bara skriva för mig själv.

Men först tänkte jag höra. Är det nån här som läst min blogg på en annan plats än det ni brukar??? Linn, du behöver inte svara, för jag vet ju vart du håller hus ;-) Men nån annan????

Det är som så konstigt...

...sorry, men det är bara så konstigt att det helt plötsligt börjar dyka upp nya orter av besökarna här på min blogg. Jag vet att inte orterna behöver stämma helt till 100%, men det är så konstigt att nu efter att det va så länge sen som jag bytte lösenord, att det nu börjar dyka upp nya orter.

Fortsätter det så här så kommer jag att lägga ner bloggen. Byta lösenord ännu en gång och bara skriva för mig själv.

Men först tänkte jag höra. Är det nån här som läst min blogg på en annan plats än det ni brukar??? Linn, du behöver inte svara, för jag vet ju vart du håller hus ;-) Men nån annan????

Jabba-dabba-doo!!! :-)

Nu har jag fått tag på både tyger och nålar!!!
Jag är inte bara lite laddad att få sätta saxen i dom fina tygerna :-) Aptygen va bara helt underbara. Ångrar att jag inte beställde mer av dom, för det känns som att det kommer att gå går lite av dom, men jag får väl beställa mer sen.
Nu går tvättmaskinen för fullt... Kan den inte skynda på liite ;-)



Har tidigare fått lite frågor om beställningar och nu bestämt mig för att det är fritt fram att beställa :-) Det jobbigaste med beställningar är priset tycker jag, men jag kommer att kolla runt lite vad andra tar innan jag bestämmer nåt pris.

Maila mig om det är nån som är sugen på nåt: [email protected]



Magbild igen.

Med Alicia i magen så försökte vi att ta magbild varje vecka, så vi kan ju inte vara sämre den här gången :-)
Det är rätt så kul också att ha sen och kunna jämföra.

Känner redan nu att det börjar kännas lite tungt att vara gravid, medans jag med Alicia bara njöt varje sekund av att vara det :-) Kanske inte från början då, men annars... Jag gick ju över tiden med henne med 8 dagar och inte ens då va jag less.
Undrar hur det här ska sluta då jag redan känner mig stor och otymplig. Det beror säkert också på att jag inte har det bra i rygg/bäcken. Allt jag gör tar ju ont!!
När jag sitter får jag också ont, då i revbenen för att magen börjar bli så pass stor...
Mitt mål är att kunna jobba tills det är dags ungefär, men fortsätter det här och blir ondare hela tiden så kommer inte det att funka. Inte med det jobb jag har.
På kvällarna här hemma så ser jag ut som en anka då jag går :-)

Aja, det va lite från mig. Här kommer bilden.




...

Försökte uppdatera bloggen igår, men det gick inte. Tycker att det är ofta blogg.se inte funkar som det ska :-(

Igår så startade jag i alla fall med att fara på loppis med mamma.
Köpte längtskidor till Alicia (äntligen, som jag letat!! Hela vinterna faktiskt) och en radio med kasett och cd-spelare som hon ska ha på sitt rum. Mycket nöjd är jag faktiskt :-) Så idag har jag en stolt dotter som hade med sig skidorna på dagis.

Bara en kort stund efter att jag kommit hem så for Alicia och Petrus till stan för att se på innebandy. Tänkte stanna hemma för att få lite härlig egentid här, för det händer verkligen aldrig och heller inte den här gången...Istället för härlig egentid så blev det tvätt och städ under hela tiden dom va borta. Inte helt vad jag tänkt, men skönt då det väl är gjort.

Vi va bjudna på fika hos P:s  syster som fyllde år i lördags. P:s bror med familj va också där, så det va fullt hus.
Det är så kul, för Alicia och hennes minsta kusin har verkligen hittat varandra. Det skiljer 8 månader mellan dom, men nu börjar dom att växa ikapp varandra... Förr har Alicia inte allt varit intresserad av henne då hon varit så liten, men nu va det helt annars.

