Nytt lösenord.

Lustigt att det kan bli så pass många fler unika besökare än det man gett ut lösenord till...
Vet ju att det finns dom som kollar på andras datorer, men så här många unika har det aldrig varit förr, så nu är det nytt lösen igen.

Maila mig på [email protected] om du vill ha det nya. Senast imorgon!!!!

Kommentarer
Postat av: Tess & Theo

Theo säger inte så mycket.

Bara att "illayster blää" och att han vill ha en "blol" =)

2010-01-19 @ 21:53:48
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Martina

Så tråkigt när man har lösenordsskyddat och så kommer det ändå ut.. Jag har funderat på att byta lösen men inte kommit mig för än.. Får lov att ta tag i det! Btw så ska jag slänga in en ny magbild nu så håll koll :)

2010-01-19 @ 22:40:13
URL: http://litenlycka.blogg.se/
Postat av: Martina

Jo, det är tråkigt med arbetslösheten. Men jag tackar gudarna för att han har den här försäkringen som gör att dom får ut 90% (?) av lönen första 100 dagarna (arbetsdagar).. Det är i alla fall något.. Jo, det är inte dumt alls att få ärva en massa saker! :) Gratis är GOTT! ;)

2010-01-20 @ 14:28:28
URL: http://litenlycka.blogg.se/
Postat av: Martina

Såg ditt första inlägg först nu.. Jo det är fruktansvärt. Jag kan faktiskt helt ärligt inte släppa honom ur mina tankar sen jag träffade honom. Det liksom gnager på.. Han heter Kim Dahlberg och är född -84. Kommer ursprungligen ifrån Arjeplog men som många andra därifrån så flyttade han ner när han skulle börja gymnasiet. Jo, jag tackar gudarna för att jag fått tillbaka min syster. För under hela tiden hon var igång så var hon en främling.. Tur att det går vägen nån gång i alla fall!

2010-01-20 @ 15:27:36
URL: http://litenlycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0