Torsdag.

Steg upp där efter 11-tiden i morse...va ändå fortfarande trött. Är sååå glad att Petrus är hemma nu så att han kan ta Alicia på morgonen, för annars vet jag inte hur det hade gått.
Idag har jag haft en liten "rajd" inne på toaletten. Jag har rensat avloppet i handfatet. Inte det mysigaste kan jag lova och Alicia va väldigt snabbt ute från toaletten då hon såg lite av rörets innehåll ;-)
Har även städat badrumsskåpet, så nu har även Petrus fått sig en hylla där. På tiden.

Efter mellis så for jag och Alicia till Charlie. Som dom längtat efter varann. Alicia blev då kramad och struken på kinden och berörd hela tiden för att Charlie längtat så mycket efter henne.
Han har fått en supersöt liten kisse i julklapp. En grå långhårig sådan och tro det eller ej, men jag kände inte av den, jag som alltid annars blir så allergisk mot katter. Lite småsugen blir man ju, men det är ändå inget för oss... Djurägare får jag bli i mitt nästa liv istället ;-)

Jag har ett pysselsug delux just nu och mina tankar snurrar för det mesta runt sånt. Ena stunden vill jag göra om här hemma medan jag nästa sekund vill lära mig sticka osv. Nu har jag i alla fall kommit fram till att jag ska ge symaskinen en chans igen, för det är riktigt kul att sy egentligen. Speciellt då det blir resultat av det.
Så nu ska jag ta och beställa hem lite fina tyger och sen får vi se vad det blir utav det...lite idéer har jag allt :-)Men det blir ju inge kul om jag avslöjar dom redan. Roligare att få se resultatet här i bloggen sen va...
Har ju redan lite tyg här hemma som jag tvättade upp igår, så vi får se om det börjas resan ikväll. Det beror lite på när lillgullet mitt somnar...hon ligger och vrider och vänder sig för tillfället och då är det kanske inte så smart att starta symaskinen.

Snart ska jag uppdatera med lite bilder också, för nu är våran kamera fit for fight igen... Den har varit lite tråkig senaste tiden och krånglat, men det visade sig att det bara va batterierna det va fel på, så nu funkar den igen :-)

Kommentarer
Postat av: theresela

börjar det synas på magen nåt då....en liten bula borde det ju vara ialla fall...jag börjar gruva mej en heldel för förlossningen nu...

2010-01-07 @ 20:58:36
Postat av: Emma

*theresela:* Jo nog syns det på magen nu. Har ju gått halvtid nu, men jag tycker ändå att den står som stilla i växandet, men lika bra är väl det kanske :-)

Hade varit kul att få se din mage snart också. Om du har vägarna förbi nån gång får du ju gärna stanna på en kaffe och kaka eller nåt, för just nu så här efter nyår brukar det alltid vara lugnt på jobbfronten... Men du kanske jobbar fortfarande?

Förlossningen gruvar jag mig inte ett dugg för faktiskt, men det beror väl på att det är så långt borta för mig ;-) Nervositeten kommer nog sen :-)

2010-01-07 @ 22:09:30
URL: http://http:/emalee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0