Torsdag.

Idag har vi haft en mycket bättre dag än igår... Hon har ju faktiskt kunna ligga ner utan att skrika :-)
Kvällarna är hon dock genast gnälligare igen, lite trist, för det är ju då Petrus får träffa henne.

Annars så har vi haft besök idag av Maria och Holly. Alltid trevligt att träffa nån och ha lite bäbis och förlossningssnack :-)

Alicia är i en helt underbar period just nu... Hon kommer med sånna härliga kommentarer och man får sig ett gott skratt flera gånger per dag. Hon har verkligen ett enormt ordförråd...
Det är också väldigt mycket "varför det?" som kan driva en till vansinne, men det är en period alla barn går igenom mer eller mindre :-) Som sagt, all ålder har sin charm och det är väl tur det.

Idag har vi inhandlat en ny skötväska... Egentligen så ville jag ha en vanlig Svea-väska, men då jag inte orkar beställa så for Petrus istället till stan och köpte en sån här:

Alltså ingen riktig skötväska, men det viktigaste är ju att den rymmer det man ska ha med och att man kan hänga den på vagnen. Hoppas att vi blir nöjda med den här :-)
Har ju en sen tidigare. En Emmaljunga, men dragkedjan har gått sönder på den...så då fick jag en anledning att köpa en ny istället :-)

Nu ska jag faktiskt ta och krypa isäng och det ska bli så skönt. Har inte lagt mig så här tidigt på hur länge som helst, så sömnen behövs. Och det beror inte på Molly, det beror på att jag aldrig går och lägger mig. Kvällen/natten är ju den enda tiden på dygnet som jag har för mig själv...så det gäller att passa på då.

Kommentarer
Postat av: Tess & Theo

Theo är likadan. Det är hela tiden "Varför det?" till ALLT man säger. Och även "Vaaaa saa du?"



Ibland kan det bli lite frustrerande då man har slut på förklaringar till "varför de?" men som du säger så är det något de flesta barnen går igenom =) Bara hålla ut och komma på fler förklaringar.



2010-08-12 @ 23:01:53
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha jag gillar att du tycker att 22.30 är tidigt :-) Jag fattar inte hur du orkar vara uppe så länge på kvällarna då Alicia säkert vill upp åtminstone vid 8. Men du är väl kvällsmänniska och jag morgonmänniska :-)



Det är jättekul då dom börjar fundera på saker och ting och hur det funkar. Jag älskar 3-åringar! :-)



Snygg skötväska!



2010-08-13 @ 16:25:15
Postat av: Tess & Theo

Haha,ja då har vi samma smak i rätt mycket =)



Ta och lägg upp lite grejer som du vill ha så får vi se om jag också vill ha det =)

2010-08-15 @ 18:42:29
URL: http://mtt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0