Söndag.

Idag har varit en riktigt slapp dag, som alla andra söndagar.
Vi har varit en sväng till söder och solbacken. På Rusta impulshandlade vi solstolar. Så i sommar kan jag äntligen ligga och sola...ordentligt :-)

Dagarna nu handlar mycket om att fundera på vad vi ska ha för sommarprojekt i år. Det lutar mot att fixa till inglasningen och göra det till ett riktigt mysigt uterum. Sen så skulle vi även fått göra en ordentlig ingång/bro på framsidan... Det är mycket som vi borde gjort men tyvärr så räcker inte tid och pengar till riktigt. Men det är lov att drömma sig bort lite i alla fall :-)

Imorgon så är Alicia ledig från dagis då det är stängt. Hoppas att det ska vara bra väder, för isåfall blir det nog en utedag. Börja göra lite vår på gården kanske.
På tal om dagis så ringde dom från kommunen i fredags. Alicia kommer att få vara där en dag extra, men bara några timmar, men jag är ändå mycket glad och tacksam över det. :-) Och då främst för hennes skull!!

Nä nu kliar det i fingrarna. Måste gå och sy lite :-)

Kommentarer
Postat av: Martina

Alltid roligt med projekt :) Så skönt för dig att hon får en dag till på dagis. Du får se till att göra absolut ingenting under tiden hon är där :)

2010-05-03 @ 09:08:24
URL: http://litenlycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0