Hejdå Kåge....Hej Luleå!!! :-)

Idag är dagen som jag väntat sååå på. För idag går bilen till Luleå.... Jihaaaa (Som Laila Bagge skulle säga)

 

Imorgon är nämligen startskottet för höstens bästa loppis i Arcushallen. Vi drar dit redan idag för att ställa upp allt skräp :-) Men även för att shoppa. Shoppa i massor hade jag tänkt :-)

 

Hoppas att vi ses imorgon!! Ni får bara inte missa det!


5 månader!!

Galet!! Jag har snart ingen bäbis längre! :-/

Om livet fortsätter i den här takten så är ju jag snart pensionär ju...

 

Här har ni i alla fall en bild på våran stortjej...

Ibland vill man inte ligga ner i babysittern, så då sitter man istället såhär om damen själv får bestämma :-)

 


Tisdag.

Idag har varit en riktig skitdag.

La mig med huvudvärk igår och vaknade med det idag. Eller egentligen kanske huvudvärken va borta på morgonen, men hade istället ont i nacken som under dagen blev till huvudvärk igen :-( Fy så less jag blir. Och Molly den stackaren vaknade med ett igenvarat öga... Förra veckan hade hon ögoninflammation en dag, för dagen efter va det borta. Hoppas att det går över lika snabbt denna gång.

 

Medan Alicia va på dagis så sov jag och Molly största delen. Sen innan vi skulle hämta A så va vi på bvc och vägde och mätte. Alltid lika trevligt, speciellt då hon går upp som hon ska :-)

 

Nu ikväll så har jag varit och fått massage av min kära mor. Det va välbehövligt kan jag säga. Underbart. Tack för det mamma!

 

Känns som att dagarna går alldeles för fort, jag hinner inte ens göra hälften av det jag vill och har tänkt. Nu den här veckan har ja MASSOR att göra också. Snälla, kan ingen bara trycka på en pausknapp!!??

 

Här har ni i alla fall en bild på mitt lilla minimonster ;-)

 

<3 <3 <3

 

 


Måndag.

Hade egentligen tänkt att göra ett ordentligt inlägg idag, men det får bli imorgon istället, för jag har världens huvudvärk så jag ska ta och krypa isäng nu istället...jag som hade planer om att sy i alla fall 2 timmar till :-(

Hoppas på att kunna sova bort huvudvärken.

Natti.


Jag lyckades!!!

Ni som nu är nyfikna ang den där lastbilen...

 

Det är nämligen så att jag lyckades övertala min kära sambo att byta ut köksbordet!!! :-)

Jag fick inte helt som jag ville...fick kompromissa lite, men det är väl kanske så det ska vara också. Jag kan ju inte få bestämma allt. Även om jag inte fick helt som jag ville så är jag ändå riktigt nöjd över resultatet!!

Förstår att ni helst vill se hur det blev och det ska ni faktiskt få också :-)

Så här hade vi det före...

 

Ett bord som vi fått ärva av P:s föräldrar och en soffa som vi fyndat och målat om... Tanken va från början att göra nåt med bordet också, men det blev aldrig av. Bytte tyg på sitsen, men sen tog det stopp. Nu efter 2 år så stod jag bara inte ut mer.... Och tack och lov så gick sambon tillslut med på att byta bort det....

 

Så nu ser det ut så här :-)

 

 

 

 

Inte detaljer också...på mina senaste inköp :-)

 

Mairo-tablett

 

 

&-tecken

Smörgåsbricka som jag använder varje morgon :-) Love it!

 

Såja mina kära vänner... Det va det :-)

Håll utkik, för snart får ni resuktatet av lampan jag pratade om tidigare också... Får se om jag hinner göra det sista på den imorgon, annars blir det på söndag :-)

 


Lillasyster...

Dada...aaaaaaa....*pruttljud med munnen*....adadadadad...mmmmmm....aaaaaadadad...

