Fredag.

I morse vaknade jag utan huvudvärk!!! Det är stort!!! Har ju haft huvudvärk dom senaste 2 veckorna. Hoppas att det nu är över, men jag vågar inte hoppas för mycket.
Så idag blev det jobb för mig. Kul.

Nu efter jobbet så har jag tagit tag i det här med städningen, för senaste dagarna har jag inte gjort någonting!!! Det har helt enkelt inte gått. Så idag har det, tro det eller ej, varit kul att städa. När annars tycker jag det? aldrig!! :-)

Nu börjar det ju likna nåt i alla fall. Är inte helt klar, men är inte långt ifrån. Har tagit hand om tvätten och tvättat 2 maskiner. Bara kvar att ta tag i Alicias rum och skura överallt... Vi får se om jag hinner det ikväll eller...
Måste ju hinna packa också.

Imorgon bär det av till Lycksele för oss. Tror att Alicia kommer att stormtrivas där. Hon pratar knappt om nåt annat än "björne, ninen och hästen" nu... Så hon längtar massor :-) Ska ta och ladda batterierna till kameran så att jag kan knäppa bilder därifrån.
Mina föräldrar ska också med och så ska vi sova i deras husbil. Det blir nog trevligt.

Från det till nåt helt annat...

Vi har fått världens pratkvarn och sånglärka här hemma. Innan dagen är slut så har man verkligen sår i öronen :-) Hon är så go´våran lilla docka. Måste försöka filma henne mer, för man glömmer ju så fort...

Nä nu ska jag surfa vidare lite innan det blir dags för att göra lite vettigare saker :-)

Trevlig helg allihopa!!

Kommentarer
Postat av: Martina

Hoppas ni har trevligt i Lycksele.. Vi får ta och styra upp någonting framöver tycker jag, börjar vara ett tag sen..

2009-08-15 @ 15:16:32
URL: http://litenlycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0