...

Nån som har lite tid till salu? Inte?! Förstod väl det.
Oj vad tiden inte räcker till just nu. Så mycket jag vill göra men alldeles för lite tid till det. Sen kommer det saker ivägen heeeela tiden också.

Egentligen så har jag inget roligt att skriva heller. Eller rättare sagt så har jag tappat bloggsuget, men det har ni nog märkt. Funderar på att lägga ner bloggen helt och bara ha den och skriva för mig själv.
Den tar bara en massa energi av mig den också...

Det finns alldeles för många energitjuvar runtom mig nu och det irriterar mig...

Nä nu ska jag sluta gnälla här och istället ta och lägga mig. Ingen vits att sitta uppe nå mer då jag ändå inte kan gå och sy. Törs inte lämna mina små troll själva och gå in i hobbyrummet. Överbeskyddande? Ja kanske, men ibland är det bra att vara det, för det finns verkligen idioter där ute.

Godnatt!!

Idag har jag shoppat.

Dagen började med att packa in barnen i bilen och åka och hämta upp mamma för att sen brumma till Bure på loppis. Blev en lampa rikare där. Köpte även 2 lackbord hos en tjej där och det va det som va orsaken till att vi skulle till Bure.
Körde sen vidare till Innervik och oj vad jag shoppade där :-)

2 tuniker från Moonkids. Den röda i velour och den gula i stretchfrotté. Jag älskar deras kläder. Så retro och häftiga.


Alicia fick sig även 2 jättefina långa koftor.


Och så blev det lite smått och gott.
-Fem myror tröja
-Me&i gladdtunika
-Mumin t-shirt
-Småfolk bodysuit
-Småfolk bodysuit
-Snoffs body
-Pop ärmlös klänning
-Småfolk t-shirt
-Duns t-shirt
-IdaT klänning
-Katvig tights
-Katvig tunika
-EjSikkeLej t-shirt
-IdaT strumpbyxor
-Hello Kitty leggings

Och alla dessa 19 plaggen gick på 265kr!! Vilket blir ett snitt på knappt 14 kr per plagg!! Jag är mer än nöjd!!!
Allt va dessutom i toppskick, inte en enda fläck har jag sett.

2 veckor kvar till Arcus, men jag tvivlar fakiskt på att jag kommer att göra så här fina kap där, men man kan ju alltid hoppas på det :-)

Handikappad.

Imorgon kommer jag nog att känna mig halvt handikappad. Eller som Agda 85 eller nåt liknande.
Gud vad jag jobbat med kroppen idag. Det är den inte van vill jag lova.
Petrus har jobbat så jag tänkte överraska han och göra lite trädgårdsjobb, så jag och flickorna gick ut innan lunch redan och plockade upp all potatis ut potatislandet och planterade om 2 buskar.
Vi gick in och åt lunch och sen va det dags för Molly att ta sin tupplur.
Efter det gick jag och Alicia ut igen.
Mamma kom också och hade med sig fönsterputssaker. Medan hon fixade fönsterna så började jag att kapa våran typ 2,60 meters häck. Shit vad jobbigt det va. Att hålla armarna typ rakt upp rakt ut i evigheter va inte skönt vill jag lova. JAg fick verkligen spaghettiarmar, men det va det värt.
Hela framsidan klippte jag. Plockade upp alla pinnarna (fick hjälp av mamma och Alicia) och började även att kratta gården.
Jag är helt klart nöjd med våran dag.
Oj, nu höll jag ju på att glömma en sak. Vi fyllde även skottkärran med byggskrot från brobygget...och när vi ändå är inne på brobygget så tänkte jag meddela att den förhoppningsvis blir klar till veckan.
Nu saknas endast lite fasad + hängrännor. Tyvärr blir det inte att måla den föränn till våren då även huset får sig en omgång. Oj vad jag längtar.

Dagarna, eller rättare sagt kvällarna går mest till sy. Det droppar in beställningar hela tiden!! Kul, men otroligt stressande. Vi ska ju snart på arcus, så jag måste ju hinna sy klart allt det jag ska ha med mig dit först.

Nu har jag även flyttat in maskinerna och alla sygrejjer till hobbyrummet. Blev så less att ha stökigt inne i huset hela tiden. Dammigt blev det också av alla tyger. Sen hade jag en massa små fingrar somm älskade att pilla på maskinen och dra ut rullarna och leka med nålarna och allt annat som hon kunde hitta på.

Nu poppar det upp nya ord för Molly hela tiden. När vi va i norge hade hon en period med mycket nya ord, sen tog det som stopp, men nu är hon igång igen.
Hon är så himla härlig nu!!!
Busig har hon blivit också. Det är verkligen full fart i henne. Glömmer man att stänga toadörren är hon där direkt. Antingen klättrar hon upp på trappstegen där och står vid handfatet eller så gör hon nåt bus i toan. Stoppar ner nåt eller ska leka med vattnet. Usch!!
Hon har även kommit på att man kan öppna ytterdötten, så nu gäller det att låsa efter sig hela tiden. Busfrö ;-)

Alicia har blivit en byxvägrare och ska bara ha klänning eller kjol. Ibland går hon med på att ha tunika...men inte alltid. Det är tydligen inte tillräckligt fint att ha byxor :-) Oj oj oj, längtar INTE till tonåren. Vill att mina älsklingar ska förbli små.

Nä nu är klockan alldeles för mycket och jag måste gå och knyta mig. Mina annars morgontrötta barn har helt plötsligt blivit morgonpigga. Tyvärr har inte mamman i huset blivit det, så det är ingen bra matchning.
Härom dagen så hade dom smugit upp själva och satt igång "bompa" och jag vaknade med en överlycklig Molly ståendes vid sängen med Petrus halvätna chokladkaka. Det va förstås choklad runt hela henne... Lyckan varade inte så länge kan jag säga och mamman i huset steg snabbt upp ur sängen.

Nä nu ska jag inte "prata" bort tiden nå mer. Måste isäng. Natti.

i husvagnen får man inte göra mycket i fre...

imag0382 (MMS)

i husvagnen får man inte göra mycket i fred. Alicia har därför kommit på här att man kan bygga en koja för att få ära sitt lördagsgodis i fred. :-)


Testing testing. Prövar att mobilblogga fr...

Testing testing. Prövar att mobilblogga från min "nya" telefon... Hoppas att det funkar :-) ligger just nu i husvagnen på en camping i Luleå. Verkligen familjemys. Älskar husvagnslivet! Uppdaterar mer sen ifall det här nu funkar. Godnatt


Lite sytt nu ikväll...



Nu va det länge sen jag la upp nån sömnad här i bloggen... så här kommer därför ett sånt inlägg :-)
Håller nu bara tummarna att dom ska passa köparen.

RSS 2.0