Onsdag.

Idag har varit en hemmadag igen.
Alicia har varit pigg hela dagen och jag som gått och väntat på att febern ska komma...men den verkar försvunnit. Skönt :-)

Nu har jag varit och handlat tapeter till vårat sovrum. Längtar massor till vi ska ta tag i det, men först är det några andra måsten.
Nästa helg ska vi gräva bort grus och lite gräsmatta, för till våren/sommaren är det tänkt att det ska bli plattor där. Det bästa är tydligen att göra det nu så att det först får vara en vinter utan plattor för att det sen rör sig till våren då kärlen försvinner ut marken, om jag nu förstått det hela rätt :-)
Förhoppningsvis blir det även brobygge nästa sommar också men allt handlar ju förstås om pengar. Pengar, pengar och pengar. Är så less på det. Varför ska pengar styra ens liv hela tiden?!?!

Det blir lite annat fix i sovrummet än tapetsering... Tänkte göra en ny sänggavel + några andra småsaker. Längtar!! :-) Älskar att skapa, men det kanske ni redan förstått :-)
Så först till byggmax och inhandla några mdf-skivor....



Dagsfärsk bild på lillan som tyckte att babygymmet blev för tråkigt :-)

Hoppas på bra väder imorgon, för isåfall ska jag och barnen ut och mysa. Har suttit inne alldeles för länge nu!!!

Stötta Skellefteå IBK

Kom igen nu och fynda sockar och underkläder i superkvalla från Newbody och stötta samtidigt Skellefteå IBK. Du har dessutom 1 års garanti!!!
( www.newbody.se)

Alla paket kostar 150kr och det kan inte finnas många ställen som säljer 6-pack hipsters för endast 150 kr!!
Ni har på er till imorgon sen lämnas beställningslistan in :-)









Gå gärna in på hemsidan och kika, för där går det att bläddra i katalogen, för dom har ju förstås mycket mer än det här som jag visat...


Tisdag.

Alicia va superpigg i morse och ville på dagis, men jag ringde ändå och sa att hon fick vara hemma med mig idag. Hela dagen har det varit full rulle och jag hade egentligen tänkt att vi skulle hitta på nåt kul, men det blev istället att jag städade skafferiet. Välbehövligt kan jag säga :-)

Vid middagstid så va det inte samma pigga tjej längre. Rätt så slut va hon då så hon somnade på våran säng... Hon fick sova ca 2 timmar, då väckte jag henne. Märkte då också att hon hade kissat i sömnen. Mindre kul. Så det va bara att slita av alla sängkläder + madrassen och tvätta.
Hon kunde inte riktigt förstå att hon hade kissat... "ursäkta mig..." blev hennes kommentar. Sötnosen min.
Nu ikväll lyckades jag övertala henne att få prova febern och då hade hon 39,1. Hoppas den minskar till imorgon och att inte vi andra blir smittade.

Våran lilltjej har numera blivit en stortjej och kan sitta med oss :-)


Måndag.

Helgen som varit har som vanligt gått fort. Bilder kommer senare :-)

