Handikappad...

Igår hade jag ont...Idag är det ännu ondare. Jag ser ut som en höggravid kvinna när jag är ute och går!!! Så jag känner mig riktigt handikappad. Inte känner jag mig mindre handikappad när jag nu ikväll varit och fixat naglarna.



Det är så skönt att för en gångs skull få känna sig liiiite fräsch i alla fall.

Senaste tiden har jag varit så sjukt trött. Sådär gravidtrött ni vet (och NEJ jag är INTE gravid). Förskräckligt har det varit... Så igår tog jag igen lite förlorad sömn.
Jag och Alicia somnade i våran säng redan vid 18-18:20 nån gång...med kläder på förstås...och sov hela natten!!! Förutom att jag vaknade vid 00 och hade den sjukaste huvudvärk jag någonsin haft. Jag trodde seriöst att huvudet skulle sprängas.
Men gick upp och tog en tablett och somnade om direkt...och så sov vi alla till 07:30.
Alicia va verkligen glödhet i natt så jag räknade med att jag skulle få ha henne hemma idag.
38,6 stod tempen på i morse, så det va inge snack om saken.
Jag lät Molly fara på dagis i alla fall... Hade gärna haft henne hemma då jag inte anser att hon får ut sååå mycket av att vara där, men för Alcias skull gick jag med Molly dit.
Så vi har haft en mysdag här hemma med film och bak å lugn och ro :-)
Nu ikväll när jag tempade henne hade hon fortfarande feber men bara 38, så det blir en mysdag imorgon med.

Imorgon är dock en stor dag då pappan i huset fyller 30, så det blir att jag måste dra med mig Alicia på en stadstur om hon är i form för det. Nån present måste han ju få!! :-)





Nä nu ska jag göra lite nytta.
Tjing.

Ont, det gör ont!!!

Idag vaknade jag med träningsvärk. Egentligen en underbar känsla då det måste betyda att det faktiskt gav nåt att vi va på gymmet igår.
Får se om det kanske blir en tur idag med :-)
Det är tur att jag har min kra sambo som drar med mig, för jag är duktig på att komma på ursäkter, så jag känner aldrig egentligen att jag har tid att träna. Det känns som rena lyxen!



Såhär hittade jag Molly i lördags. Hon hade hittat Alicias burk med lypsyl och gjorde sig fin...
Det syns kanske inte så bra på den hr bildet, men det är stora klumpar med lypsyl både i hår och på kläderna. Rackarunge ;-)

Nä nu ska jag ta och lägga bort datorn, plocka bort lite här och sen fara och träna :-)
Beach 2014, here i come ;-)


I löööööv Katvig.

Tack för all hjälp jag fick i förra inlägget!!! :-)

Jag är ju ingen som gillar pluttinuttiga kläder till flickorna med spets och volanger...utan klär dom hellre i färgglada kläder.
Jag tycker att varje år är det lika svårt att hitta badkläder då det antingen är smala axelband, Hello Kitty eller volanger på baddräkterna...och jag föredrar inget av dom.

Nu har jag äntligen köpt badkläder till båda tjejerna och i tid(!!!!) vilket aldrig händer annars. Förra sommaren letade jag som en tok efter en sån här baddräkt till Alicia, men som jag förstått det så finns dom inte i butik längre, därför är jag extra glad att jag hittat till båda två!
Så nu får sommaren gärna komma :-)


Nä nu ljög jag föressten. Sommaren behöver inte komma riktigt än. Först måste mågra kilon bort.
Igår inhandlades ett gymkort så nu ska jag bara försöka hitta motivationen till att bränna lite fläsk vilket jag ser fram emot riktigt mycket.
Jag har gått upp 4-5 kilon sen i somras och det är verkligen ok. Dom SKA bort och gärna 5 till också utöver dom.
Så from nu så är det godis och annat gott endast 1 gång i veckan...något som tidigare kunde slinka ner nästan varje kväll. Nu är det frukt som gäller istället och det funkar rätt så bra faktiskt....
Hoppas att det fortsätter så :-)

Trevlig helg.

Behöver eran hjälp.

Nu till våren blir det att skaffa blomlådor.


Jag kan bara inte bestämma mig för hur många vi ska köpa och vilken storlek. Så nu hoppas jag på lite tankar från er.
Tänkte ha dom utanför köksfönstret och dom har vi 3st av...så jag velar hela tiden om vad som blir snyggast.
Ska man ha bara där eller blir det konstigt. Borde vi ha en även på andra sidan av ingången? Och ska vi ha 3 stora eller 3 små? Eller blir 3 st för mycket?
Hjälp mig snälla!!!

Olle Eksell



Í säkert 2-3 år har jag velat ha en sån här tavla...men aldrig ansett mig ha råd.
Därför slog jag nu till nu när jag ändå hade presentkortet på Gallerix.
Jag hittade ändå inget där jag ville ha, så då fanns det inget att fundera över ens.