Så låter det hela dagarna här :-D


Nyfikna??

Är ni nyfikna på det där nattliga besöket av lastbilen? Isåfall får ni vara nyfikna en liten stund till :-) För det är roligare om ni får se det på bild istället för att jag ska skriva.... Håll ut tills ikväll, då kommer det :-)

 

Datorn och tv:n våran bara krånglar, så som det är nu så funkar det inte att använda båda 2 samtidigt, så det är antingen eller som gäller. Därför blir det mindre datasittande för mig nu när sambon ser fotboll och hockey på tv:n. Bra egentligen, för då får jag annat gjort än att bara sitta och slösurfa som jag annars gör :-)

 

Tänkte visa ett fynd jag gjorde förra lördagen.

Fyndade denna underbara filt på Röda Korset. Betalade endast 10kr för den. Är helt förälskad :-)

Den är dock mycket finare i verkligheten än på bild. Färgerna stämmer inte helt...

Stor är den också :-) Helt underbar!!

 

 


Efterlysning!!!

Alla ni som läser min blogg. Kan jag få eran bloggadress, användarnamn om lösenord.

Har inte kunnar kolla era bloggar på jättelänge nu då jag inte har kvar lösen osv.

Maila gärna på [email protected]

 

Tack tack.


Måndag.

Idag har det varit som en vanlig måndag. Alicia har varit på dagis och jag har passat på att sy medan Molly sovit :-)

Idag har det blivit en mössa och vantar till Molly och två beställningsmössor. det är sååå skönt att sy beställningar klart, för det är verkligen en inre stress att veta att man har beställningar. Usch gillar det INTE, för jag ligger efter!!

 

Som alla andra måndagar så har vi även idag varit på Middagspaus. Sen nu ikväll så har jag och P varit på föräldrasamtal på dagis. Det gick mycket bra. Dom hade ingenting negativt att säga om våran dotter. Skönt :-)

 

Imorgon är det mammaträff och sen är vi bortbjudna på middag och sen mitt i natten ska jag möta upp en lastbil på e4:an, mer om det får ni veta sen ;-) hihi...


Söndag.

Idag så har vi varit och hälsat på söta lilla Tilly, Johanna och Andreas lilla flicka. Oj så liten hon va!!! På bara några sekunder så insåg jag att vi faktiskt börjat ha en stor bäbis hemma, även om hon känns som pytteliten. Nu kändes hon ju nästan som 1 år :-) Usch vad tiden går fort.

 

När barnen satt i soffan för att vi skulle ta kort så satt Molly och såg ut som en fisk som kippade efter luft ungefär...en liten stund senare så satt hon och sa "dadadadada" (det va så hon sa när hon såg ut som en fisk, men då kom det inget ljud) Stolt är bara förnamnet på vad hennes föräldrar blev :-)

 

Vi blev inte hos dom så länge då jag vet själv hur jobbigt det är med besök som stannar länge efter man blivit föräldrar... Längtar dock till nästa gång vi ses då det känns som att vi inte alls han prata klart om allt :-) Aja, tur att telefonen finns :-D

 

Idag har vi ÄNTLIGEN fått till dreamboxen och parabolen. Har försökt i en vecka nu men det har bara krånglat!!! Det roligaste är att den fortfarande krånglar. Det är ju förstås inte roligt att den krånglar, men jag tycker att det är lite roligt att man måste hålla i boxen när man byter kanal. Man kan alltså inte sitta i soffan och zappa. Visst är det sjukt :-D Hahaa...

 

Fråg det till nåt helt annat.... Är inte blondin längre...eller i alla fall inte lika blond som tidigare... Numera så är jag mörkblond. Skönt faktiskt, då behöver man inte bry sig lika mycket om utväxt då det är mer likt min vanliga hårfärg.

 

Tänkte även bjuda på lite bilder från dagen.

 

Finaste flickorna på jorden <3

Kolla så stor bäbis jag fått!!! :-D

<3

Och en bild på nykomlingen. Underbart söt är hon!!!

