ESC

Idag har det varit full rulle heeeela dagen. Kl 13 vankades kalas för 6åringen i huset så innan dess blev det städ, bak och fix i full fart.
Barnkalas är ju verkligen fullt ös från början till slut ;-) men trevligt va det. Vi hade ju väldigt tur med vädret så vi va ute största delen av tiden.

När kalaset va slut så stannade Emma, Knut och Sally kvar på tacomiddag och lek, även grannen och deras son kom på lite lek och sen när alla gått hem dör att sova "hittade" flickorna nya kompisar att busa med då grannens barnbarn från Sthlm är på besök.

Verkligen en toppendag på alla sätt och vis, men Gud vad härligt det va nät barnen somnat och jag kunde sjunka ner i soffan och slötitta på ESC. Jag måste dock erkänna att det inte va nån av låtarna som jag tyckte va speciellt bra ens, men vinet va gott i alla fall ;-)

Nu väntar jag bara att min sambo strax ska snubbla in genom dörren efter en kväll med herrklubben, men jag hoppas faktiskt att John Blund hinner komma före och att jag sover riktigt djupt då dörren öppnas ;-)

Natti.

https://cdn2.cdnme.se/915576/6-3/pic_51980d319606ee58fa294ac8.jpg" class="image">


Utejobb.

Det här är vad jag pysslat med idag...
Har även bakat en kaka, skickat in annons i norran, varit till solbacken och handlat skor till tjejerna och städat huset. Jag älskar sånna här dagar när man fått bocka av en massa måsten :-) underbart är det....

Sen testar jag även nu för första gången på min iPhone att blogga, så får vi se hur det går. Funkar det ock är enkelt så lär jag bli en flitig bloggare ;-)


Hej hopp!

Det va inte igår. Tänkte att jag idag bara för skojs skull skulle kolla statistiken här på min blogg och blev såååå glad när jag såg att ni fortfarande är några som kollar in här trots att jag inte uppdaterat på galet länge.
 
Jag funderar faktiskt på att börja om att blogga, för det är ju faktiskt riktigt kul att sen kunna kolla tillbaka och minnas, speciellt nu när jag är dålig på att skriva dagbok också.
 
Det är inte bara det att jag är dålig på att blogga. Jag läser heller aldrig några av era bloggar längre heller och det måste jag skylla på att jag aldrig sitter vid datorn, för det är ju där som jag har alla lösenord sparade.
 
Nä nu måste jag ta tag i den här dagen. Har massor att göra. Har ju en som fyller 6år om 4 dagar, så det är nedräkning här hemma...
 
Ni får gärna lämna en liten rad så att jag vet vilka av er det är som jag har kvar här som läsare ;-)

Ha en fin dag.
 
 

RSS 2.0