Torsdag.

Idag har jag jobbat 8,5 timme. Då jag kom hem va svärfar och hans "fjälla" här. Dom hade med sig middag bestående av kroppkakor. Hemlagade. Mycket gott och uppskattat.
Dom hade även med en påse med kläder till Alicia. :-)
Hon fick sig en jacka, huvtröja, kjol och bolero med diamanter. Glad va bara förnamnet på henne :-)

Direkt dom åkt hem så tog jag fram tyget till gardinerna till husvagnen. Hann inte göra nåt med det egentligen innan det va dags att lägga lillgumman.
Shit vilket bök det är alltså. Ger snart upp. Det tog 2 timmar idag också att få henne att somna... Men snart ska vi nog komma på den rätta taktiken med att få henne att somna.

Nu har jag i alla fall sytt 8 (jäkla) gardiner till husvagnen och jag är inte bara liiiite less. Det har inte riktigt gått min väg idag. Maskinen har krånglat, (inte den nya då ;-) ) och tyger har krånglat och allt har bara varit fel. Men nu är dom i alla fall klara, så det är jag glad över.
Längtar att få upp dom och hoppas att det kommer att bli bra.

På tal om husvagnen så blir det att vi åker upp till Malå imorgon vid lunchtid. Första gången den här säsongen som vi ska vara där. Längtar. Alicia längtar också massor. Det blir eventuellt att få premiäråka slalom för henne :-)
Det är så mysigt att vara i Malå...och "bara vara"... Inte ha nån tv eller dator, bara vara familjen och mysa och vara ute massor. Älskar det!

Sen tänkte jag även säga det att om ni tycker att jag är dållig på att kommentera i era bloggar så beror det på att jag knappt läser några bloggar nu. Jag tar mig helt enkelt inte tid till det. Tråkigt men sant. Ska skärpa mig med det :-)

Nu är det natti för mig.
Tänkte bjuda er på en bild på världens underbaraste dotter först...från i söndags när vi va ute på baksidan och grillade korv ;-)


Kommentarer
Postat av: mormor

VÄRLDENS sötaste.

Puss på dig gumman

2010-02-12 @ 06:18:23
Postat av: Linn och Felicia

Du får visa bilderna på gardinerna sen då=) så vi får se ditt slit hihi=)



ja hon är ju söt Alicia...ska bli roligt och se hur lill*n ser ut om han/hon är lik henne..

2010-02-14 @ 08:38:01
URL: http://linndahlback.blogg.se/
Postat av: therese la

hoppas ni får fick en bra helg i malå..vädret har då varit toppen...kram

2010-02-15 @ 11:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0