...

Sommarens projekt är igång... Hittills så har vi som sagt bilat bort bron, rivit ut den gamla dörren + glaspartiet och idag fått den nya ytterdötten på plats... Tänkte fota och visa imorgon. Men än så är det lååååång tid kvar innan allt är klart. Vi va förstås lite oense (som vanligt) om dörren, men jag sa till han innan han åkte att han fick bestämma, så får jag hellre bestämma nästa gång vi inte tycker likadant. Gullig som han är kommer han ändå hem med dörren jag ville ha. Det är kärlek det :-)
Idag har vi haft en riktig "pyssla-om-hus-dag" här hemma. Petrus har jobbat med bron hela dagen och jag har klippt gräset, trimmat vid häcken (hann inte klart då tråden till trimmern tog slut) och fixat och sått lite i trädgårdslandet... Jag vet att jag kanske är liiiite sent ute, så det blir spännande att se om det blir nåt :-)
Vi har som 3 trädgårdsland i ett, så nu har jag beslutat mig för att ta bort den ena delen då den ändå inte används. Den är bara fylld med ogräs + nån liten jordgubbsplanta som spridit sig dit...så vi får se om den kanske åker imorgon så får vi så igen den med gräs. Om det är nån som vill ha nån stackars liten planta, så säg till, för annars åker dom i komposten :-)
Jag känner att jag inte alls hinner med bloggen just nu. Hinner inte uppdatera er med allt som händer.
Tänkte bara dra lite Mollyuppdatering snabbt :-)
Hon säger nu "heeej", "mamma", "pappa", "däää", "hoppa", "namnam" (direkt hon ser mat, dryck, chips, godis eller nåt annat gott)...förr sa hon även "titta", men det känns inte som att jag hört det på ett tag. "voff" säger hon också om hon ser en hund och det är med blandade känslor. Hon är jätteintresserad av hundar samtidigt som hon är rädd dom...
Hon har blivit jätteduktg på att äta (för att vara hon), även om hon fortfarande har sina sämre dagar, men jag måste säga att jag aldrig trodde att hon någonsin skulle kunna äta så här bra :-)
Hon har även kommit på att man kan klättra. Så hon far ofta i full fart till syrrans rum och klättrar upp i hennes säng, även soffan i tv-rummet har hon börjat klara av nu. Så nu får man ha ögonen öppna hela tiden.
Hon kan stå, men hon gör det sällan. Tror att hon tycker att det är lite läskigt... När hon tex står och håller i sig i mig så brukar hon släppa taget...se jättechockad ut och säga "ooooooooooo" och så skyndar hon sig och tar i mig igen och skrattar. Hon är verkligen ett busfrö. En helt underbart charmig liten tjej som vet vad hon vill.
En kort en om Alicia också.
Vi fortsätter utan blöja nattetid här. Sen hon slutade på hennes 4årsdag så har det varit kanske 5 olyckor... Det tycker jag är bra!!! Nu har det då inte varit nån på över 2 veckor.... Vi tar dock fortfarande upp henne när vi går och lägger oss.
Hon är verkligen världens bästa storasyster. Hon busar och leker med Molly och är sällan arg på henne. En riktigt bra barnvakt är hon och hon verkligen älskar sin syster. Det är ömsesidigt förstås. Det är så underbart att se deras kärkek till varandra.
Jag tror att vi slutar här, för nu måste jag krypa isäng. Natti.
En gammal bild på mina 2 små hjärtan!!

Kommentarer
Postat av: T, T & E

Tavlan har jag sett på flera inredningsbloggar.

Fastnade mest för orden. När man känner att humöret tryter så får man väl kika på den =)

2011-06-15 @ 11:40:15
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: mamma/Svärmor

dörren blev fin

2011-06-15 @ 19:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0