Helgen som varit...

Det har varit en fullspäckad helg, så därför har jag inte hunnit uppdatera nåt.

Fredag: Jobbade till 16 och sen va det raka vägen hem och packa väskan och sen köra till Umeå och hälsa på A.s kusiner. Det va ett mycket uppskattat besök och kusinerna lekte som aldrig förr.

  
Alicia och Lovis leker... Tyvärr så knäppte jag inte så många bilder på dom stora barnen, det får bli nästa gång :-)


...Måste bara visa den här bilden på "Helan och Halvan" också :-)

Lördag: Jag och Lollo sprang på stan medan papporna va hemma med barnen... Hittade några grejjer men hade garanterat köpt mycket mer om plånboken hade tillåtit det.
Det jag fick med mig hem va detta:
- Fat till mina Cult Design kuber
- 2 ljusstakar (som jag ska spraya om)
- 2 värmeljushållare
- plastblomma
- 2-årspresent till Alicia :-)


Med på den här bilden är också mina fynd som jag gjorde förra veckan. 2 snygga klockor för en billig peng :-)

Alicia fick hjälpa mig att ta av inslagningspapperet på ljusstakarna för sånt är ju alltid roligt för barn även om inte inehållet är det roligaste :-) I alla fall så började hon att prata om att tända ljus.
Gav henne middag och sen efter ett tag så hör jag att hon håller på med nåt inne i köket och jag smyger mig dig för att se vad hon gör...


... Inte är hon dum inte... Jag har ju sagt (när hon öppnade dom) att man skulle sätta ljus i hålet, men att det är fel sorta ljus spelar väl ingen roll...
Så hon måste ju kommit på vad jag sagt sen när hon såg dom och gått och hämta ljus ur lådan och staplat upp. Sötfisen min ;-)

I alla fall så körde vi från Umeå och direkt till mormor och morfar, för då började Melodifestivalen. Så vi kom inte hem förän mello slutade. Då va det godnatt för hela familjen.

Söndag: Idag har vi varit tillsammans med Emma, Daniel och Knut på Bastuholmen här i Kåge och grillat korv. För att ta sig dit ut så åkte vi skridskor. Tyvärr va det inte det bästa föret, men det gick i alla fall.
Vi hade en kanondag där ute och barnen lekte och åkte madrass, men mesta tiden spenderade dom ändå i vagnen sovandes, så då fick vi vuxna oss en lugn stund i solen. Härligt.

  

Nu måste jag ta och skynda mig att krypa isäng.
Börjar 06:30 imorgon och sen blir det "middagspaus" och klädparty på kvällen, så det blir en fullspäckad dag med andra ord.
Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Malin med William & Celina

Vilken sötis...

Alicia och Celina är väldigt lika varandra i kroppen. Fastän Celina äter mycket så fastnar det inte på henne, vi har ofta i extra fett i hennes mat...

2009-03-16 @ 15:32:07
URL: http://mammatilltvakottar.blogg.se/
Postat av: Hanne

Ser ut som dere har hatt en knallhelg :)

2009-03-16 @ 18:55:50
URL: http://knaadis.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0