Idag har varit en riktigt slapp dag.
Medan Alicia varit på dagis så har jag och Molly sovit. Härligt, men samtidigt riktigt jobbigt att sova bort hela dan...
Då vi for för att hämta Alicia så blev vi bjudna på mellis där. Barnen fick själva bara bröd och bjuda oss föräldrar. Riktigt mysigt!
När vi kom hem så städade jag bort lite medan Alicia fick se en film. Hon va som vanligt. Glad och full fart som vanligt, sen vet jag inte riktigt vad som hände, för när vi skulle fara på middagspaus (veckans höjdpunkt) så blev hon jättegnällig. Orkade inte göra någonting och sa att hon frös. Misstänkte att hon kanske höll på att bli sjuk, men hon skulle absolut dit. Då vi ändå va påväg och hon inte kändes speciellt varm så åkte vi dit i alla fall. Hon kör nämligen med nåt dagligen att hon inte orkar för att hon är trött eller har ont i benen eller nåt liknande. Hon orkar nästan aldrig klä sig själv...
Då vi kom dit va hon jättegnällig och ville vänta på soffan i hallen medan jag hämtade mat. Då jag kom tillbaka låg hon och SOV på soffan!!! Inte alls vad jag räknat med.
Dagens middagspaus blev absolut inte alls vad jag tänkt. Det blir verkligen svettigt att fara dit själv (P har träning) och speciellt då det blir så här. Skönt att det finns vänliga människor som så gärna hjälper till.
Det blev alltså för mig att slänga i mig middagen medan Alicia låg på soffan å vilade. Kändes väl sådär att dra dit sin sjuka dotter, men hur lätt är det att veta då det bara smäller till sådär. Från att vara helt normal till att bli jättesjuk. Sen efter en glass blev hon genast piggare igen....
Den där glassen kom dock upp lite senare, men tror inte att det är nån magsjuka heller då hon har så lätt för att spy....
Det ska bli spännande att se hur hon är imorgon, för jag blir inte alls förvånad ifall hon är fit for fight igen. Det blir dock en hemmadag vilken form hon är i.

Inte speciellt trevligt inlägg det här så ni har gjort det bra om ni orkat läsa så här långt :-)

Fredag

Idag har vi varit i 3 timmar på Leos. Hade egentligen inte tänkt att vi skulle vara där riktigt så länge, det bara blev så :-) Trevligt va det i alla fall.
Alicia "lärde" sig att åka själv i den stora rutchkanan också, så hon va riktigt stolt över det :-)

Petrus kom och bytte bil med mig och tog barnen så fick jag mig en snabbrunda på stan. Hade egentligen tänkt att hitta nå fint till mig själv, men hittade ingenting.
Det är fasiken inte ens kul att köpa kläder till sig själv då man inte har den kroppsformen man önskar att man hade. Så nu har jag bestämt mig för att jag inte ska köpa nå kläder till mig själv föränn jag gått ner nåt kilo. Eller jo, vinterjacka måste jag få köpa mig...
Har ju egentligen gått ner gravkolina, men har ändå mycket mer fläsk nu än innan. Konstigt det där.
Jag kommer att fortsätta att äta mycket, det behövs då man ammar...men då jag skutat amma, då jäklar, då är det inte dessa megaportioner som jag faktiskt behöver nu.
Sen har jag tänkt att försöka röra på mig mer än vad jag gör nu. För lite motion har nog ingen dött av.

Tillbaka till stan, det va ju det jag skulle skriva om och inte vikten :-)
Hittade en sak till Molly som jag bara va tvungen att köpa. Vet att jag grämt mig så mycket om jag inte köpt den, och dessutom så behöver hon faktiskt en :-)


Tadaaa... Är den inte bara alldeles underbar!!?? Och huuuuur mjuk och gosig som helst.
Nu blir det att sy en lila igelkottsmössa till henne så att det matchar :-) Får nog även ta och sy nån rosa :-)
Men först måste jag sy alla måsten...

På tal om att "syning". Tror faktiskt att jag ska ta och sätta mig en stund vid maskinen nu. Måste ju få det gjort ju.

Trevlig helg allihop!

Det sket sig :-(

Ingen av stolarna blev populära..bordet lät som att han kunde gå med på men då fick jag precis veta att dom slutat tillverkas... Fan å!!!
Bara att leta vidare antar jag. Hojta gärna till om ni ser nåt i den stilen.

