Mollys nya vrålåk ;-)

Idag fick jag hem denna. Och den blev min för endast 650kr. En Emmaljunga Citycross -08 eller -09, kommer inte riktigt ihåg. Hade tänkt att ha den som dagisvagn, men vi har ångrat oss och ska ta den gamla som dagisvagn istället. Oh så nöjd jag är :-) Den va mycket finare än vad jag trott. Se där, det lönar sig att sitta uppe och uggla på nätterna. Då hinner man först på annonser som läggs ut sent ;-)

Nytt lösen.

Då jag inte längre kommer ihåg vilka jag delat ut lösenord till så kommer jag att byta lösen då jag vill ha koll på vilka det är som läser här. Så ni som vil fortsätta att läsa får kommentera det här inlägget.

Me don´t like...

Gillar inte att det står att jag har läsare i östersund och Avesta då jag inte kan komma på vem det är som läser därifrån. Så är det nån som känner sig träffad? Om inte är det nog dags för ett lösenordsbyte, igen...

Idag kom det...

...beskedet jag väntat på i ett år nu.
Ett år har ju gått sen Alicia såg ut så här



Idag kom brevet om erättning från Trygg Hansa.
Det blev en fin slant som kommer att åka raka vägen in på hennes konto. Då får hon göra som hon vill när hon blir äldre om hon vill fixa till det eller inte, men helt ärligt så tror inte jag att det kommer att synas speciellt mycket då. Inte om man ser hur pass fint det blivit på bara ett år. Självklart kommer man att se det då man kollar, men jag tror inte att det är speciellt mycket.
Dom här bilderna skickade jag in till Trygg Hansa. Jag försökte att ta bilder som framhävde ärren.


Det här är ärret som syns mes, men ooo vad lite det syns motför vad jag trott att det skulle göra.


Och här ett skärsår på halsen som ej behövde sys...


Och det på läppen som jag trodde skulle göra så att det såg ut som att hon hade harmynt, men inte blev det så heller :-)

Min fina fina tjej.

Tavelvägg.

Jag har fyndat, sprayat, pysslat, gjutit, kladdat, tappat, limmat, svurit, klippt, klistrat, redigerat, limmat igen, tejpat, putsat, spikat, mätt, tänkt, haft ångest, varit förbannad osv....
Men nu är det äntligen klart med det och här sitter nu äntligen min tavelvägg.





Det blir att byta ut detta sideboard och leta oss ett annat. Jag vill ha ett retro, men vi får se vad gubben säger om det :-) När sakerna fått sig en förvandling och är på plats brukar han ju tycka att det blir bra även om han alltid är emot det från början :-)




Familjebild :-)
Ser ni också likheterna mellan jag och Alicia och Petrus och Molly, eller är det bara jag som ser dom?


Fredag.

Idag startade vi dagen med lite blåbärsplockning. Molly satt och mumsade blåbär, jag plockade och Alicia sprang och plockade blåbär som hon sen gav till Molly. Hon är verkligen helt fantastisk med sin syster. Hon blir aldrig less henne, hon skulle aldig få för sig att göra illa henne, utan hon leker och busar och hjälper henne hela dagarna. Hon säger också att när hon ska bli stor så ska hon bli mamma till Molly :-)
Det är verkligen härligt att se kärleken mellan systrarna Wiklund, för ooo vad det är ömsesidigt. Molly älskar verkligen sin storasyster.
Medan Molly sov så passade jag på att sy på en beställning. Det gäller att passa på dom få gångerna det är möjligt dagtid. Alicia va med Petrus på solbacken för att köpa lite material till bron.
Än är den inte klar, men "det går framåt" som Petrus alltid säger. Och det kommer att bli sååå bra :-) Men ännu bättre blir det då vi fått fixa taket, målat huset och lagt plattor. Då kommer det att se ut som ett nytt hus!
Ikväll så har jag även hunnit med lite pyssel medan P tog med flickorna till lekparken. Jag hade några gamla ramar som behövde lite färg + nå prydnadsgrejjer. Bilder kommer senare :-)
Nu har precis mina 2 hjärtan somnat och P gick över för att hjälpa grannen med nåt, så nu ska jag smyga tillbaka till symaskinen så att det blir klart nån gång :-) Fick en storbeställning på 4 plagg, så det är kul, men chit vad tid det tar. Jag måste verkligen köpa den där maskinen jag önskar mig. Tid är pengar, eller hur.
Pöss kära damer och trevlig helg.
Mina små hjärtan...