 

 

Tycker föressten att ni blivit riktigt dåliga på att kommentera. Tråkigt :-(

Hoppas att det blir ändring på det ;-)

 


Fredag...

Äntligen helg. I helgen är det dessutom ingen innebandy. Jippi!!! Dock så ska dom jobba imorgon och städa, innebandylaget alltså... Dra in lite pengar till laget.

Annars så är helgen oplanerad. Känns riktigt skönt. Har mycket att fixa här hemma, så det lär bli sånt. Håller tummarna på att vi också får snusa nyfödd bäbis under helgens gång ;-) Symaskinen har gått varm om man säger så, så nu är vi redo med pussar och presenter :-)

Nu börjar Idol om, måste kila...

 

 


Lite Molly igen...

Nu har hon äntligen hittat sina fötter :-)

Det är väldigt mycket händer och fötter hela tiden. Hon fäktar och slår med armarna och kommer man nära henne så nyper hon glatt i ens kinder eller näsa eller det hon får tag i :-)

Hon har även börjat gilla vagnen, tack och lov. Har ju alltid sagt att hon HATAT vagnen, men det va bara under hennes koliktid, för efter det har det gått bra. Visst, ibland duger det inte med vagnen, men det antar jag för att hon börjar bli så stor och vill sitta upp och se, det förstår ju vem som helst ;-)

Hon är verkligen så go och glad hela tiden våran tjej och skrattar massor gör hon med. Finns det nå härligare än bäbisskratt!? Däremot är bustjejen svår att fota, i alla fall med blixt, för hon spärrar upp ögonen så mycket så att hon inte är lik sig :-) Haha...

Nu ligger hon och sussar så sött i sin säng. Även nattningen är en fröjd med henne. Det är bara att lägga henne, pussa henne godnatt, sätta gung på vaggan och gå därifrån :-) Underbart. Detsamma gäller storasyster. Så skönt att slippa bråken på kvällarna som vi haft förr....men jag antar att det kommer att komma nån sån period med M senare i livet, men just nu så njuter jag i alla fall :-)


Shoppingsugen...

Åh vad jag är sugen på en tur till ikea.... Här några av sakerna jag skulle vilja stoppa i kundvagnen :-)



Mamma vad säger du. Ska vi ta oss en tur snart???!!! Efter Arcus kanske??

Plötsligt så händer det...

Dom senaste dagarna så har Molly vänt hela kroppen från rygg till mage men aldrig försökt att ta sig upp på mage. Idag däremot, idag försökte hon och hon klarade det också. Jippi!!

Va tvungen att vända henne till mage igen för att se om hon kunde göra det igen och visst kunde hon det. Våran duktigt lilla tjej :-) Så det här blir ett datum att skriva upp.

Hon vänder sig från mage till rygg också, men det känns inte som att det är meningen, det är nog bara för att hon lutar sig för mycket och att huvudet är så tungt att hon snurrar runt :-) Haha...

Hon har kommit på att hon har en röst också och sjunger/skriker mycket och ofta :-)

Storasyster finns det också mycket att säga om....

Hon är världens goaste tjej, men hon kan också vara världens trotsigaste tjej!!! Shit vad 3-årstrotsen inte är att leka med ibland. Man kan verkligen bli galen. Sen så har hon börjat bli uppkäftig också... När man säger till henne så får man ett "du kan vara tyst" tillbaka....eller "du kan gå härifrån". Tur att det finns bra stunder också :-)

Hon är fortfarande väldigt intresserad av lillasyster och hjälper mer än gärna till, läser bo för henne, leker och busar, byter blöja, hjälper till att klä henne, så det är väldigt bra :-) Idag blev jag dock lite rädd då jag såg henne ta sin degsax (sax i plast) och låtsades klippa lillasyster, så jag tror inte riktigt att jag kommer att lita på henne lika mycket nu. Jag tror inte att hon skulle göra nåt dumt med sin syster, men man kan ändå inte lita på en 3-åring till 100% för dom kan nog få många konstiga idéer :-)

Nu har jag gjort mitt här vid datorn och ska återgå till symaskinen. Här produceras det för fulla muggar ;-)


Vi lever :-)

Vi lever, är bara usel på att uppdatera bloggen och det beror på att jag har en massa bilder jag vill visa, men då våran datos är full i virus och inte alls vill samarbeta så lägger jag heller inte en bilderna på datorn.

