Söndag.

Idag så har vi varit och hälsat på söta lilla Tilly, Johanna och Andreas lilla flicka. Oj så liten hon va!!! På bara några sekunder så insåg jag att vi faktiskt börjat ha en stor bäbis hemma, även om hon känns som pytteliten. Nu kändes hon ju nästan som 1 år :-) Usch vad tiden går fort.

 

När barnen satt i soffan för att vi skulle ta kort så satt Molly och såg ut som en fisk som kippade efter luft ungefär...en liten stund senare så satt hon och sa "dadadadada" (det va så hon sa när hon såg ut som en fisk, men då kom det inget ljud) Stolt är bara förnamnet på vad hennes föräldrar blev :-)

 

Vi blev inte hos dom så länge då jag vet själv hur jobbigt det är med besök som stannar länge efter man blivit föräldrar... Längtar dock till nästa gång vi ses då det känns som att vi inte alls han prata klart om allt :-) Aja, tur att telefonen finns :-D

 

Idag har vi ÄNTLIGEN fått till dreamboxen och parabolen. Har försökt i en vecka nu men det har bara krånglat!!! Det roligaste är att den fortfarande krånglar. Det är ju förstås inte roligt att den krånglar, men jag tycker att det är lite roligt att man måste hålla i boxen när man byter kanal. Man kan alltså inte sitta i soffan och zappa. Visst är det sjukt :-D Hahaa...

 

Fråg det till nåt helt annat.... Är inte blondin längre...eller i alla fall inte lika blond som tidigare... Numera så är jag mörkblond. Skönt faktiskt, då behöver man inte bry sig lika mycket om utväxt då det är mer likt min vanliga hårfärg.

 

Tänkte även bjuda på lite bilder från dagen.

 

Finaste flickorna på jorden <3

Kolla så stor bäbis jag fått!!! :-D

<3

Och en bild på nykomlingen. Underbart söt är hon!!!

 

 

Tycker föressten att ni blivit riktigt dåliga på att kommentera. Tråkigt :-(

Hoppas att det blir ändring på det ;-)

 


Kommentarer
Postat av: Ida

Vilka fina bilder! Man brukar först inse att dom har vuxit då man träffar en mindre bebis...så det gäller verkligen att ta vara på tiden för dom blir fort stora.

2010-10-18 @ 09:50:47
URL: http://varatlillahjarta.blogg.se/
Postat av: T, T & E

Vilken liten sötnos!

Och håret ditt blev riktigt bra. Snygg färg!



Har du kvar nå tyg av den där bodyn som Molly har?

Kan man få beställa isåfall? =)

2010-10-18 @ 17:57:49
URL: http://mtt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0