Måndag och Tisdag

Glömde uppdatera igår, så därför gör jag det snabbt nu istället. Efter lunch så fick vi besök av Maria, Holly, Anna och Texas. Så det blev fika och en massa bäbisprat :-)

Sen blev det Middagspaus som äntligen börjat om. Alicia har längtat hela sommaren.

När vi kom hem så fick Alicia gå och lägga sig nästan direkt då hon bara grinat och gnällt och varit allmänt trotsig. Det berodde förmodligen på att hon va trött, så då klockan slog 20:00 så sov hon.
Molly somnade vid 21-tiden, så vi fick hela kvällen för oss själva.

Petrus ser man knappt till nu för tiden, är det inte att han jobbar över så är det innebandy, så jag får verkligen känna på hur det är att vara ensamstående.

Molly fortsätter med samma strålande humör. Hon är bara hur go´som helst :-)


Idag när Alicia va på dagis och Molly sovit så har jag försökt klura ut ett mönster på tossor. Molly behöver sånna, så jag hade tänkt att sy matchande vantar och tossor...och kanske en mössa också då jag lix är igång :-)
Men bild får ni inte se än...måste först göra ett perfekt mönster.

I våras så köpte vi en cykel till Alicia på blocket. Hon har inte varit så förtjust i den och har tyckt att det varit svårt. Den har sett att gå ut så himla trögt.
Hon har kämpat och kämpat och vi har varit ute och tränat med henne.
Det har ju sett ut att gå väldigt trögt, men vi har provat att snurra runt tramporna med våra händer och det har gått alldeles utmärkt...
Igår så träffade vi Alicias dagiskompis och hon fick prova hennes cyckel och for iväg som ett skott.
Redan då kände jag att Alicia ska inte behöva kämpa med cykeln nå mer, hon ska ha sig en ny cykel. En sprillans ny dessutom!!!

Alicia ville cykla till dagis idag (jag blev tvungen att ha en hand i ryggen på henne hela vägen) så då passade jag på att fråga en 4-åring där om inte hon ville prova Alicia cykel. Det första hon sa va "Vad trög den är!!!" och så gav hon upp.
Där fick jag det verkligen bekräftat. Det är inte Alicia som är dålig på att cykla, det är cykelspektaklet det är fel på!!!
Hade egentligen tänkt att fara med Alicia till stan idag och köpa en ny cykel till henne, men Petrus måste jobba över så det får bli en annan dag.

Från det till nåt helt annat.

När jag väntade Alicia så fick jag en amningskudde av min kusin. Den va trasig i dragkedjan men funkade ju som kudde i alla fall. Den blev aldrig använd. Nu har jag tagit fram den igen och använt den lite då och då... Den har dock sett helt förskräcklig ut i tyget så i förrgår gjorde jag nåt åt det....

Före:



Efter:



Hade ett Mairo-tyg liggandes hemma som jag egentligen jade tänkt att göra kuddöverdrag med...men det passade ju perfekt till den här :-)

Nu ska jag gå och börja med middagen. Lasagne blir det. Mums.


Kommentarer
Postat av: T, T & E

Superfint tyg!

Jag blir så sugen på att börja sy själv då jag är här och läser. Men en bra symaskin är väl inte billigast?

2010-09-14 @ 20:54:27
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Lisa

Amningskudden blev ju hur fin som helst! Är mössan klar? kanske kan komma och hämta upp den i morgon isf!

2010-09-14 @ 23:07:38
URL: http://maltelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0