Idag har varit en dag jag gärna bara vill radera. Vaknade å va dödstrött och hade huvudvärk och huvudvärken har suttit i hela dagen. Blev tvungen att vila en stund mitt på dagen så då fick Alicia sitta och se på tv under tiden. Egentligen är det ju ingen fara, för hon gillar det och har absolut inget emot det, men man känner sig ju som världens sämsta mamma.
Bara för att jag varit så dårlig mamma idag har jag lovat henne att få fara på Leos Lekland imorgon. Det har hon längtat efter i ca 4 månader :-) Hoppas bara att det inte är överdrivet med folk där imorgon. Gruvar mig. Speciellt då Molly ska med också. Hoppas att hon är på bra humör :-)

Nån mer än jag som såg "After Dark med Babbsan" ikväll? Tyckte att det va riktigt bra. Lyckades lura P till tv:n också så vi satt och såg det tillsammans...

Bäst att lägga sig i tid ikväll för att vara laddad imorgon.
Och jag som egentligen skulle suttit vid symaskinen ikväll. Har många måsten som måste göras dom närmsta dagarna. Jobbigt.... Men men, så är det då man skjuter upp allt och syr till sina egna barn när man egentligen borde sy till andra :-)

Nya köksmöbler...

Har länge velat ha nya köksmöbler. Nu är jag så spyless på dom vi har...dom förstör hela köket tycker jag.
Gör mitt bästa för att övertala sambon, men det är inte lätt. Han vill vänta med alls och tycker inte att det är panik att göra nåt...
Fick jag bestämma så skulle det bli det här bordet:

Sen helst dom här storlarna som jag fyndat som bara väntar på att bli målade:

Men Petrus hatar pinnstolar, så därför har jag gjort ett kollage, där han kan få välja och vraka... Han får bestämma, men känne rjga han rätt så lår knappast nån av dom här duga heller.
Förstår ni vilket problem jag har :-) Haha...
Det ska inte alltid vara lätt.


Skulle även kunna tänka mig att ha olika stolar...
Här är ett exempel på hur det kan se ut.

Vad tycker ni bäst om?
Och framförallt Petrus - vad tycker du bäst om???

Skärpning...

...från min sida. Har blivit alldeles för dålig på att uppdatera bloggen. Ska försöka att skärpa mig. 1 inlägg per dag borde jag ju faktiskt klara av :-)

Har nu 2 dagar i rad varit på besök...i 2 toppenfina hus, så just nu snurrar tankarna bara kring hem och inredning. Vad ska vi göra härnäst?!?! Är så mycket jag vill, men man ska ju ha pengar till det också, tyvärr.

Det är också mycket sömnad som snurrar runt. Har massor att sy :-) Både beställningar, till våra barn och presenter. Idag blir dock en syfri dag. Satt uppe hela kvällen igår och sydde, lite paus måste man ju nästan ta från det, annars kommer min nacke att knäcka...
Det här blev till igår:



Visst är det fint uggletyget!?! :-) Har tidigare inte satt saxen i tyget för jag har inte vetat vad jag ska göra med det, men det blev ju perfekt till en body.
Till det är det muddbyxor i stretchfrotté och dreggellapp i samma tyg :-)

Nu ska jag ögonshoppa lite på nätet. Drömma mig bort för ett ögonblick :-)

Fredag.

Idag började dagen med en liten sovmorgon. Härligt.
Sen så fick vi besök av Alicias kompis (igen) för dom skulle betala för det dom köpte igår. Idag stannade dom även en längre stund för att leka och fika och barnen hade jättekul.

Tyvärr så blev det inget vagnköp för oss i alla fall. Va nästan så jag anade att det skulle bli. Kände det på mig.
Säljaren ville inte göra ett "säkert köp" genom internetgiro (så att jag inte kan bli lurad) utan hon ville att jag skulle sätta in pengarna på hennes konto och att hon sen skulle skicka vagnen.
Sen när jag kollade efter hennes namn och orten hon sa hon bodde på så fanns det ingen sån där...
Så jag misstänker att det va en blufferska det där, men man vet aldrig.
Nä, säkrast är hon att köpa nån på hemmaplan så att man kan fara och höra affären öga mot öga.
Besviken är jag ändå. Mycket, för jag ville verkligen ha vagnen. Aja, bara att leta vidare...