Middag blev det på X:et och när Alicia somnat för kvällen va det symaskinen som gällde för mig. Det gick dock inte bra för mig, för tvillingnålen gick av och inte hade jag nån extra hemma, så det blev inge mer att sy för mig :-(





Idag så blir det jobb för mig, men jobbar bara halvdag, vilket egentligen är rätt så skönt.
Nä nu har jag inte tid att sitta här nå mer. Nu måste jag och jobba.
Tjing!

Lördag.

Igår va det fullt upp här, därav den dåliga uppdateringen.
Först så städade vi, sen så va vi på Leo´s Lekland. Efter 2,5 timmes lek där va det raka vägen för att köpa present till pappa och sen hem till dom på paltmiddag. Underbart gott!!
Jag va dock som en zombie hela kvällen. Va så trött att ögonen gick i kors, så det blev en tidigkväll för mig.

Alicia kommer med så härliga kommentarer hela tiden. Vet inte hur många gånger per dag som hon säger att hon älskar oss. Igår satte hon sig i mitt knä och kramade om mig och sa "mamma, du e undejbaj" Hjärtat smälter verkligen. Pussar och kramar får man också hela tiden av henne...

Igår så fick hon en Hello Kitty sjal av mormor som hon tyckte om massor. Hon skulle sova med den och ha den som snutte (trots att hon inte är en snuttetjej). Idag då hon steg upp sa hon "mamma, kan jag få halsduken, den e så vackej" Haha. Vacker är ett ord hon aldrig sagt förr och heller inte ett ord vi brukar använda speciellt ofta. Det ploppar upp nya ord varje dag.

I morse så bar det av till umeå för Petrus för att spela match. Hoppas att det går lika bra som dom senaste matcherna. Numera så vägrar spelarna minibuss, så då betalar dom istället 200kr var för att få en vanlig fullstor buss. Dyrt tycker jag!!! Speciellt då det kostar så pass mycket annars att vara med och spela.

Alicia ska få fara och vara hos morfar en stund idag medan jag och hennes mormor ska gå en runda på stan. Det va faktiskt länge sen jag va på stan och inte har jag nåt ärende där idag heller...men det ska bli kul att komma ut en stund i alla fall.

Trevlig helg på er!!



Föressten till er som missat det så har jag skaffat mig en syblogg.
emalee-syr.blogspot.com

Torsdag.

Det här har varit en konstig dag.
Vi hade sagt redan igår att P skulle ta A på morgonen ifall inte jag skulle jobba, men då hon vaknade 07:30 så kände jag att jag lika gärna kunde ta henne idag. Kändes som att jag ändå inte skulle kunna somna om... Skönt att jag inte längre behöver dom där 12 sömntimmarna per dygn som jag behövde tidigare... Nu går det ju att leva som vanligt :-)

Kände att jag ville hitta på nåt idag då jag lix va ledig, så vi bestämde att Alicia skulle få välja idag. Leo´s Lekland eller Edda. Hon valde Leo´s.
Dagen blev dock inte som vi tänkt då våran kära dotter inte va "snäll". Hon gjorde saker hon inte fick, lyssnade inte när vi pratade med henne och ville inte äta upp maten. Riktigt trotsig med andra ord, så då beslutade vi oss för att vi inte skulle göra några roligheter i alla fall. Man kan ju inte belöna henne då hon gör som hon gör, så det får vi ta en annan dag istället.

Symaskinen har gått varm idag. Nästan i alla fall :-)
Har gjort 2 bäbisset, 3 mössor, 1 dockmössa + lite småsaker som fortfarande inte är klara...

Det här blev då inte nåt intresserant inlägg alls, men kanske bättre än inget alls ;-)

Tänkte avsluta med att bjuda på en bild från i lördags.
Alicia och Johannas & Andreas sötnos Stella sitter och myser i slalombacken :-)


Halta Lotta.

Det är jag det. Förstår inte vad som hänt med min fot. Ont har jag i alla fall, utan att jag stukat den eller så... Hmmm...konstigt.
Aja, bara vänta och se vad som händer.

Idag har jag jobbat...kanske sista dan för veckan, men jag tvivlar egentligen. Dom ringer säkert ut mig imorgon också. Nästa vecka har jag jobb 4 dar i alla fall, så det känns skönt att veta.

