Sommardagis, pass och bajs.

Ja det är några saker av vad dagens inlägg kommer att handla om.

Idag hade jag möte på arbetsförmedlingen. Riktigt ovärt... Så därför va tjejerna tvugna att fara på sommardagiset här i Kåge. Tur att dom har varandra, för inte känns det sååå roligt att lämna dom på ett nytt ställe.
Men det va ändå skönt att dom fick sig en liten mjukstart. Dom va där bara 2 timmar... Och imorgon kommer dom också att vara där, men då blir det en hel dag, men det blir säkert bra det.
Dom tycker ju att det är värsta lyxen att få vara på dagis ;-)

Efter att jag varit på det väldigt ointressanta och onödiga mötet...som skulle vara från 10:15 - 12:00, men som va klart redan efter 20 min, så fort jag på polisstationen och fixade pass.
Gjorde några ärenden och mötte lite senare upp mor, bror och flickorna för att fixa pass även till dom.
Mamma tog med sig flickorna och jag och Emil stannade på stan. Åt lunch och så fick jag vara hans personliga shoppingguide ;-)
Vi hittade en massa fint till han så det va kul.
 
Själv blev det också lite shopping.
Två halsband och ett par örhängen för ynka 55kr. Dom andra 2 halsbanden köpte jag där i måndags då jag och P va på en shoppingtur. Dom fick jag ge ungefär detsamma för :-)

När vi kom hem så lekte flickorna i bilen medan jag packade ur den. Tror ni inte att Molly bajsade i sätet!!! Jag tackar gud för att det va en hård en...för det som kom efteråt va inte alls av samma konsistens :-p
Jag förstår det inte. När hon är med alla andra än mig så säger hon till då hon behöver kissa eller bajsa, men direkt jag är själv med henne så skiter hon fullständigt i det. Bustroll!!
 
Jag hatar då dagar bara försvinner genom att man är i stan och flänger, så därför blev jag tvungen att vara duktig då jag kom hem. Städade bilen, grundmålade mitt nya projekt + lite på vindskyddet och rensade i hallen.... Det är ju bara så härligt att gå och lägga sig och känna att man gjort nån nytta.
Och dessutom gjort bort att vara på möte, skicka iväg viktiga papper och fixat pass. Oj vad lätt jag känner mig helt plötsligt :-D
Har dock massor kvar att bocka av....
Men nu ska jag sova, för imorgon väntar en lång arbetsdag. 10-21. Pjuh. Sov gott.

Kommentarer
Postat av: Lisa Brännström

Vilka fina, gillar särskilt de två som är lika fast ett svart och ett vitt. Vilka fynd!

Svar: Och min favorit är silverhalsbandet :-)
emalee.blogg.se

2012-07-06 @ 20:57:29
URL: http://malteemmet.blogg.se
Postat av: Jossan och Leia

Va roligt med en resa!
Måste börja spara till ngn också tror jag :)

Svar: Jo det ska bli sååå härligt med lite värme. Denna sommar har då inte bjudit på mycket av den biten i alla fall.Det är bara att börja spara :-)
emalee.blogg.se

2012-07-07 @ 14:22:38
URL: http://gamblah.blogg.se
Postat av: Linn D

Vad kul å läsa din blogg igen, jag har totalt lagt ner allt blogglösande och bloggande men nu har jag börjat om:) Vad duktig Molly är som ej har blöja, storatjejen! Och vad duktig du är som gör så fina saker, blev väldigt fin och annorlunda gungstöllning:) Hur tycker du det går att vara själv då petrus har bortajobb? om du fick välja vad är lättare/bättre om en är borta 7 hemma 7 alt borta 4dgr hemma 3dgr? Kram Linn

Svar: Vad kul att du börjat om att blogga :-) Inte för att jag har så mycket tid att läsa bloggar längre, men ibland hinner man ju läsa i alla fall :-)Jag tycker faktiskt att det går rätt bra då P jobbar. Visst nu är det inte så jättekul då jag jobbar både kväll och helg. Blir lite krångligt att få allt att gå ihop, men bortsett från det går det bra. Det är ju helt underbart att ha han hemma 1 vecka sen. Om jag skulle välja hade jag valt 7 - 7.
Kommer A att börja jobba borta misstänker jag?
emalee.blogg.se

2012-07-11 @ 15:34:05
URL: http://linndahlback.blogg.se
Postat av: Therese

Hur många plattor behöver ni? :)

Svar: Kan inte säga nåt antal, men vi behöver många.
emalee.blogg.se

2012-07-12 @ 12:35:57
URL: http://mtt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0