Måndag.

Idag har vi haft en hemmadag och det känns som att vi inte fått gjort någonting... Timmarna har bara flugit iväg.

Fick idag veta att en gammal kompis sambo gått bort i cancer, på tok för tidigt... var väl i min ålder ungefär, kanske nåt år äldre. En 10 månaders son lämnade han efter sig också.
Usch och fy, det är bara sånt som inte får hända...
Tankarna går till familj och vänner till V idag. RIP.

Har nu ikväll klippt ut en massa tygbitar. Har tänkt att göra en lekmatta till Molly i "lapptäckestil". Tror att det kommer att bli kanonbra. Det är inte ofta som jag sitter vid symaskinen nu. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Alicias ärr ser ut att bli jättebra. Ärret på läppen syns bara lite. Ärret vid munnen syns desto mer, men är ändå mycket bättre än vad jag hade trott. Sen så bleks det ju även med åren, så det blir nog bra. Tackar ändå inte nej till pengarna som vi förhoppningsvis får ut på försäkringen. Det går ju såklart oavkortat till hennes sparkonto så att hon har möjlighet att göra nån slags skönhetsoperation då hon blir äldre för att förbättra ärret. Ska bli spännande att se hur mycket hon får ut.

Molly fortsätter i den vanliga stilen att vara gnällig kvällstid. Tycker kanske att hon är en aningens bättre, men törs inte säga för mycket :-)
Nu ikväll har hon varit jättehes. Är rädd att hon håller på att bli sjuk, stackarn.

Nä nu börjar det bli dags att krypa isäng. Måste ju orka upp imorgon. Upp och städa, för imorgon får vi främmande. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tror inte att Alicias ärr kommer att synas speciellt mycket. Förmodligen kommer man att se det då solen lyser på det osv men inte kommer man att tänka på det senare. Det läker så fint.



Hoppas att Molly klarar sig från förkylningen!

2010-08-10 @ 16:34:54
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Linn, Felicia, Oliver

det kommer förhoppningsvis inte synas speciellt mkt då hon blir äldre...de har ju så fin och läkande hud så....skulle ens egen hud få ett sånt sår så hade det nog blivit ett fulare ärr...



Hoppas att det är på väg att bli bättre med Mollys magknip eller vad det är....för de är ju himla jobbigt, både för föräldrarna och självklar för barnet själv...



kram!

2010-08-10 @ 20:11:53
URL: http://linndahlback.blogg.se/
Postat av: Johanna m. Lucas o Holly

Jag säger som de andra, Ärret kommer nog att läka väldigt fint, och det är klart att de ev. pengarna är värdefulla ifall hon blir missnöjd i framtiden! Så skönt att allt har gått såpass bra för henne, hemsk olycka ju!! Håller mina tummar att Molly ska klara sig utan att bli allt för förkyld, det är ju så jobbigt för de små....och en själv blir ju så orolig! Molly är väldigt lik sin storasyster tycker jag, två söta tjejer!

2010-08-10 @ 22:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0