Igår blev mitt lilla syprojekt klart :-)
Vissa av er har säkert redan hunnit se den, men inte alla, så därför lägger jag upp dom här också.





Dom blev väldigt uppskattade :-) Alltid kul att göra nån glad.

Torsdag.

Idag fick vi ett snabbt besök av Alicias dagiskompis på morgonen. Hans mamma ville köpa en mössa till han, men det blev även en haklapp till lillasyster också :-)
Imorgon kommer dom igen för att betala och då stanna för en lite längre lekstund. Kul.

Annars så har vi haft en rätt så lugn dag här idag också. Har varit en tur till biblioteket och lånad böcker och kasettband :-) Så ikväll har Alicia somnat till Mora Träsk.

Hon har blivit en hejjare på att cykla men förstår inte riktigt hur man bromsar, så idag blev det en liten krasch + att det kunde blivit en mycket större krasch också :-) Tack och lov så klarade hon sig från den.

Molly har varit så glad idag. När jag suttit och sjungt "imse vimse spindel" så har hon skrattat högt åt mig. Flera gånger. Det är ju så underbart så att man gör sakerna om och om igen bara för att få höra den där klingande skrattet en gång till:-)

Då jag aldrig varit speciellt nöjd med våran vagn...eller rättare sagt, då jag i 3 år aldrig gillat färgen på våran vagn har jag nu bestämt mig för att byta vagn...eller byta sittdel i alla fall.
Har hittat en på blocket som jag verkligen vill ha, men jag känner på mig att det kommer att skita sig på nåt sätt. Det brukar vara min vanliga otur.
Så håll tummarna för mig, det kan behövas :-)

Sen tänkte jag ta och lägga in en liten före och efterbild igen.


Den här gräsliga stolen har stått hos oss så länge så att jag inte lägger märke till den längre. Hade förstås tänkt att fixa den direkt vi köpte den, men då jag inte gjorde det direkt så glömdes det bort...
Nu ser den ut såhär:


Bättre va!!
Tror faktiskt inte att jag ska måla om den heller, för det är lite charmigt då den är lite sliten tycker jag :-) men vi får se hur jag gör med det. Det kan ju ändras snabbt :-)

Nu ska jag snart gå och fortsätta med mitt lilla projekt. Håller på att sy en sak jag aldrig tidigare gjort. Spännande. Längtar så att få se det färdiga resultatet :-)

Natti.

(som vanligt så orkar jag inte läsa igenom det jag skrivit, så ni får stå ut med alla stavfel)

Mini Me...

Jag vet att jag visat den här bilden förr, men jag gör det igen :-)



Tycker att det är såååå likt Alicia... :-)



Idag har varit en lugn dag här hemma. Fick trevligt besök på fm och sen har vi inte gjort så mycket vettigt här idag :-)
Har suttit endel med symaskinerna idag också och kunnat skicka iväg hela 3 beställningar. Skönt.
Hoppas på att hinna göra några imorgon också så slipper man stressa över det.
Sen ska jag bara njuta av mina fantastiskt barn :-)

Tänkte även uppdatera er om det här med Alicias cykel. Det blev inget cykelköp. Det enda som behövdes va lite luft i däcken, så ny cyklar hon snabbt som en raket och är sååå stolt över att hon faktiskt kan cykla! :-)

Ska alldeles strax krypa ner bredvid mina älsklingar och hoppas på en date med mr Blund.
Natti

Måndag och Tisdag

Glömde uppdatera igår, så därför gör jag det snabbt nu istället. Efter lunch så fick vi besök av Maria, Holly, Anna och Texas. Så det blev fika och en massa bäbisprat :-)

Sen blev det Middagspaus som äntligen börjat om. Alicia har längtat hela sommaren.

