Nu är det slut på det...

Nu ska jag sluta min nedräkning!!! Bäbisen kommer när den kommer och från och med nu ska jag bara njuta av att vara gravid, för det är ju fastiskt trots allt kanske dom sista dagarna som jag får uppleva det....i hela mitt liv!! Usch, det låter ju nästan hemskt. Men är väldigt sant.

Så nu blir det att bara njuuuuuta!! :-)

Från det till nåt helt annat.

Funderar på att lägga bloggen på is. Känner att lusten att blogga sakta försvinner. Har inte bestämt mig helt än, men tankarna finns som sagt där... Får ta och sova på saken.
Natti!

Kommentarer
Postat av: theresela

hoppas det är dags snart...

2010-05-18 @ 23:02:05
Postat av: Martina

För mig så startade det när jag tänkte på det som minst. Så jag tycker det låter som en bra idé att sluta räkna och bara njuta :) För min del är det samma med bloggandet.. Vet inte alls vad jag ska skriva och sen hinner man inte riktigt heller.. Så jag funderar på att bara börja lägga ut bilder i stället.. Men då ska man ju ta sig tid till det också.. Dygnet skulle behöva fler timmar!

2010-05-19 @ 08:19:14
URL: http://litenlycka.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag förstår dig, när du blir tvåbarns mamma ska du se att tiden liksom inte riktigt finns till för bloggen! Det blir annat man värderar..=) Men gör som jag ha kvar den och skriv ibland, tänker att det kan vara kul att ha kvar!

2010-05-19 @ 09:01:58
URL: http://minahjartan.blogg.se/
Postat av: Linn, Felicia, Oliver

jag förstår dig precis, jag orkar inte heller blogga, (som du märkt), inte för att jag bloggade så frekvent då jag bara hde ett barn heller, men nu med två barn så hinner ja då inte...eller det är då inte prio... =)



Ja njut av att va gravid och ta vara på tiden med bara "ett barn", för som det känns nu, så är ett barn=inget barn, två barn ja då har man vad man gör;) ...(och ändå har jag en bebis som bara sover och då han är vaken så är han glad och ligger tyst och typ kikar sig omkring)



men jag tycker att det är roligt att läsa din blogg så det vore kul om du orkade ha kvar den ch skriva då du känner för det...=)



kram



2010-05-19 @ 18:12:43
URL: http://linndahlback.blogg.se/
Postat av: Tess & Theo

Jag såg en som skulle sälja en kakaoaffisch på blocket. 800:- skulle hon ha för den.

Tycker jag var dyrt.

Finns ju att beställa här för 450:- då är frakt inräknat.

Men då är det ju bara affischen,ingen ram.



www.formdesigncenter.com/html/butik.html

2010-05-19 @ 20:46:24
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Emmeli och Mio

Då är vi två!

Har mer eller mindre slutat skriva för att jag har inte tid helt enkelt. Och tar man sig då tid och aldrig får kommentarer, ja, då orkar jag verkligen inte lägga ner någon energi!



Men du får ju gärna uppdatera när eran bebis har kommit. JAG längtar ju :-)

Önskar er LYCKA till när dagen D är här! Puss

2010-05-19 @ 20:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0