Kalas!!!

Det är vad den här helgen innehållit.
Först så va ju farfar här i fredags och firade gumman.
Lördag va det Tindras tur att ha kalas och igår va det barnkalas här, så mycket fika har det blivit i helgen :-)

I lördags vaknade jag och hade småont i halsen. Kände mig inte alls pigg på kvällen, så efter middagen så blev det soffan för min del. Alicia hade svårt att somna, så tillslut tog jag med henne till våran säng och la mig jag med och myste (eller heter det mös?!) med min lilla favorit. Hon är bara för go den där ungen!! <3 <3 <3

Och igår va det då dags för det sista kalaset för Alicia. Hennes barnkalas. Som hon längtat!
Det blev ett lagomt stort kalas och barnen lekte jättbra. Massa fina presenter fick hon också :-)
Skönt med finvädret vi haft i helgen, då kunde vi vara ute lite också och barnen hoppade massor på studsmattan. Tro det eller ej, men det hände ingen olycka!! Det hade jag räknat med, men inte en enda krock :-)
Va verkligen helt slut efter barnkalaset, men det berodde nog inte på just kalaset, utan mer för att det är i slutet av graviditeten och att jag har en förkylning i kroppen.
Mamma och pappa kom hit och hjälpte till att städa ut husvagnen, för nu ska den säljas... Snabbt som bara den, då vi redan hunnit köpa oss en ny som Petrus bor i i Umeå nu.

Har precis tryckt i mig ett litet russinpaket. Har haft så ont i magen inatt och även idag... Kan ju alltid hoppas att det är nåt på g, men jag tvivlar. Beror nog hellre på allt gott man ätit i helgen som fortfarande ligger kvar i magen ;-)

Lite bilder från helgen...

  

  

Nu ska jag ta och lägga mig en stund då ögonen knappt orkar hålla sig öppna. Jobbigt att vara så trött, men måste passa på medan gumman är på dagis så att jag kanske har lite mer egergi då hon kommer hem.
Tråkigt då jag egentligen har så mycket annat som jag hellre vill göra än att sova.


Kommentarer
Postat av: Martina

Bra att du vilar :) Jo, visst har hon blivit stor! Hon är ju snart ingen bebis längre om hon ska växa i den här takten ;)Till helgen så ska vi hålla på med veden i Blåsmark men kanske vi hinner ner en sväng i alla fall. Även om det blir på eftermiddagen? :)

2010-05-17 @ 12:31:35
URL: http://litenlycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0