ESC

Idag har det varit full rulle heeeela dagen. Kl 13 vankades kalas för 6åringen i huset så innan dess blev det städ, bak och fix i full fart.
Barnkalas är ju verkligen fullt ös från början till slut ;-) men trevligt va det. Vi hade ju väldigt tur med vädret så vi va ute största delen av tiden.

När kalaset va slut så stannade Emma, Knut och Sally kvar på tacomiddag och lek, även grannen och deras son kom på lite lek och sen när alla gått hem dör att sova "hittade" flickorna nya kompisar att busa med då grannens barnbarn från Sthlm är på besök.

Verkligen en toppendag på alla sätt och vis, men Gud vad härligt det va nät barnen somnat och jag kunde sjunka ner i soffan och slötitta på ESC. Jag måste dock erkänna att det inte va nån av låtarna som jag tyckte va speciellt bra ens, men vinet va gott i alla fall ;-)

Nu väntar jag bara att min sambo strax ska snubbla in genom dörren efter en kväll med herrklubben, men jag hoppas faktiskt att John Blund hinner komma före och att jag sover riktigt djupt då dörren öppnas ;-)

Natti.

https://cdn2.cdnme.se/915576/6-3/pic_51980d319606ee58fa294ac8.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0