Resfeber.

Än så länge är jag faktiskt rätt så lugn.
Har lite "kom-ihåg-lappar" liggandes framme och det mesta är packat. Det jag funderar mest på är om jag packat för mycket... vilket jag oftast gör. Man vill ju helst rymma lite extra att ha med hem också. Jag får nog ta och gå igenom resväskorna igen imorgon för att försöka plocka ut nåt plagg extra, men det behövs ju faktiskt rätt så mycket ändå då man är borta i 14 dagar.
 
Nu när jag sitter och skriver känns det som att jag sitter en bit ifrån festivalen ungefär. Det är ett jäkla ståhej 2 hus bort. Tur att det inte stör mig. Blir mest bara partysugen själv ;-)
 
På en liten stund så kommer min bror för att vara med dom sovande tjejerna medan jag kör och hämtar sambon som är på "herrklubben". Jag tyckte inte att det va det mest passande att fara på fest dagen innan utlandet för att vara trött och sliten på resedagen, men han fick min tillåtelse om jag fick hämta han i tid. Annars är han gärna den som går hem sist, vid 5-6 tiden på morgonen. Så nu är han förhoppningsvis hyffsat fräsch imorgon.
 
Nä nu ska jag gå och hänga upp tvätten... och det får jag göra till "sommartider" :-D Aja, det är bara att dansa och va glad.
 
Vi får väl se hur det blir med uppdatering i Turkiet. Jag ska göra det bästa jag kan....
Och ni får som vanligt väldigt gärna lämna ett litet avtryck då ni varit inne och kikat här. Jag blir ju så glad då :-)
 
Ha det så bra allihopa!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas ni har det bra! :-) Kram

2012-08-22 @ 10:49:41
URL: http://emsie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0