Har suttit och sytt idag.
Detta set har jag gjort till bäbisen, men gjorde dubbla set, så det ena ska jag sälja på tradera. Det är ju så kul att sy nu när det ser snyggt och ordentligt ut.

Har även gjort klar Alicias tunika. Gjorde den för några dagar sen...allt utom kantbanden. Har inte haft tvillingnål och heller inte orange tråd, så därför har jag väntat med att göra den klar. Idag for jag på 5 rum och köpte både svart och orange tråd. Fråga mig inte hur eller varför, men virrig som jag är så sydde jag ändå med svart tråd, trots att det va den orangea som jag väntat på. Virrig eller vad?! ;-)
Så nästa gång jag syr så ska jag banne mig se till att sy med rätt färg :-)
Aja, duger som dagistunika om inte annat...



Nu ska jag alldeles strax ta och krypa isäng. Det kommer ju en morgondag också.

Är huvudet dumt så får kroppen lida.

Har varit och jobbat idag och på fm då vi va ute med barnen och åkte pulka så åkte jag flera gånger och gick upp om och om igen. Det va inte smart. Tänk att jag aldrig kan tänka mig för innan. Bara för att jag inte har ont just då så tror jag att det ska gå, men det är ju sen smällen kommer.
Så på em då vi va ute så va det jag som snällt fick stå där nere och hejja på barnen. Inte kul att fara på jobb då man inte kan ge 100%...

Har efter det haft mer sammandragningar än vanligt och ett "tryck neråt"...

Märkte igår att jag börjat samla på min lite vätska... eller det är egentligen inget nytt, för när jag tar av mig sockarna på kvällarna så har jag märken efter sockarna vilket jag inte har i vanliga fall. Så har jag haft ett bra tag nu, men igår så hade jag även märken på händerna efter sömmarna på vantarna... Det va nåt nytt.

Bäbisen har börjat bli en liten vilding som tycker om att hålla sin mamma vaken på kvällarna och väcka henne tidigt på morgonen. Vilken liten buse. ;-) Hicka har jag börjat känna av också.

Det va lite tråkig info från mig.

Imorgon blir det jobb för mig igen...





Ett stort grattis till min kära pappa som fyller år idag. Hipp hipp hurra!!! :-) 

Det börjar hända saker nu...



Bilden till vänster togs för ungefär en månad sen och den till höger idag. Det märks att magen växer nu kan jag lova. Täckbyxorna som jag fick igen för 2 veckor sen är bara att glömma nu. Det saknas ca 3 cm...
Ändå får jag höra hela tiden hur liten jag är. Tycker ni också att jag är det?

Så här såg jag ut i samma vecka med Alicia i magen.

Så jag kan ju ändå tycka att jag är mycket större den här gången...
Aja... Spelar ingen roll hur stor eller liten man är, men ändå. Kul att veta vad andra tycker :-)

Sen kan jag ju även passa på att påminna er om kommentarerna. Dom sinar verkligen :-(


Torsdag.

Idag har jag jobbat 8,5 timme. Då jag kom hem va svärfar och hans "fjälla" här. Dom hade med sig middag bestående av kroppkakor. Hemlagade. Mycket gott och uppskattat.
Dom hade även med en påse med kläder till Alicia. :-)
Hon fick sig en jacka, huvtröja, kjol och bolero med diamanter. Glad va bara förnamnet på henne :-)

Direkt dom åkt hem så tog jag fram tyget till gardinerna till husvagnen. Hann inte göra nåt med det egentligen innan det va dags att lägga lillgumman.
Shit vilket bök det är alltså. Ger snart upp. Det tog 2 timmar idag också att få henne att somna... Men snart ska vi nog komma på den rätta taktiken med att få henne att somna.

Nu har jag i alla fall sytt 8 (jäkla) gardiner till husvagnen och jag är inte bara liiiite less. Det har inte riktigt gått min väg idag. Maskinen har krånglat, (inte den nya då ;-) ) och tyger har krånglat och allt har bara varit fel. Men nu är dom i alla fall klara, så det är jag glad över.
Längtar att få upp dom och hoppas att det kommer att bli bra.

