Skärpning...

Kollade precis statistiken och ni är ju faktiskt många som kikar in här dagligen trots att jag inte skrivit på länge, det måste ju ändå betyda att ni gillar det ni läser.
Jag känner att min blogg blivit så tråkig, så därför har jag inte haft nån lust att uppdatera heller då jag inte känner att jag har nåt intressant att skriva om... men nu blir det ändring på det. Jag ska försöka att uppdatera ofta, även om det inte är om intressanta saker, men bättre ett meningslöst inlägg än inget alls.

Idag har vi jobbat lite i garaget. Målet är att vi ska kunna få in bilen där i vinter. Sen efter att garaget är klart har jag tänkt att ta tag i Alicias rum. Oj vad jag längtar :-)
Äntligen ska jag få tapetsera den tapet jag velat ha i över 3 år, så det är verkligen på tiden.

Idag har det blivit ändring i huset här. Nu har vi ingen liten bäbis längre. Vi bytte ut spjälisen till en växasäng, så nu har vi 2 stortjejer ;-)
Det blir spännande att se om det kommer att funka eller inte. Alicia fick börja sova i den lite tidigare än Molly och det va inga problem, för hon tog sig inte i och ur den själv till en början, men Molly som är så van att gå i och ur Alicias säng hade förstås inga problem med denna heller...så det va inte helt enkelt att lägga henne ikväll.



Nu ska jag skynda mig isäng så att jag orkar upp imorgon. Efter att jag gått med flickorna till dagis så kommer jag att spendera timmarna som dom är där, i syrummet. Har varit tvungen att ta en liten paus från det då jag haft så nackbesvär i det sista. Inte bra timing nu när jag har så mycket att sy... :-/

Natti.

Kommentarer
Postat av: Emma

Spännande att se vad det är för tapet du trånar efter :-)



Stort steg att byta ut spjälisen. Hjälp jag vill inte ens tänka på att S någonsin ska bli så stor ;-)

2011-11-21 @ 11:19:03
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Lisa Brännström

Kul att du är tillbaks igen. Hoppas det går bra med sängbytet, själv hoppas jag faktiskt att vi kan behålla spjälsängen ett tag till, fast han kommer väl snart på hur man klättrar ur den.



Har du fått in många beställningar inför jul?

2011-11-21 @ 12:03:33
Postat av: Therese

Åh nu blev jag sugen på att byta säng till Emilia :) Vad är det för tapet?

2011-11-21 @ 16:58:17
URL: http://mtt.blogg.se/
Postat av: Jossan och Leia

Tror man ställer lite högre krav på sig själv, när det gäller att vara "intressant", än vad andra gör!

Tycker det är jättekul att se bilder från huset osv!

Har du inget att säga en dag kan du ju bara slänga upp bilder! Nya som gamla :)

2011-11-21 @ 19:19:01
URL: http://gamblah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0