Grrr...

Hade skrivit ett lååångt inlägg, men lämnade datorn utan att publicera det då jag inte va helt klar...och då hann en liten mus (läs Petrus) hit före, så nu är allt borta.

Dagen idag startade med ett besök på bvc.
Så här ser Mollys siffror ut nu:

Vikt: 5120 gram
Längd: 58 cm
Huvud: 40,8 cm

Ett läkarbesök blev det för lilla damen också och det gillades INTE. Hon skrik som en stucken under hela besöket.
Stressande, nä då inte alls... Hm...
Molly blev då godkänd. Fick dock bekräftat det som jag sa redan från början, att hon ser ut att ha kort tunga. Sa det till läkaren och hon höll med, så det blir att fara och klippa det på sjukhuset. Behöver jag säga att jag gruvar mig redan?! :-S
Hon sa att dom gör olika. Ibland söver dom ner barnet och ibland lokalbedövar dom bara. Tycker att det låter bättre med lokalbedövning... Hur hade ni gjort?
Efter Mollys besök va det Alicias tur. Dags att ta bort stygnen. Hon va rätt så nervös innan. Det märktes tydligt. Men det gick jättebra. Mycket bättre än förväntat.
Hade trott att hon skulle skrika som en stucken gris medan jag skulle våldhålla henne, men då blev det inte.
Med lite pauser och försök att prata bort henne lite så fick hon bort alla 6 stygnen tillslut. Hon ville egentligen gå hem då dom 2 första va borttagna...då kom tårarna. Nu i efterhand säger hon att det inte gjorde ont alls att ta bort dom :-) Men svettigt blev det och hennes lillhjärta dunkade som aldrig förr. Ont tog det i mammahjärtat i alla fall, men nu är det över i alla fall.
Blir spännande att se hur ärret kommer att bli. Synas kommer det att göra, frågan är bara hur mycket?
Fick rådet att hålla ärret från sol i 2 år. 2 år, fatta hur länge det är...men det är väl bara att följa rådet för att få ett så fint ärr som möjligt.
Efteråt så fick stortjejen glass som belöning :-)

Idag har Molly skrattat för första gången... Hon ler ju alltid då man pratar med henne (då hon inte skriker förstås) men idag kom det ljud. Ett slags glädjetjut :-) Gullungen min.

Tänkte bjuda på några bilder på mina skatter.



Nån mer än jag som tycker att Molly är skrämmande lik Alicia här???




Kommentarer
Postat av: mormor

Duktig gumma hade ju lovat henne belöning så det skall hon få.



Jo de ÄR lika varandra dina skatter (era förståss) men även VÅRA .Pussa på de från oss.

2010-08-03 @ 23:22:28
Postat av: Malin med William & Celina

Otroligt lika systrar =) William har oxå klippt tungbandet då blev han ned sövd, men han var ju iofs 4-5 år då... jag hade tur som inte behövde vara med, William pappa var med honom

2010-08-04 @ 20:19:08
URL: http://malins-husblogg.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Lucas har kort tungband, Vi valde att inte klippa i onödan, bara om det skulle bli problem. Och vi har inte märkt av det ännu, mer än att han inte kan räcka ut tungan speciellt mycket. Talet märker vi ännu inget på. Så vi får se vad framtiden utvisar :) Förhoppningsvis slipper vi klippa!

2010-08-05 @ 11:00:17
URL: http://minahjartan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0