På tal om husvagnen så blir det att vi åker upp till Malå imorgon vid lunchtid. Första gången den här säsongen som vi ska vara där. Längtar. Alicia längtar också massor. Det blir eventuellt att få premiäråka slalom för henne :-)
Det är så mysigt att vara i Malå...och "bara vara"... Inte ha nån tv eller dator, bara vara familjen och mysa och vara ute massor. Älskar det!

Sen tänkte jag även säga det att om ni tycker att jag är dållig på att kommentera i era bloggar så beror det på att jag knappt läser några bloggar nu. Jag tar mig helt enkelt inte tid till det. Tråkigt men sant. Ska skärpa mig med det :-)

Nu är det natti för mig.
Tänkte bjuda er på en bild på världens underbaraste dotter först...från i söndags när vi va ute på baksidan och grillade korv ;-)


Lite nytt...

Först och främst så kom ett paket med tyger idag. Jippi!!
Här har ni några av dom...



Härliga färger va!!

Sen så har det även blivit lite dreggellappar/scarves med brun fleece på baksidan.


Och ett par mini mini muddbyxor :-)


Jag håller på med en tunika till Alicia också som inte helt är klar. Måste köpa ny träd innan jag kan slutföra den. Jobbigt då man inte har allt material hemma!!

Ska jobba imorgon...låååångdag, så det är bäst att jag tar och kryper isäng.


Måste bara berätta först.
Alicia har en sångbok här hemma med blandade barnsånger och lite bilder.
På "sov du lilla videung" är det en bild på små bäbisar som litter inbäddade i videkissar (låter kanske konstigt)... Alicia undrade vad det va och jag svarade att det va videkissar.
Då utbrister hon "har dom kissat ner sig?" :-)
Haha...

Sov gott.

Ny blogg.

Det blev så att jag gjorde en ny blogg i alla fall...en syblogg. För det finns dom som är intresserade av att se det jag syr och som inte vet om den här bloggen...som helst inte heller behöver veta av den här bloggen, så därför startade jag en till :-)
I och med att det va så pass många här ändå som tycker att jag ska fortsätta att lägga upp det jag sytt så tänker jag även fortsätta med det... Så då blir så många som möjligt nöjd (tror jag)

Här har ni den nya bloggen:
emalee-syr.blogspot.com

Jag har blivit med...

... overlock. Jippi!!!
Ett extra tack till min kära mor och far som varit med och sponsrat i den genom att ge mig en lite tidig födelsedagspresent...bara sisådär ett halvår för tidigt ;-)




Gissa vad jag kommer att göra ikväll ;-)

Tisdag.

Idag har jag jobbat. Efter lunch så skulle jag ta hand om disken vilket jag absolut inte har något emot, men idag va det ett rent h-vete. Det tog lååång tid och jag va tvungen att ta flera pauser.
Jag har börjat få så problem med höfter/rygg...eller är det foglossning?!?! Inte vet jag, men ont är det i alla fall.
Imorgon ska jag också jobba på samma ställe, men då blir det en kortdag på 5 timmar. Det ska faktiskt bli riktigt skönt.

Jag har fått frågan varför vi går på föräldra grupp och jag tänkte svara här ifall det är fler som funderar :-)
När vi väntade Alicia så bodde ju vi i Norge och valde därför att inte gå nån föräldragrupp...vilket jag egentligen kan ångra lite såhär i efterhand, för det känns som att vi missade nåt där...så därför har vi bestämt oss för att gå den här gången istället.
Först och främst så får man faktiskt en hel del användningsbar info och sen så är det kul att träffa andra gravida i området som också ska ha barn samtidigt. Så då har ni svaret där på varför vi går :-)

Har beställt hem lite tyger idag som förhoppningsvis kommer på en vecka. Superfina tyger som jag längtar att få sätta saxen i :-)
Ett litet smakprov på dessa:
  

Nu väntar sängen. Natti!

Bloggfunderingar...