Bergen

För det mesta så ser det ut såhär i Bergen


Men när det inte gör det är det nog en av dom vackraste städer jag varit i tror jag...






Är det inte vackert?!?!

Och det bästa av allt.
Vi åker dit den 1 September. Åh vad jag är lycklig!!! :-)
Det blir min födelsedagspresent från min kära sambo och döttrar. Det kan nog inte bli bättre!!

Det är så mycket jag vill hinna med, så därför kommer jag och flickorta att åka före Petrus. Vi åker som sagt redan den 1 september. Han kommer den 7 och vi åker hem den 12...
Det ska bli så kul att få visa Alicia allt och ett måste är ju att åka upp på Ullriken, där dom 2 översta bilderna är tagna från...för se viljen ljuvlig utsikt det är. Mäktigt.
Hoppas bara att vädergudarna är på våran sida ;-)
När vi bodde där så tror jag att det va regnrekord med drygt 80 regndagar i rad. Förstår ni hur mycket det är?!?! Så man har ingenting att klaga på att vi har haft lite ostabilt väder några dagar nu.

Tjing.

Vad hände med min bäbis?!?!

Usch, nu går tiden alldeles för fort.
I förrgår så gick Molly hela 20 steg, så här går det framåt ;-) Och dom senaste dagarna så försöker hon hela tiden härma det vi säger.
Igår så lärde hon sig att säga Emil = Memim
Och idag så försökte hon att säga både "sluta" och "kaka".
Jag blev så full i skratt ikväll då jag skulle lägga henne. Hennes nya favvolåt är "i ett hus" och just när hon lugnat ner sig och lagt sig ner så kom förstås den sången på cd´n och hon hörde direkt att det va den, satte sig upp, tog händerna på kinderna och sa "eppa eppa" som då alltså betyder "hjälp ack hjälp ack"
Snälla, stoppa tiden, nån!!!

Torsdag...

Idag känns det som att jag inte suttit still en sekund.
Dagen började med lite lek här hemma och sen for vi till stan. På loppis såklart :-) Köpte 3 st jättefina burkar.
Sen va det raka vägen till Lilleputtlandet och dår va vi i hela 4 timmar(!!!)
Alicia tyckte att det va superkul där. Molly den stackarn fick mest sitta i vagnen, men det funkade det också.
Tänkte visa lite bilder från dagen.


Först fick hon bli indian och gå indianstigen.


Dags för lite färg på kinderna och det ville hon fixa själv.


Tadaaa!!


För att komma över ån (som det inte ens fanns vatten i) kunde barnen klättra över.


Här är Alicia med spaden i högsta hugg. Det är skattjakt.


Dom fick köra bil.


Ta fula bilder.


Vaska guld.


Springa en runda och få medalj. (Haha, kolla in Charlies kroppsspråk. Det är inte alltid llätt att vara 4 år)


Köra båt.


Hoppa hoppborg.


Åka tåg...



Fiska i fiskedamm...

...och mycket mer. Rekomenderar verkligen en tur till Lilleputtlandet nästa sommar (då dom stänger för säsongen nu). Vi ska då lätt dit då!! Kanske vi ses där ;-)

Man ska väl vara ute i tid nån gång...

...det är ju inte min starka sida direkt ;-)

Om en månad fyller jag år och det finns EN sak jag önskar mig.

Denna symaskin. Men den känns min symaskinssamling komplett :-)
Dom har dessutom ett erbjudande nu som jag bara inte kan missa, så den kostar endast 5999:- Låter jäkligt dyrt, men med den kommer kläderna att se ut som köpes, även på insidan och insidan är minst lika viktig ;-)

Sen hade ju en systemkamera inte suttit fel heller ;-)

RSS 2.0