Onsdag.

Egentligen hade jag tänkt att bjuda på lite bilder idag, men vi har för fullt på datorn att det inte ryms fler bilder... Ooops... Måste nog fara och köpa nån extern hårddisk eller nåt, för radera bilder eller liknande kan jag ju inte göra.

Idag har jag min lediga dag och det passade väldigt bra då jag inte är helt på topp idag. Känner mig hängig och är kass i halsen. Fick egentligen erbjudande om jobb i morse men tackade nej då jag hellre stannar hemma för att ladda batterierna till imorgon. Hoppas på att det blir jobb på fredag också, men än så länge vet jag inte nåt om det.
Dvs att det inte blir nån träning för mig ikväll heller. Tråkigt, för det hade jag sett fram emot.

Till helgen blir det att fara till Umeå. Va på tok för länge sen vi va och hälsade på Alicias kusiner där... Har inte sett dom sen i somras. Fy vad tiden springer iväg fort.
Vi har även fått förfrågning om surströmming och melodifestivalen på lördag, men tyvärr så måste vi tacka nej till det. Så typiskt att det skulle krocka.

Idag har varit en riktig slappardag för mig. Har inte haft nån ork alls. Så jag har parkat min stora rumpa på sovrumsgolvet och rensat och städat min garderob. Inte varje dag det händer. Än är jag inte helt färdig, men nu är det inte mycket kvar. Skönt, för det är ju sååå tråkigt med sånna sysslor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt med en slappar dag! Det kan behövas in emellan. Ja städa garderoben är nog bland det mest tråkiga som finns.... Tycke rjag i alla fall. Inget som passar längre och man bara ser allt som man "kanske kan ha någon gång då jag blir smal igen" :-D Haha, som om det skulle hända?



Ha en fin dag vidare!

2009-03-11 @ 17:16:48
URL: http://johannamariastrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0