Projekt gungställning slutfört.

Detta projekt har tagit tid... Började redan i maj och Petrus sa att det säkert skulle ta mig hela sommaren att få det klart, bara för att jag är så dukig med att starta flera projekt samtidigt... Därför va jag bara tvungen att få det här projektet klart så fort jag bara kunde, bara för att han inte skulle få rätt :-D

Först kommer en liten förebild.



Ja tyvärr va den såhär förskräcklig :-) Grön med en gul en rosa gunga och tvillinggungan hade trasiga sitsar...

Med lite färg och nya gungor blev resultatet såhär.





Jag är riktigt nöjd med resultatet, men framförallt så är tjejerna nöjda!!

Nu är det bara att ta tag i nästa projekt ;-) Har väldigt många att bocka av denna sommar :-)

Beslut...

Jag är inte den som är bra på att ta beslut. Får alltid beslutsångest, tom när jag ska köpa bröd på affären :-D

Nu har vi kommit till en punkt där ett stort beslut ska tas...vilket kan innebära en stor förändring. Nu förstår jag att tankarna börjar snurra i många huvuden. "Ska dom flytta" eller "ska dom separera" eller nåt liknande, men riktigt så stor förändring blir det inte. Det är ett jobbeslut.
Det tåls nog att sova på saken...men just nu så lutar det nog mot ett "nej tack"....

Imorgon ringer väckaren före ottan, så bäst att krypa isäng. Natti.

TACK!!!

Jag vill börja med att tacka för kommentarerna i förra inlägget. Jag blir verkligen jätteglad då jag får så många :-) Så en stor puss skickar jag med vindarna till er ;-)

Inredningssuget sitter fortfarande i och har gjort det ända sen julen plockades bort, så det har blivit endel förändringar och inköp sen dess.
Bara den här veckan så har vi fått oss både nytt soffbord och så har Alicia fått sig en ny säng.

Här har ni bordet.



Äntligen hittade jag mig ett teakbord till fyndpris på endast 70kr!! Som jag letat!!
Det passar perfekt i vardagsrummet då vi redan har sideboard, ljusfat och ljusstakat i teak där... Jag gillar då ett rum har en röd tråd sådär...
Än är dock inte vardagsrummet komplett. Jag väntar på en sak som jag beställt för 3 månader sen. Vad det är får ni inte veta riktigt än. Bildbevis kommer senare istället :-)

En bild på Alicias säng har jag inte tagit än då den först behöver lite färg. Det är i alla fall en stor maffig gammal utdragssäng...och den till ett ännu bättre fyndpris, för den fick vi gratis :-o

Imorgon vankas dagiskalas här, så det är nog bäst att krypa isäng snart så att man är pigg och utvilad imorgon ;-)

Sov gott.


Viktminskning = dyrt

...eller det kan bli i alla fall ;-)

Visst är det härligt när vågen visar minus från när man stod på den sist?!?! Jag älskar det!! Jag har ju ett x antal gravkilon kvar...så jag kommer ju ett steg närmare för varje kilo som försvinner.

Efter graviditeten med Alicia har shopping till mig själv inte alls varit intressant då storleken på kläder inte var densamma som innan. Därför har jag alltid tänkt att det är ingen vits att köpa kläder för jag ska ändå inte vara så här stor.
Men åren bara går och vågen fortsätter att visa ungefär samma siffra...så därför blir det heller inte många klädinköp för mig.
Min garderob är katastrof som ni kanske förstår :-) Typ bara 5 år gamla kläder :-D

I Mars bestämde jag mig för att "starta mitt nya liv som jag sagt så många gånger... så jag köpte mig ett gymkort...vilket va rätt så ovärt egentligen då det finns saker jag prioriterat innan träning.... Men jag SKA verkligen börja träna. Jag lovar.
Jag började även tänka på vad jag stoppade i mig, dvs jag bestämde mig för att bara få äta chips och godis på helgerna...och så äta havregrynsgröt på mornarna...
Vågen har ändå stått rätt så stilla...tills nu.
I morse när jag ställde mig på vågen så väger jag fastiskt 4 kg mindre än vad jag gjorde i mars. Och det är jag riktigt nöjd med med tanke på hur små ändringar jag ändå gjort.

Då jag nått ett delmål har jag unnat mig lite kläder... Oj, nu blev det helt plötsligt roligt att shoppa igen :-) Så det har blivit både ny bikini, tunika, shorts, linne x 2...och det är stoooort kan jag lova :-) Äntligen är det kul med shopping.

Men tro nu inte att jag är nöjd med vikten för det... Minst 3 kg ska bort. Helst 7 :-) Fast jag ska inte ställa för höga krav. Jag är nöjd om jag går ner 3 kg och allt över det är ett pluss.

Jag förstår om jag är tjatig, men lite kommentarer nån gång hade inte varit fel ;-) Det är ju som det som är poängen med det hela ;-)

Sveriges nationaldag.



Och det betyder ingenting. Inte för mig i alla fall. Fast jag hade önska att vi varit som våra kära grannar, norrmännen, för fy tusan vad dom firar då det är 17 maj. Det är ju typ lika stort för barnen som julafton är.
Helt galet är det. :-)

I morse vaknade jag med huvudvärk. Så typiskt. Vi som skulle på gymet + att vi blev frågade om att följa med både till Jävre och fiska och på Leos för lite lek...och det blev inget av det för mig.
Till Jävre hade jag dock mer än gärna farit, men då Petrus jobbar em så skulle det bli så stressigt, så det orkade han inte. Och Leos kändes inte alls aktuellt. En ledigdag och garanterat tjockt med skrikande lekande ungar...det utsätter jag mig bara inte för :-)
Petrus fock dock dit en sväng med tjejerna så att jag fick en stund för mig själv vilket faktiskt är rätt så skönt, så jag passade på att försöka göra klart mitt gungprojekt som jag startade för säkert 1 månad sen. Nu börjar det vara dags att det blir klart. Men nu är det inte mycket kvar... :-)
Jag längtar så att se det slutgiltiga resultatet.

Nu har jag ju verkligen huuuuur länge som helst velat fara på IKEA, så nu tycker jag att jag måste ta tag i det där. Nån som vill haka på?
Hittar bara fler och fler saker jag vill ha, så det är bäst att fara så snart som möjligt innan handlingslistan blir för lång ;-)

Nä nu ska jag ta och krypa isäng så jag orkar med att jobba imorgon. Det blir dock bara en halvdag. Riktigt skönt :-)

Imorgon tror jag faktiskt att jag ska bjuda på en uppdatering på flickorna. Utvecklingen går ju i en rasande fart, så det är väl bäst att anteckna lite innan man glömt allt.

Nu säger jag Natti!

Äntligen har jag fått tag på dessa fina st...

500880802_1_big (MMS)

Äntligen har jag fått tag på dessa fina stolar till tjejerna. Köpte 4st så att deras kompisar har nån stans att sitta i sommar också :-) nu gäller det bara att hitta ett fint bord till. Nån som sett ett fint utebord nån stans?


Dom fula fasadsiffrorna har bytts ut till ...

imag0678 (MMS)

Dom fula fasadsiffrorna har bytts ut till nya snygga fasadbokstäver som jag köpt på nätet... om jag nån gång får tid och ork så kommer jag att göra om l och a :-)


RSS 2.0