Det som är ännu roligare är att Petrus OCKSÅ vill ha den och velat en längre tid!!! Det händer inte ofta att vi vill samma sak :-D




Lördag.

Idag hade jag egentligen tänkt att fara på klädbytardagen i byske, men det finns ingen chans att jag skulle fara dit med 2 barn, så då fick jag skippa det. Istället åkte jag och flickorna till stan då jag hört att det skulle vara underhållning för barnen i vintergatan och jag måste säga att jag är riktigt glad för att jag tog det beslutet.
Vi hade superskoj.
Barnen blev bjudna på sockervadd, popcorn och godis.
Det va en clown som uppträdde och busade med barnen och sist men inte minst så va det pilkastning.
Så vi kom hem med 2 st nya spargrisar och ett presentkort på Gallerix på 200kr!!!

2 sånna här små skönheter. En rosa och en grön.
Speciellt svårt va det inte att vinna heller.
Man skulle träffa några ballonger. Träffade man fick man 2 presentkort och missade man fick man 1 ;-) Sen fick man kasta hur många gånger man ville också, vi gjorde dock bara en gång var.
Det va dock många presentkort som va "köp en sminkprodukt så får du köpa en sminkborste till halva priset" eller "köp glasögon och få synundersökning gratis". Det fanns även "20% på ett köp på godisvågen" men jag är rätt så sker på att vi tog dom bästa :-)

Sen for vi på Frasses och barnen fick varsin barnbox. Bestämde att jag själv skulle vara duktig och inte trycka i mig skräpmat :-)
Skräpmat blev det dock för mig ändå. Blev bjudna på pizza hos mamma till middag och det kan man ju inte tacka nej till, så jag är glad att jag avstod lunchen :-)

Petrus jobbar em i veckan, så jag har själv suttit och sett film ikväll. "Hur många lingon finns det i världen" blev det. Riktigt bra film måste jag säga. Jag blir så glad av dessa underbara människor och känner mer och mer att det är det jag vill jobba med.

Nä nu är jag trött och tänkte gå och knyta mig. Har en stortjej som ligger och sover i våran säng så det är varmt och skönt där:-) Rätt så mysigt att ha henne bredvid sig nån gång också då det annars mest är lillasyster är den som vill mysa.

Godnatt.

Mattan



Såhär blev det med mattan på plats. Jag är väldigt nöjd!! Nu saknas bara ett nytt soffbord och nya kuddar :-) Ingen av er so har ett fint soffbord till salu?

Ny vecka...

Måndag igen och Petrus jobbar sin första dag efter sin ledigvecka... Denna vecka är det em som gäller, vilket inte är min favorit... Men det är tur att en vecka går snabbt :-)

Helgen som varit har verkligen varit en utehelg. Lördag va vi först på en prommis hela familjen och lyxade till med lunch ute. Sen bjöd grannarna på fika ute i snöhögen ;-) Och igår va vi i Tåme med fam Bystedt. Där blev det korvgrillning, lek, skoterkörning, tolkning med bob mm. Verkligen en kanondag!!

Nuförtiden så blir det inte mycket tid i syrummet, men idag så TOG jag mig tid och sydde bla dessa brallor till Molly.



Hon är så rolig, för ofta när man klätt henne och hon gillar kläderna så går hon till Petrus eller Alicia och säger "snygg?" eller "fin?" :-) Hon ska helst av allt klä sig själv och springer ofta in i Alicias rum och tar på sig en prinsessklänning och klackeskor. Det är verkligen två flickflickor vi fått oss.
När Alicia va lite klädde jag henne sällan i kjol och klänning och jag klädde henne mycket i färgglada könsneutrala färger. Så jag tror att det är därför hon gör nån slags revolt nu. Det är enbart klänning och kjol som hon tycker är fint. Att få på henne jeans eller mjukisar är nästan omöjligt.
Så nu passar jag på att klä Molly i det JAG vill innan hon får lika stark vilja som sin syster :-)



<3



IKEA

Nu har jag bestämt mig.
I början av maj blir det en trip till IKEA. Då släpps nämligen årets PS-kollektion och den är helt underbar!!



Jag har ju ett presentkort på 1000:- att shoppa för :-)

Som ni ser så har det inte funkat dom 2 senaste gångerna med mobilinlägg´så det har varit lite dött från min sida.
Vi har varit på en liten trip till Storklinta och bott i husvagn 2 nätter. Skönt att bara fara iväg sådär och bara vara!
Lite extra kul att det va där jag träffade Petrus för första gången...för sisådär 16 år sen. :-)

Annars så fortsätter mitt inredningssug och det pysslas på för fullt här hemma. Mattan jag beställde är nu på plats och det blir absolut att behålla den. Nya lampor har också inhandlats pluss lite annat piff.
Bilder på det kommer sen.

Nu ska vi klä oss och gå ut ännu en gång i det härliga vårvädret.
Tjing.

SMS-inlägg


SMS-inlägg


RSS 2.0