När vi kom hem så fick Alicia gå och lägga sig nästan direkt då hon bara grinat och gnällt och varit allmänt trotsig. Det berodde förmodligen på att hon va trött, så då klockan slog 20:00 så sov hon.
Molly somnade vid 21-tiden, så vi fick hela kvällen för oss själva.

Petrus ser man knappt till nu för tiden, är det inte att han jobbar över så är det innebandy, så jag får verkligen känna på hur det är att vara ensamstående.

Molly fortsätter med samma strålande humör. Hon är bara hur go´som helst :-)


Idag när Alicia va på dagis och Molly sovit så har jag försökt klura ut ett mönster på tossor. Molly behöver sånna, så jag hade tänkt att sy matchande vantar och tossor...och kanske en mössa också då jag lix är igång :-)
Men bild får ni inte se än...måste först göra ett perfekt mönster.

I våras så köpte vi en cykel till Alicia på blocket. Hon har inte varit så förtjust i den och har tyckt att det varit svårt. Den har sett att gå ut så himla trögt.
Hon har kämpat och kämpat och vi har varit ute och tränat med henne.
Det har ju sett ut att gå väldigt trögt, men vi har provat att snurra runt tramporna med våra händer och det har gått alldeles utmärkt...
Igår så träffade vi Alicias dagiskompis och hon fick prova hennes cyckel och for iväg som ett skott.
Redan då kände jag att Alicia ska inte behöva kämpa med cykeln nå mer, hon ska ha sig en ny cykel. En sprillans ny dessutom!!!

Alicia ville cykla till dagis idag (jag blev tvungen att ha en hand i ryggen på henne hela vägen) så då passade jag på att fråga en 4-åring där om inte hon ville prova Alicia cykel. Det första hon sa va "Vad trög den är!!!" och så gav hon upp.
Där fick jag det verkligen bekräftat. Det är inte Alicia som är dålig på att cykla, det är cykelspektaklet det är fel på!!!
Hade egentligen tänkt att fara med Alicia till stan idag och köpa en ny cykel till henne, men Petrus måste jobba över så det får bli en annan dag.

Från det till nåt helt annat.

När jag väntade Alicia så fick jag en amningskudde av min kusin. Den va trasig i dragkedjan men funkade ju som kudde i alla fall. Den blev aldrig använd. Nu har jag tagit fram den igen och använt den lite då och då... Den har dock sett helt förskräcklig ut i tyget så i förrgår gjorde jag nåt åt det....

Före:



Efter:



Hade ett Mairo-tyg liggandes hemma som jag egentligen jade tänkt att göra kuddöverdrag med...men det passade ju perfekt till den här :-)

Nu ska jag gå och börja med middagen. Lasagne blir det. Mums.


Helgen.

Det här har varit en innebandyhelg. Petrus har haft cup hela helgen och jag och flickorna har varit där och sett hela 3!! metcher! Kul att se han spela, speciellt då det är div1 och högt tempo. Sen att få se älsklingen göra mål är alltid kul också :-)

Nu ikväll så har Alicia fått göra negerbollar. Helt själv. Har förstås hjälpt henne att göra själva degen, men hon har hällt i ingredienserna och rullat alla bollar, så vissa är stora och vissa är små :-)

Molly fortsätter att vara den nya Molly. Visst, hon kan vara rasande arg vissa stunder, men det är väl rätt så normalt antar jag. Nu kan hon ligga säkert i 1 timma i babygymet och leka och greppa efter leksakerna där. Hon tycker att det är jättekul. Skönt också att kunna lägga ner henne och få nåt gjort istället för att bära, trösta och åter bära. Åh, jag är så glad att det här är över nu.
Trodde att jag redan älskade henne så mycket som det bara gick, men kärleken blir mer och mer för varje dag som går.

