Tisdag.

Idag känns det som att vi hunnit med mycket.
Tvättat 2 maskiner, plockat ut diskmaskinen, tagit hand om tvätt, dammsugit, packat bort kläder, plockat bort, fått bort en kabel till dreamboxen som irriterat mig alldeles för länge nu, haft Holly å Maria på besök å nu ikväll så har det varit en karl från folksam här å babblat i 1,5 timme.

Försöker att röjja bort lite från sovrummet nu. Hade hoppats på att våra nya tapeter snart ska sitta på plats där, men först vill jag få bort en massa kläder där som ändå inte används. :-)

Datarummet är också nåt som jag snart hoppas att vi kan fixa. Eller vårat gamla datarum kanske jag ska säga. Nu när vi köpt bärbar så behövs ju inget datarum, det ska ni bli Mollys rum. Egentligen va väl tanken att fixa hennes när hon blir runt året å ska flytta in sängen dit, men det finns ju ingen orsak till att rummet ska stå där utan att användas...lika bra att hon kan ha sina leksaker där då :-)
Försöker fortfarande klura ut hur vi ska ha det där, men som vanligt är vi oense.
Jag skulle vilja ha denna tapet:



Å det vill förstås inte Petrus :-)
Annars så skulle jag kunna tänka mig ett rum som går i rosa å brunt...å vitt såklart.
Får se hur det blir med det. Än är det ett tag bort då sovrummet först ska fixas :-)

Måste bara visa ett tyg som jag gått å kärat ner mig i :-)hihi

Är det inte bara helt underbart. Tänkte ev göra tunikor till tjejerna i det här tyget å ha cerisa kanter i ärmar å halslinning. Tror att det kan bli väldigt bra faktiskt. Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Martina

På Bikbok! Nej, jag vill inte heller jobba egentligen när hon är så liten.. Men samtidigt så vill jag spara dagar och kunna vara hemma varenda sommar så länge jag kan... Och jag har absolut inte råd att inte ta några dagar alls.. Men om det inte blir något med varken skola eller jobb så kommer jag stämpla i början och ta det lite lugnt med jobbsökandet också..

2010-11-10 @ 16:11:30
URL: http://litenlycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0