Helgen som varit

Har tagit helgledigt från bloggen i helgen. Skönt måste jag säga, men orsaken till att jag gjort det är för att vi haft lite fullt upp.

Fredag fick vi besök av Johanna och hennes kille Andreas som vi träffade för första gången. En riktigt bra kille verkar det vara, så jag hoppas att det håller mellan dom :-)
Vi såg idol och åt hallonpaj, chips och godis. Mycket nyttigt ;-)
När jag lix är inne på idol kan jag ju passa på att säga att jag tyckte att Calle gjorde låten mycket bättre. Erik har en sångröst som kan vara "vem som helst" medan Calle har en mer egen och personlig röst. Då va det sagt också...

Lördag så for jag och Petrus till stan ungefär samtidigt, men på olika ställen. Han for på samlingen på innebandyn medan jag for på scraploppis :-) Det va kul, men det blev inte så mycket fyndat för min del...
Sen bar det av till Eddahallen för att se Petrus spela match. Det va en mycket spännande match som slutade med vinst. Alicia, Johanna, mamma och pappa va också med och hejjade fram dom till vinsten...
Jag knäppte en massa bilder på matchen och det här är nog min favorit...

Men vad gör Petrus där borta i högra hörnet???

Suddig bild, jag vet, men här ser ni i alla fall vad det är han sysslar med :-D


Hans sko flög av mitt i matchen :-) Hahaha...

Efter matchen tog jag och Alicia en tur till Ica Maxi och sen for hela familjen till mamma och pappa och åt middag där. Sen blev det hockey och nintendo wii... Mycket trevlig kväll. Alicia fick stanna och sova hos mormor och morfar, så jag och P for hem själva. Kändes lite konstigt, man är ju inte van det :-)

Söndag så blev det sovmorgon för oss båda två. Skrev ut dom sista julkorten och letade fram adresser till alla sen for vi på fika till faster Lina. Köpte med oss man från Wok n´Roll och Kåge pizzeria och så for vi hela gänget hit och såg Sunes Jul. Så bra det är alltså!! :-)

Ja, det är min helg det....eller våran rättare sagt.

Nu ska jag ta och göra färdigt julkorten så att dom kommer iväg nån gång. Att jag alltid ska vara i sista minuten. Så typiskt mig!!

 

(Som vanligt så orkar jag inte läsa igenom och rätta det jag skrivit, så ni får stå ut med mina stavfel/slarvfel som alltid annars )


Kommentarer
Postat av: svärmor

Petrus hoppas att du är lika duktig på fredag Jag kommer.....

2009-12-16 @ 18:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0