Symaskinen går varm nu också. Direkt gullungarna somnar för kvällen så går maskinen igång. Jag har en sån sylust och det är i stort sett det jag går och längtar efter hela dagarna. Det är så himla kul att sy!!! :-)
Förstår att ni blir lite less att se det jag sytt, men jag kan ändå inte låta bli att visa.

Det är ju så härliga färger och man blir så glad av dom:


Nu måste jag skynda mig till maskinen. Har ett x antal mössor som ligger och väntar på att bli klara :-)


Molly inlägg :-)

Idag blir ett litet Molly-inlägg.
I förrgår så va vi ju på 3 månaderskontrollen ju, har ju glömt att göra ett inlägg om det :-)
Hon växer då i alla fall och är fortfarande större än vad storasyster va vid samma ålder. Hon börjar till och med dra ifrån. Wow. Då behöver jag då inte oroa mig för att ha för lite mjölk i alla fall...
Så här ser hennes siffror ut nu:

Vikt 5785
Längd 62,5
(men jag skulle hellre säga ca 60....sån ut som att hon mätte väldigt snett)
Homf 42,5

Nu när vi lix har ett Molly-inlägg tänkte jag också stolt berätta att hon idag vände sig från mage till rygg. Både jag och Molly blev nog lika förvånade :-) Vi har hon rätt så sällan på mage, för att hon verkligen hatar det... men idag skulle jag ta lite bilder på henne...
Tror dom att det bara va en engångsgrej, det lär dröja innan hon kan det ordentligt.

Och med ett Molly-inlägg måste det ju också komma en Molly-bild. Eller hur?! :-)



Här har hon precis snurrat runt... Lite rädd blev hon nog ;-)

Ho ho....

...har jag kvar några läsare här eller???!!!  ;-)



Idag så har Alicia varit på dagis medan jag och Molly varit på mammaträff. Trevligt. Vi va 5 mammor och 5 bäbisar och Molly va på strålande humör.
Har jag sagt att jag tror att det vänt för henne nu? Är dock rätt så försiktig med att säga det, för helt plötsligt har det väl vänt till det sämre igen.
I alla fall så har hon varit "bra" nu i ca en vecka. Helt underbart är det!! Visst, hon kan vara lite gnällig och så en stund på kvällen, men hon är ändå som en helt ny bäbis.
Jaja tillbaka till våran dag.

Direkt efter träffen så hämtade vi storasyster på dagis och efter det så har vi bara varit hemma och myst. Har ritat av lite mönster, klippt i tyger, plockat bort, haft besök av barnens faster, busat, lagat middag, sett idol mm...

Min mamma har också varit förbi en sväng. Hon hade fyndat en overall till Molly. Tyckte att den liknade väldigt den overall som vi redan har till henne (som både jag och Alicia haft)...och som ni ser så är dom ju också likadana :-) Hur stor är chansen egentligen :-)

 

Blev tipsad idag om dom här kopparna till ett bra pris, så dom har vi "klickat" hem :-)
Rörstrands Filippa K koppar.... Fina va?!



Nu ska jag strax börja fundera på sängen.
Imorgon ska jag eventuellt leka fotograf och fota en gravidmage...sen så ska jag och hämta ett paket med massa tyger. Jippi. Det är ju nästan som julafton :-) Så tvättmaskin och torktumlaren lär gå varma imorgon :-) Här ska sys!!!!

Natti.

Helgen...

...som va blev verkligen lyckad. Vi har haft supermysigt!
Tyvärr så nappade inte fisken nå vidare, men vi är glada i alla fall...då blir det ju billigt. Måste tänka positivt ;-)

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen...


Alicia tjatade och tjatade om att vi skulle gå och kika på dinosauren, men ju närmare vi kom desto hårdare höll hon min hand. Hon förstod nog aldrig riktigt hur stor den faktiskt va :-)



Här ser ni hennes reaktion ;-)



Hon tyckte inte att det va kul att vi skulle gå och känna på den...

