Sjukhusbesök.

Nu har jag fått nog. Molly har haft diarré i 3 veckor nu och hon äter knappt alls något nu. Liiiite välling och liiiite bröstmjölk, that´s it. Ibland kan man få i henne 2-5 teskedar fruktpuré, gröt eller yoghurt, men det är inte så vanligt. Majskrokar tuggar hon glatt i sig, men det är ju inte mycket till mat. Riktig mat är bara att glömma.
Hon är även supersnorig,, har en hemsk hosta och är småfebrig till och från.

Ringde igår till barnmottagningen och berättade om henne och dom ville att vi skulle komma in så att en läkare skulle få kika på henne.
Vi började med att väga henne och tro det eller ej, men hon hade gått upp 160gram under den här tiden som hon haft diarréerna, så det va ju verkligen inte illa.
Efter en undersökning av henne konstaterade han att det va ett virus.
Han tycktes också höra ett tjut i lungorna, så hon fick andas in nåt luftvidgande och så fick hon utskrivet medicin. Har vi otur kan det handla om astma, men det ska vi hålla tumarna för att det inte är.
Nu ska vi alltså närmsta tiden satsa på att få i henne massa vätska. Vätskeersättning, proviva, majsvälling, bröstmjölk och lägga maten lite åt sidan, för det sa han kommer att komma sen ändå.
Måste säga att redan idag känns hon så mycket piggare och bättre. Idag har jag ju faktiskt dessutom bytt flera kissblöjor. Senaste tiden har jag annars aldrig bytt nån kissblöja, för hon har haft bajs varenda gång!! Allt som har åkt i munnen har kommit ut lika fort.

Så nu håller jag tummarna för att det ska bli bättre!!!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Men stackars liten!!! Vad skönt att hon inte hade minskat i vikt iaf! Alltid nått =)!

2011-03-02 @ 23:05:37
URL: http://johannaagnes.blogg.se/
Postat av: Johanna m. L&H

Men lillvännen då! Hoppas verkligen att det vänder nu, man blir ju som förälder helt förtvivlad, jobbigt när man inte kan hjälpa tillräckligt!

Vad spännande med Mollys rum, du verkar var så otroligt duktig!

Ska bättra mig med att kommentera, fruktansvärt dåligt av mig!

2011-03-03 @ 13:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0