Fredag.

Vilken låååång dag! Har haft stängning idag. Inte det roligaste på en fredag. Men ibland så måste man det också...

Alicia är inte alls sig själv. Hon har inte spytt idag, men är riktigt hängig och har inte fått i sig så bra med mat. Stackars liten.
Nyss så låg hon och gjorde ljud med läpparna (hon "spelade" med fingrarna på läpparna så att det blev klickljud) Jag låg bredvid henne så hon skulle prova att göra på mina läppar också. Men nåt gick  lite galet... Hon gjorde det på mig och sa "mamma usch" och så fick hon kväljningar... Jag och P kunde förstås inte hålla oss :-) Haha... jag undrar vad det egentligen va som hon sa usch åt :-)

Jag funderar på att ta mig en sväng till stan imorgon faktiskt. Hade varit härligt om jag kunde ta en "drop-in tid" nån stans, för som mitt hår är nu vill jag helst av allt inte visa mig för nån. Hua hur jag ser ut...
Det va faktiskt länge sen jag gick på stan här... så det hade ju varit lite kul, men vi får se hur det blir med det. Brukar vara rätt så duktig på att skjuta upp sånna där saker. Kanske därför som jag inte klippt mig hos frisör sen i maj :-o

Vad händer hos er i helgen?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej:-)

Tack tack, dom var himla goda också;-)



Vad skönt att klippa håret. Gjorde det för några månader sen (vilket är nyss i min värld :-P) Men det ser ju helt för j*kligt ut nu igen. Slitet , slitet och slitet. Skulle vilja göra en riktigt förvandling, nått drastiskt.. Men skulle nog inte våga det heller. Hoppas i alla fall att du7ni får en fin dag och fin helg. Själva ska vi på 2 års kalas imorgon, till Alex:-)

2009-03-20 @ 22:25:26
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/
Postat av: Johanna

Oj jag har verkligen glömt hur det känns med så mycket snö. Vet att det är en hel del "hemma" i Sågmyra också, vi ska förresten resa dit och hälsa på i 3 veckor ska bli så härligt! Älskar verkligen snö och saknar den delvis, men samtidigt är det ju så skönt när det är bart ute och nu när våren är på väg. Håller med ska bli underbart att slippa allt vad kläder och filtar och vagnpåsar heter - längtar.



Har ni förresten funderat nå mer på en Bergentur??

2009-03-21 @ 22:15:36
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaha, vad lustigt att vi missade varann. Åkte ni skrillor eller? Vi var vid den andra bastuholmen, den med klipporna så vi hade nog missat varann ändå. Vi var där mellan 11 och 15. Det var ju verkligen klockrent väder! Lite färg har man nog fått också :-) Hur går det med magarna då?

2009-03-22 @ 18:16:45
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Emmeli

haha, ja jag är helt övertygad om att det inte är sista gången ;)

Dock blev han tom. ännu sämre nu ikväll.. Huvva, tycker det är jättejobbigt när han är sjuk :/



Jag ska äta cellgifterna i 3 månader till att börja med, sen får vi se hur det går för mig!

Hoppas verkligen jag blir frisk, men jag känner på mig att det kommer att bli bra denna gång :)



Har ni haft en trevlig helg?

Kramar!

2009-03-22 @ 21:28:58
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Gick inte att lämna en kommentar i ditt senaste inlägg, så hoppas du nu ser att jag skriver här ist :)



hehe, jo jag missförstod dig. Jag tänkte mer att det inte blir sista gången man får ställa in något när dom blir sjuka. Men näe, förmodligen inte heller sista gången det är fint väder :D



Så Alicia är också sjuk?

Jag är inte heller så mycket för att ge alvedon. Men detta dygn har han fått var 6:te timma när han har så hög feber :(



Jo man mår inte spciellt bra av cellgifterna.

Trött, illamående och yr... Men det smäller nog bara till och så har det gått 3 månader. Så jag biter ihop. Vill ju bli frisk :)



Ska du jobba nåt i veckan eller vad ska ni hitta på?

2009-03-23 @ 13:00:05
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0