Sen gick vi till lekplatsen. Det gillade hon bättre.







Hoppas att det blir fler campingturer. Det här vill vi göra om :-)

Mobilinlägg

På tiden att jag provar att göra ett inlägg från mobilen. Just nu så befinner vi oss på pite havsbad och ska bo här i natt. Flickornas farfar och hans sambo va tidigare förbi och hade med sig en blåbärspaj. Trevligt. Sen så har jag och flickorna hunnit vara och leka i den stora lekplatsen här:-) den blev mycket godkänd av den stora flickan. Dinosauren däremot va ingen höjdare, den va hon rädd:-) nu sitter jag och molly och väntar på att petrus och alicia ska komma med middagen. Det ska bli gott! Sen blir det mys i husvagnen resten av kvällen tror jag. Pratade eventuellt om golf eller bowling, men tror att klockan hinner bli för mycket innan dess...så det får bli en annan gång helt enkelt:-) imorgon får vi se om vi svänger inom i jävre och drar upp nån storlax:-) trevlig helg.

Ja må hon leva...


Weekend

I helgen har vi tänkt att packa husvagnen och fara och campa nån stans. Bara familjen. Längtar massor att bara få rå om varandra. Känns som att vi knappt ses nu när innebandyn är i full gång. 3 dagar i veckan kommer P hem vid 19:30 eller senare och då ska han äta middag och barn ska läggas och sen är han ofta trött också, så vi hinner knappt ses... Så det känns riktigt kul att vi gör nåt speciellt i helgen och inte bara är hemma och ugglar.
Vi har även bokat en mini trip i december...då vi också far iväg hela familjen.
Egentligen hade vi tänkt att åka själva men det är inte så lätt att fixa barnvakt mitt i veckan :-)

Nån som har nåt bra tips på vart vi kan fara i helgen?
Inte Lycksele eller nåt liknande som kostar en massa pengar... Nåt annat. Kom med förslag tack :-)

Jag har tur!!

Märkte precis att jag vann en till auktion på tradera igår kväll...

Body från nanoou

Tycker synd om säljaren då jag vann den för endast 2 kr... Men jag klagar absolut inte ;-)




Idag har varit en seg dag. Efter att vi lämnat Alicia på dagis så for vi hem. Jag åt frukost och sen gick vi och la oss... Sov nästan ända till det va dags att hämta Alicia igen. Underbart skönt. Huvudvärken som jag vaknade med i morse hade gått över efter våran långa powernap också...

På tal om dagis. Idag va första gången som Molly inte skrek när vi va där. Alicias ena dagisfröken va tvungen att kika i vagnen om det va nån där ;-) Åh vad jag längtar tills det här skrikandet är över.
Måste nog ända säga att jag tycker att det blivit något bättre.
Nu är hon nästan alltid nöjd dagtid och nattetid sover hon ju som sagt alltid. Hon somnar vid 22 och sover till 5 för att bara äta en slurk och somna om vid bröstet. Sen vaknar hon vid 8-9 igen då vi stiger upp... Är uppe en kort stund och vill sen sova igen. Så det är där vid 11-13-tiden som hon stiger upp på riktigt.
Hon kan faktiskt vara nöjd av att ligga och leka i babygymmet. Och att ligga och kika på storasyster är jättekul. Man märker verkligen kärleken mellan dom här 2 flickorna. Underbart att se!! :-)
Nånting som aldrig slår fel är att hon i stort sett alltid skriker då hon måste ligga i vagnen. Förstår verkligen inte varför, för det är ju det barn brukar gilla!!
Jag längtar till nästa vecka då vi ska på 3 månaderskollen. Tror att hon går upp som hon ska i alla fall, för hon börjar få valkar lite här och där. Supergulligt ;-)

Måste bara skriva upp det här för att själv inte glömma. Man glömmer ju så himla fort ju!

RSS 2.0