Slapparsöndag.

Känner mig inte det minsta utvikad idag. Blev väl ca 5 timmars sömn i natt + att jag blivit väckt kanske 5 gånger under dom timmarna också...
Så vi får se vad den här dagen har att erbjuda. Tror att det blir att vara hemma hela dagen och bara slappa. Kanske måste gå ut och få lite frisk luft också...
Sen så håller jag tummarna blåa för att det även ska bli en tur till boliden och få tag på dom där stringhyllorna. "Fyllekärringen" som jag kallar henne (för att hon själv sagt att hon är en) har varit såååå full varje gång jag ringt, men så igår när jag ringde va hon nykter. Blev lite chockad. Hon va ju trevligt ju :-) Så nu fick jag ju ändå lite hopp om att jag kanske ändå kan få tag på dom i alla fall... Men lite extra tummar kan ju behövas, så håll gärna era för mig :-)

Igår va en rätt så bra matdag för Molly. När vi skulle äta middag så va hon jättenyfiken på maten, så jag tag och mixade en portion till henne och hon gapade säkert efter 10 tuggor!!!! Sen satte hon i halsen och spydde. Men hon gapade i alla fall. Det är framsteg det. Annars måste man ju lura i henne varenda tugga.

Hon överraskade mig även genom att ta sig upp från liggandes till sittandes. Tror aldrig att jag sett henne göra det förr faktiskt :)

Det blev en tur till skridskobanan för oss igår, men en mindre lyckad en. Det stormade där ute, Alicia tyckte inte att det va speciellt kul att åka skrillor, hon frös och sen när vi skulle hem så ramlade hon och slog upp munnnen :-/ Men vi va ute 1,5 timme i alla fall :-)

Nu ska jag äta mina mackor och dricka mitt te, sen får vi se vad som händer.
Är riktigt sugen på loppisen i folkparken, men jag orkar verkligen inte ta med mig två små dit. Det är ju nästan barnplågeri. Nä, det får bli en annan dag då jag inte är ensam med barnen.
Ha en fin dag. 




Kommentarer
Postat av: Johanna m. L&H

Hoppas du fått tag i de där hyllorna, vilket tjaffs!

Vad skönt att hon gör framsteg med maten, det underlättar ju en hel del. Visst är det roligt med framstegen dom gör, och det händer ju så mycket nu, stora framsteg!

Alicia verkar ju vara en tapper kämpe ute på isen, duktig!

2011-03-08 @ 07:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0