 

Just nu så handlar mitt liv mest om familjen och att sy, det finns inte tid till annat :-) Har desstom precis fått hem lite tyger idag, så det lär inte minska heller :-)

 

En rolig nyhet. Min underbara kompis Johanna har blivit mamma idag. Ett stort grattis till Johanna och Andreas...och så måste jag ju säga välkommen till världen till deras lilla tös :-) Ännu en lekkompis till Molly... Bästa kompis kanske?? Hoppas det :-)

 

Nu är det snart dags för sängen. Natti.


Virus...

Har fullt med virus på datorn just nu så den jobbar inte som jag vill :-) Kan därför varken bjuda på bilder eller kunna kolla andras bloggar just nu vilket är lite tråkigt...Men men...Till veckan hoppas jag att datorn är frisk :-)

 

Ikväll händer inte så mycket. Petrus är och spelar match i Arvidsjaur och jag och flickorna ska mysa och se idol snart. Det är fredagsmys det :-)

Och jag som är så sjukt godissugen och så har vi inget godis här hemma. Inte orkar jag heller klä på oss alla för att fara och köpa heller. Det får duga med chips helt enkelt. Men imorgon är det lördag och då ska frossas :-) Måste ju passa på på den riktiga godisdagen. Nåt annat som också ska frossas imorgon är surströmming. Längtar.

 

Nä nu ska jag ta och gå till flickorna igen.

Trevlig helg.


Random Light


Priset på den här lampan är mellan 4900 och 8500 beroende på vilken storlek...
En sån här lampa SKA jag ha, men inte fasiken betalar jag så mycket för en sån, utan jag gör som så många andra och gör mig en egen.
Fortsättning följer...

Måndag...

...och så va det måndag igen. Helgen som varit har bara sprungit iväg.
Tänkte bara ta den lite snabbt.
Fredag va vi och bowlade. Lördag såg vi inte skymten av Petrus då man va på match i Hudiksvall!!!!
Söndag va vi på Knuts 3årskalas + att vi själva hade besök av mina päron, min faster å farbror och mitt kusinbarn. Storstädning har också hunnits med och snaaaart har jag även putsat alla fönster. Skönt!

Idag har vi varit på middagspaus som vanligt :-) Sen efter det så har jag, mamma och Molly varit på en timmes prommis. Det är verkligen underbart väder ute nu på kvällarna. Kall och frisk luft, men ändå inte kallt...
Sen är det ju så kul att vara och ute och gå på kvällen så man får se hur andra har det hemma, smygtitta in lite sådär diskret :-) hihi....
Åh, det är sååå mycket jag vill göra med vårat hus...å såååå lite pengar jag har att göra nåt med. Det går lixom inte ihop.

Denna lampa har jag dreglat efter snart 1 år. Undrar när jag ska ta och inhandla dom...kanske om ytterligare ett år eller nåt liknande ;-)



Kan inte riktigt släppa det här med köksbord heller, men vi är inte riktigt överens då det gäller det i den här familjen :-)
Åh, varför kan inte bara han bry sig om bil, skoter, båt, gräsklippare och liknande som killarna kan få bry sig om. Måste han lägga sig i inredningen :-) haha...

Nu sover (snart) Molly... Springer från datorn till vaggan hela tiden och ger henne ny fast, men när hon somnat blir det att sy... Längtar!!!


RSS 2.0