Leo´s lekland.

Där va vi igår. Premiär för oss :-)
Hade trott att det skulle vara mycket folk för att det va fredag, men icket. Alldeles lagomt.
Alicia va riktigt feg från början och nästan skakade för att hon va så rädd för att balansera osv, men hon blev varm i kläderna rätt så snabbt och tuffare och tuffare hela tiden.
Det va verkligen en toppendag och vi kommer absolut att fara dit fler gånger. Tycker att 100kr för oss 3 är väldigt billigt, men om man tänker familjer som har 5 barn så är det otroligt dyrt faktiskt...så tycker att dom borde fundera över deras priser lite. Men men, det är en helt annan sak :-)

Tänkte bjuda på lite bilder.


Bus i bollhavet.


Han som pratar mest i telefonen i våran familj...

Fikapaus... Dammsugare för "bara" 18 kr.

Måste bara berätta om den här bilden, för jag skrattar då jag ser den. Petrus och Alicia åkte nämligen samtidigt uppifrån och höll varandra i handen. Men det hände nåt där i mitten så fotot som va meningen att båda skulle vara med på, blev bara på han :-) Ser ni här på bilden att nästa tjej också hunnit stara, så det höll på att bli en krock, men Alicia klarade sig ;-)

En eningen statisk kanske :-)

Hela morgonen har Alicia suttit och tjatat om att få fara till Leo´s igen, så besöket va verkligen uppskattat från hennes sida :-)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Har också funderat på att ta en tripp till Leo´s men det har inte blivit av ännu, har ju testat i piteå och i umeå och malte älskade det, men man får hålla stenkoll för han sticker iväg själv. Tyvärr har jag rätt ont så det blir nog Petter som får kräla i hinderbanorna.



Din mage växer bra, Visst skiljer den sig en hel del från förra gången?

2010-02-06 @ 19:18:47
URL: http://maltelisa.blogspot.com
Postat av: Emma

Vi måste också ta och åka dit snart. Det verkar ju superkul. Dyrt fika dock :-)

2010-02-07 @ 09:51:42
URL: http://emsie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0