Jag känner att min blogg börjat handla lite väl mycket om sömnad och barnkläder, så jag funderar på att starta en ny syblogg istället så "slipper" ni se alla kläderna här :-)
Vad sägs om det?

Idag har det varit full fart. Först å främst så har jag jobbat. Hämta Alicia. Få i henne mellis. Sy ett par nya fleesebyxor till henne. Göra oss i ordning och fara till stan. Fara och lämna Alicia hos faster Lina. Vara på ett 2 timmars föräldragrupps info. Äta skräpmat. Kika om längdskidor till Alicia. Hämta henne. Hem och lägga lillgumman. Sy, sy och sy :-)
Det va våran dag det...

Jag har lånat hem mig en overlockmaskin, så nu ser det jag syr faktiskt proffsigt ut. Sånna där riktiga sömmar som det är på kläder man köper i butik. Det blir bara roligare och roligare att sy och som det ser ut nu så blir det nog att investera i en sån maskin... Kommer nog även att börja sälja lite kläder också. Få in lite cash så att jag kan beställa hem lite nya tyger :-) Längtar!!
Fick hem en tygkatalog i posten idag så jag tror faktiskt att jag ska slå av symaskinen och lägga mig och kolla ut vad jag ska beställa.
Ifall det är nån här som är intresserad av att köpa nåt så är det bara att maila mig på [email protected]

Idag gick föressten den här auktionen ut på tradera.

Fick 165 för mössan och byxorna, så jag är nöjd. :-) Får nog ta och lägga ut lite mer där också så att man får in en liten slant...

Imorgon är det jobb igen. Härligt.
Natti natti!

Dagens fynd.

Har varit en sväng på loppisen idag och gjorde faktiskt några fynd.


-Reima handskar
-Reima overall
-Pippi Långstrump tröja
-Tunika/klänning
-Vårjacka (har letat massor efter en precis sån här och ÄNTLIGEN fick jag tag på en)

Allt detta för endast 160kr!!! ;-)

Livet kan verkligen ta en snabb vändning...

http://norran.se/nyheter/vasterbotten/article394729.ece

Jag kan ju säga att  jag är glad att min älskade sambo ligger och sover i sängen just nu.
Usch törs inte ens tänka nån annan tanke. Vill inte!!!



Leo´s lekland.

Där va vi igår. Premiär för oss :-)
Hade trott att det skulle vara mycket folk för att det va fredag, men icket. Alldeles lagomt.
Alicia va riktigt feg från början och nästan skakade för att hon va så rädd för att balansera osv, men hon blev varm i kläderna rätt så snabbt och tuffare och tuffare hela tiden.
Det va verkligen en toppendag och vi kommer absolut att fara dit fler gånger. Tycker att 100kr för oss 3 är väldigt billigt, men om man tänker familjer som har 5 barn så är det otroligt dyrt faktiskt...så tycker att dom borde fundera över deras priser lite. Men men, det är en helt annan sak :-)

Tänkte bjuda på lite bilder.


Bus i bollhavet.


Han som pratar mest i telefonen i våran familj...

Fikapaus... Dammsugare för "bara" 18 kr.

Måste bara berätta om den här bilden, för jag skrattar då jag ser den. Petrus och Alicia åkte nämligen samtidigt uppifrån och höll varandra i handen. Men det hände nåt där i mitten så fotot som va meningen att båda skulle vara med på, blev bara på han :-) Ser ni här på bilden att nästa tjej också hunnit stara, så det höll på att bli en krock, men Alicia klarade sig ;-)

En eningen statisk kanske :-)

Hela morgonen har Alicia suttit och tjatat om att få fara till Leo´s igen, så besöket va verkligen uppskattat från hennes sida :-)


Magen v. 24+0


Fler plagg...

Som sagt så sitter jag vid symaskinen nästan direkt jag får möjlighet...
Lite nytt har det därför blivit på syfronten.


Gnäll...

Idag känns det inte som att jag har nåt roligt att skriva.
Har fått jobba idag vilket är väldigt bra, men det hade varit roligare om jag kunde vara pigg. Känner mig inte alls i form. Är snorig, hes och allmänt sliten. Trodde att det skulle hjälpa att hälla i sig kaffe, men inte ens det hjälpte.
Så ikväll blir det inte så mycket gjort här hemma.

Det har kommit endel nya tyger nu och jag är såååå sugen på att beställa, men jag måste försöka hålla mig. har sprättat tillräckligt många hundralappar på tyger den här månaden. Måste sy upp lite av det jag har först :-)
Dessutom så har jag förhandsbeställt endel tyger också som ännu inte kommit...
Det är fasiken en dyr hobby det här :-) Men såååå kul!!

Alicia va så rolig idag. Hon skulle ta på sig byxor och sprang själv för att hämta ur garderoben och kom tillbaka med ett par me&i-tights som hon knappt använt. Tights är något som hon aldrig annars använder heller, så hon frågade om det va byxor det där och jag sa att det va det och att hon kunde ta på sig dom. Hon såg skeptisk ut men tog på sig dom i alla fall.
När hon sen sprang iväg tvärstannade hon och kollade ner på benen och frågade "mamma, ä det häj byxen vejkligen?!"
Haha, snacka om att vara skeptisk :-)


Shopping och bm-besök.

Efter att ha lämnat Alicia på dagis så for jag hem och åt frukost och så bar det iväg till stan. Petrus följde också med och fick höra pyrets hjärtljud :-)
Så här såg siffrorna ut.
Järn: 117
Blodsocker: 4,8
Blodtryck: 118/74
Hjärtljud: 147
Så allt såg riktigt bra ut! :-) Skönt. Tidigare har jag ju haft problem med järnvärde, redan innan jag blev gravid, så jag va helt säker på att jag skulle bli tvungen att börja knapra tabletter.
Skönt att slippa!!

Efteråt så tog vi en snabb runda på stan och for sen på Waynes och fikade. Riktigt mysigt att göra nåt tillsammans bara vi 2, för det händer verkligen inte ofta!

Detta blev dagens shopping.





Nypris för allt detta va 735kr och jag betalade endast 147,50kr. Allt kostade nämligen 29.50kr/plagg :-)



Denna koftan hittade jag till mig själv också. Va medastt från 400kr till 100kr. Perfekt för magen att växa i också :-)

Sen så köpte jag också nya värmeljusstakar och lite tyger, men det har jag inte fotat :-)

Imorgon blir det jobb för min del. Skönt!

Måndag.

Ni har inte hört så mycket från mig i helgen, men det beror på att vi haft fullt upp.
Lördag hade P match och på kvällen hade vi middagsfrämmande.
Söndag så va jag på loppis och sen for jag och Alicia och träffade tjejerna. Alldeles för länge sen sist...men äntligen fick vi till det så att alla kunde komma :-)
Sen all ledig tid jag fått över så har jag suttit vid symaskinen, ungefär :-)

Måste bara berätta. På loppisen så köpte jag ett Björnespussel till Alicia. Hon fick ju ett 12-bitars bamsepussel i  julklapp som är alldeles för enkelt för henne, så nu tog jag i å köpte ett 20-bitars till henne.
Tro det eller ej, men idag när hon suttit ett tag på hennes rum så kommer hon till köket och visar mig att hon lagt det, helt själv!!! Jag blir verkligen imponerad!!

Imorgon så ska jag äntligen till barnmorskan. Som jag längtat!! Så äntligen ska jag få höra pyrets hjärtljud!! :-)

Har faktiskt fått en beställning på mössor också. Ett syskonpar som ska få likadana...dock olika modeller.


Har även gjort ett set som vi ska ta med till bb när nu det är dags, bestående av muddbyxor och mössa i strl 50 :-)

Sött va ;-) Kommer dock inte att ha med just den bodyn, utan det blir nåt mer färgstarkt kanske :-)
När jag lix höll på så gjorde jag 2 till som jag ska sälja på tradera. Tänkte försöka sälja lite och tjäna ihop så att jag kan köpa mig en riktig overlock symaskin. Det hade varit nåt...
Måste bara beställa hem lite mer tyg först.

RSS 2.0